cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

SkandiaEnergi

Selskapet sitt motto er billig strøm, grønn strøm, garantert! De ønsker altså å tilby sine kunder både billig og bra strøm. Derfor har alle deres avtaler innkjøpspris som historisk sett er den typen avtale med lavest pris.

Skandia er også svært opptatt av miljøet og selger kun 100% fornybar energi til sine kunder. De stiller med opprinnelsesgaranti, som betyr at du som kunde er garantert at strømmen du kjøper er fornybar.

Produkter

SkandiaEnergi tilbyr fire ulike produkter til sine kunder. Her er det med andre ord en avtale som passer til alle. Uansett alder, kjønn eller hvor man er i livet. De ulike produktene heter Grønn+, Ung Spot, Innkjøpspris og Online Innkjøpspris.

Grønn +

Denne avtalen er for deg som ønsker å ta et ekstra ansvar når det kommer til miljø. Hvis du velger denne avtalen betaler du en fast, lav kostnad hver måned samt innkjøpspris for strøm.

I tillegg til dette, får du gode rabatter på smarte produkter som hjelper deg å få en mer miljøvennlig hverdag.

Det er selvsagt ingen bindingstid og 100% fornybar strøm.

Ung Spot

Dersom du liker å ha styr på alt digitalt, er dette en god deal for deg. Fordi det er nemlig et heldigitalt kundeforhold. Det vil si at du får alle dine fakturaer på mail, og all annen informasjon til deg blir sendt elektronisk. Altså slipper du unna alle fysiske brev og mas i posten.

I tillegg er det et fast, rimelig påslag og innkjøpspris for strømmen du bruker. Det er heller ingen bindingstid og alltid fornybar energi.

Innkjøpspris

Innkjøpspris er den klart mest fordelaktige måten å kjøpe strøm på. Derfor er det et veldig populært produkt. Og passer utmerket for deg som ikke har lyst til å bruke mye penger på strøm.

Man betaler her en lav månedssum, pluss innkjøpspris for det du forbruker av strøm. Du er garantert 100% fornybar strøm og det finnes ingen bindingstid.

Online Innkjøpspris

Dette er en annen mulighet for deg som liker å ha alt digitalt. Her kan du nemlig styre alt med ditt kundeforhold online via selvbetjening på «Min Side».

I tillegg er det selvfølgelig kun fornybar energi, og ingen bindingstid. Du betaler også innkjøpspris som er den avtalen med lavest kostnader over tid.

Solceller

I tillegg til alle de ulike avtalene, kan SkandiaEnergi hjelpe deg å få på plass solceller til ditt hjem. De ønsker å legge til rette for produksjon av grønn strøm. Dermed kan du kontakte de for å få smarte løsninger for energi til ditt hjem. Slik kan du spare både penger og være mer klimavennlig.

Hvorfor velge SkandiaEnergi?

Selskapet reklamerer med at det ikke er noen lokketilbud, og bare lave priser. I tillegg får du fornybar energi i ditt hjem. Det føles dermed godt både for lommeboken og i hensyn til klimaet.

Ved at alle avtalene har innkjøpspris er du garantert den laveste prisen i markedet over tid. Det er en grunn til at spotpris er den mest populære avtalen på tvers av leverandører.

Nettside

På hjemmesiden www.skandiaenergi.no kan du finne mye nyttig informasjon. Her står alt du trenger å vite om produkter og priser, hva du bør gjøre ved flytting, og melding om strømbrudd eller andre feil.

Her finnes også «Min Side» der alle kunder kan logge inn med brukernavn og passord. Da kan du enkelt få oversikt over forbruk, kostnader og hvor stor den neste fakturaen kan forventes å bli.

Det er lett å bytte avtale på Min Side, eller lese mer om dine vilkår for den avtalen du har nå.

Kontakt

Dersom du har behov for å kontakte SkandiaEnergi kan du ringe de på 38 70 16 16. Man kan også sende inn en melding via deres kontaktskjema på hjemmesiden.

Dersom du ikke ønsker å sitte lenge i telefonkø, er det en funksjon der du kan legge igjen telefonnummeret ditt. Så vil de ringe deg opp igjen når de har anledning.

Adressen deres for besøk er:

Dronningensgate 3, 4610 Kristiansand.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.