cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Røyken Kraft

Røyken Kraft er et energiselskap som leverer strøm til sine kunder i området rundt Røyken. De leverer strøm til både private husholdninger og bedrifter i regionen. Med et stort fokus på solceller og miljøvennlig energi, er Røyken Kraft en moderne og fremtidsrettet bedrift.

De tilbyr ulike avtaler i tillegg til ekstra tjenester slik som solceller. Som en av de største aktørene i markedet for solceller har de unik kunnskap for å hjelpe akkurat deg.

Strømavtaler

Røyken tilbyr to ulike strømavtaler. Det er Innkjøpspris og Boligstrøm Total. Ingen av disse avtalene kommer med bindingstid. Dermed står du fritt til å bytte enten avtale eller leverandør når enn du måtte ønske.

Innkjøpspris

Med Innkjøpspris får du strøm til spotpris. Det vil si at du som kunde følger med på utviklingen i markedet for strøm. Så når innkjøpsprisen for Røyken kraft går opp, vil også prisen du må betale gå opp. Innkjøpspris er den prisen Røyken Kraft selv må betale for strømmen på børsen for strøm som heter Nord Pool.

Her betaler man en fast pris i måneden i tillegg til spotprisen.

Boligstrøm Total

I denne avtalen settes en makspris basert på prisene i markedet. Da er du som kunde garantert at prisen ikke går over dette. Her er det også inkludert «Trygg Strømforsikring» slik at du er sikret mot uforutsette hendelser som hindrer deg fra å betale regningen din.

Man betaler et fast beløp i måneden i tillegg til prisen innenfor den maksprisen man setter.

Hvorfor bør du velge Røyken Kraft

  • Solceller

Røyken Kraft har faktisk vært en av landets ledende aktører innen levering av solceller til det private markedet siden 2015. De stiller opp for både gamle, nye og potensielle kunder som vurderer å skaffe seg solceller i hjemmet.

Som en av de aktørene som fikk solceller inn i det norske markedet, har de unik kunnskap om temaet. Da kan de hjelpe deg med alt fra planlegging, installering og oppfølging. Slik at du kan få et mer miljøvennlig og bærekraftig hus.

  • En viktig samfunnsaktør

Røyken er en lokal bedrift som ansetter folk fra området. I tillegg gir de tilbake til samfunnet på flere måter. De gir spesielt mye til barn og unge i regionen. Det går til alt fra idrett til kultur og andre formål som binder regionen sammen.

Hvert år kan man nominere lokale lag eller foreninger som man mener fortjener støtte. Så vil Røyken vurdere og ende opp med å gi støtte til hvert fall tre spesifikke formål hvert år. På den måten kan du vite at pengene du betaler for din strøm indirekte støtter det lokale samfunnet. Og da spesielt gode formål for barn og unge.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål eller av andre grunner ønsker å kontakte Røyken Kraft kan du ringe de på nummer 987 02011. Man kan også sende de en e-post til adressen [email protected].

Hjemmeside

Røyken har en god hjemmeside på adressen www.roykenkraft.no. Her kan man lese mer om de ulike avtalene, finne oversikt over priser og finne mye nyttig annen informasjon.

Min Side

På hjemmesiden finnes det en «Min Side» der man som kunde kan logge inn med brukernavn og passord. Inne på Min Side kan man enkelt få en god oversikt over sitt kundeforhold. Her finnes oversikt over forbruk og både eldre samt kommende fakturaer. På den måten kan du alltid sjekke hvor mye du har betalt og kommer til å måtte betale.

Her inne kan man også enkelt endre adresse eller andre kontakt, eller betalingsopplysninger.

App

Røyken har også laget en app som fungerer nesten likt som «Min Side». Der kan man logge inn og få full oversikt over sitt kundeforhold. Men appen er enda mer lettvint da man kan gå inn og sjekke hele tiden, uansett hvor man er på farten. Det er veldig praktisk.

Åpningstider

Kundeservice har åpent fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 17.

Adresse

Dersom du ønsker å besøke eller sende noe til Røyken Kraft har de følgende adresser:

Besøksadresse

Stabburveien 18

1617 Fredrikstad

Postadresse

Stabburveien 18

1617 Fredrikstad

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.