Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

SFE Kraft

Navnet SFE er en forkortelse for Sogn og Fjordane Energi. Selskapet leverer både nett og strøm til kunder, i tillegg til å produsere kraft.

Selskapet sin visjon er «kraft til å påvirke framtiden». Det innebærer en stor satsning på fornybar energi og løsninger som påvirker regionen i lang tid fremover. Ikke bare for dagens generasjon, men også for de fremtidige.

De leverer strøm både lokalt i regionen men også til private husstander og bedrifter i resten av landet. SFE er dermed en stor aktør i det totale markedet for kraft.

Produkter

SFE tilbyr mange ulike produkter til sine kunder. De 5 avtalene er SFE Innkjøpspris, God Straum, SFE Fast, Sunnfjordskraft og SFE Standard. Her kan med andre ord alle finne en pakke som passer seg og sitt forbruk og behov.

  • SFE Innkjøpspris

Dette er avtalen for deg som ønsker å følge med på markedet for strøm. Her får du strøm til den prisen SFE selv kjøper strømmen for. I tillegg kommer et lavt fastbeløp samt et lite påslag.

Det er ingen bindingstid og avtalen innebærer eFaktura. Dette er selskapets mest populære avtale.

  • God Straum

Med denne pakken vil SFE gi 20 kroner av det faste beløpet du betaler i måneden til Plan Norge. Det viktige formålet er å gi mennesker i Zimbabwe rent vann.

Det er en spotavtale uten noen påslag og selvsagt uten binding. Her må man også ha eFaktura.

  • SFE Fast

Dersom du liker å ha en forutsigbar avtale, passer SFE Fast bra for deg. Da får du en satt, fast pris som ikke vil endre seg med markedet.

Man betaler en rimelig avgift i måneden samt den faste prisen for hver kWh med strøm du bruker. Det er ingen påslag og 1 års binding. Her må man også ha eFaktura.

  • Sunnfjordkraft

Hvis du ønsker å få grønn strøm levert hjem til deg er dette avtalen for deg. Den kommer nemlig med opphavsgaranti, som vil si at du med sikkerhet får energi fra fornybare kilder.

Her betaler man et fast beløp i måneden samt et påslag. Det er en spotavtale uten binding og forutsetter betaling med eFaktura. Her kan du følge utviklingen i markedet via kraftbørsen Nord Pool.

  • SFE Standard

Her får du en varierende pris, men unngår de store svingningene i pris. Det er altså en slags mellomting mellom fastpris og innkjøpspris.

Ulike området i landet har forskjellige priser. Du kan sjekke hvor du hører til på SFE sine hjemmesider. Her er det ingen binding, ingen påslag og ikke fastbeløp. Forutsetter også betaling med eFaktura.

Hvorfor er SFE Kraft et godt valg?

I tillegg til å få levert bra og rimelig strøm, er det flere gode grunner til at SFE er en god leverandør.

  • Sponsing

Som en stor bedrift i Sogn og Fjordane, bidrar de også ved å gi tilbake til det lokale samfunnet. Deler av overskuddet blir delt ut i form av sponsing til ulike organisasjoner og foreninger i regionen.

Målet med denne sponsingen er å støtte det lokale samfunnet samt å fremme kultur og idrett. Barn og unge prioriteres, men alle formål som støttet det lokale samfunnet er aktuelle for sponsing.

Ved å være kunde hos SFE kan du dermed vite at de pengene du betaler går tilbake til regionen din og fremmer samhold.

Nett

På nettsiden for strøm www.sfekraft.no kan du finne informasjon om nesten alt du lurer på. Slik som ulike strømavtaler, priser og vilkår, sparetips, om SFE konsernet, elsertifikater, Elhub eller hva du skal gjøre ved flytting.

Chat

På hjemmesiden er det funksjon som heter «Chat». Her kan du starte en online direkte samtale med en kundemedarbeider fra SFE. Hvis du har et raskt spørsmål kan dette være en effektiv løsning. Da slipper du å vente på telefonen eller på svar på en e-post.

Ofte stilte spørsmål

SFE har laget en oversikt med spørsmål som ofte blir stilt av kundene sine og lagt inn svaret på de. Her kan du gå inn og sjekke om det du lurer på er svart på allerede. Da sparer både du og selskapet tid.

Mi Side

I tillegg finnes det er «Mi Side» der du som er kunde kan logge inn med brukernavn og passord. Inne på siden finnes det full oversikt over avtalen din og fakturaer – både utestående og betalte.

Da kan du sjekke forbruket ditt og eventuelt forberede deg på hvor stor neste faktura kommer til å bli. Med andre ord er dette et godt hjelpemiddel for å enkelt holde oversikt over ditt forbruk av strøm og utgifter.

Sosiale medier

I tillegg til nettsiden, er SFE også tilstede på diverse sosiale medier. Både på Facebook, LinkedIn, Vimeo og Instagram kan du følge med på selskapet. På de ulike kanalene legger de ut oppdateringer om hva de driver med samt tips og triks for en enklere hverdag.

App

bruker der. Da kan du få full oversikt over alle de fordelene du får ved å være kunde hos SFE. Gjennom fordelsprogrammet kan du nemlig få rabatt på alt fra konserter, butikker eller billetter til andre ting.

Kundeforhold

I tillegg kan du få en god oversikt over ditt kundeforhold. Alt fra forbruk, fakturaer og kostnader ligger på appen din slik at du enkelt kan sjekke det. Du kan også se vilkår for din avtale, eller endre avtale hvis du skulle ønske det.

Kart over ladere til elbil

Hvis du har elbil, har de også laget et kart for hvor det finnes ladere til din bil. Det er veldig praktisk slik at du slipper å kjøre rundt og lete.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med SFE kan du ringe følgende:

Generelle henvendelser til kundesenteret på telefonnummer 57 88 47 47

Dersom du skal melde fra om feil kan vakttelefonen ringes på 57 88 48 00

Sentralbordet for hele konsernet har nummer 57 88 47 00

For å avgi måleravlesning kan du ringe 80 03 11 71

Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Åpningstidene er mandag til torsdag mellom klokken 07.30 og 16.00. På fredager er åpningstidene 07.30 til 15.00.

Postadressen deres er:

Sørstrandvegen 227, Sandane 6823

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.