cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Røros E-verk kraft AS

Det som tidligere het Røros E-verk kraft AS har i dag skiftet navn til Ren Røros. Bedriften har til all tid vært eid og drevet av lokale folk fra Røros. Selskapet leverer strøm til kunder i området rundt Røros. De produserer i dag både vannkraft og bioenergi, som er alternativer med høyt fokus på miljøet.

Strømavtaler

Ren Røros Strøm tilbyr i dag seks forskjellige avtaler for strøm. De heter Variabel Pris, REN Miljøkraft, Spotpris, Innkjøpspris, Vinterfastpris og Fastpris. Her burde med andre ord alle

Variabel Pris

En avtale med variabel pris lar deg følge utviklingen i markedet for kraft. Det vil si at når prisene i markedet går opp, vil også din pris gå opp. Og det motsatte gjelder dersom prisene i markedet går ned. Du har rett på å bli varslet minst 14 dager før en endring i pris finner sted. På den måten vil du alltid være forberedt på hva prisen din er.

Her betaler man ingen fast pris i måneden, og det er ingen bindingstid.

REN Miljøkraft

Dette er avtalen for deg som både vil ha strøm og samtidig støtte miljøet. Her får du strøm fra fornybar vannkraft i Norge. I tillegg går et lite beløp fast til en organisasjon som hjelper til med å samle plast i havet og bekjempe fattigdom. Med andre ord en veldig god sak.

Her betaler man innkjøpspris (det Ren Røros betaler for strømmen) pluss et lite, fast beløp i måneden.

Spotpris

Med spotpris følger man svingningene i markedet døgnet rundt. Det vil si at din pris endrer seg i takt med hvordan prisen på børsen for kraft endrer seg. Altså kan din pris endre seg fra time til time. På denne måten blir du med på alle oppturene og nedturene i markedet.

Her betaler man ingen faste beløp og det finnes ingen bindingstid.

Innkjøpspris

Med denne avtalen får du strøm til innkjøpspris. Det vil si at din pris baserer seg på det Ren Røros selv må betale for strømmen. Her følger man også utviklingen i markedet. I tillegg er du garantert å få REN Vannkraft, altså veldig miljøvennlig produsert strøm. Her er det ingen bindingstid.

Vinterfastpris

Vinterpris er avtalen for deg som ønsker å få i pose og sekk. Her får du nemlig fastpris basert på markedsprisen fra 1.desember og helt til 31.mars, altså når det er kaldest. Resten av året får man spotpris som følger markedet.

Fastpris

Hvis du ønsker å ha en forutsigbar avtale der du til enhver tid vet hva du skal betale, er fastpris en god idé. Da blir prisen satt for et helt år, og den vil ikke endre seg i løpet av den tiden. Det er da ingen betaling på forskudd, ingen fakturagebyr og ingen fastbeløp utover prisen. Bindingstiden er da naturligvis ett år.

Hvorfor velge Ren Røros

Dersom du bor i området rundt Røros, er Ren Røros et naturlig valg å få strømmen sin fra. Da vet man at pengene man betaler går rett tilbake i samfunnet.

Både ved at bedriften ansetter lokale folk og investerer i bygninger i regionen. Men også fordi overskuddet fra produksjon og drift går tilbake i samfunnet ved støtte og andre tiltak. Dermed kan du vite at du indirekte støtter lokalsamfunnet ved å velge Ren Røros som leverandør av Strøm.

Kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med Ren Røros kan du ringe de på telefonnummer +47 72 41 48 00. Man kan også sende de en e-post på adresse [email protected].

Ren Røros har også en veldig fin nettside på adressen https://www.rev.no. Her kan man finne mye informasjon om diverse ting man kan lure på. Enten det er de forskjellige avtalene for strøm eller mer informasjon om selskapet. Man kan også lese om produksjonen deres og hvordan det foregår.

Min side

På hjemmesiden finnes det også en avdeling som heter «Min Side». Her kan man som kunde logge inn med brukernavn og passord. Inne på siden kan man få full oversikt over eget forbruk. Man kan også se gamle og kommende fakturaer slik at man enkelt kan få en oversikt over utgiftene.

Dersom man ønsker å endre adresse eller annen kontaktinformasjon kan dette også gjøres her inne. Med andre ord får du her en full oversikt over ditt kundeforhold med Ren Røros.

Adresse

Adressen for besøk er:

Osloveien 16B

7374 Røros

Postadressen er:

Røros E-verk

Postboks 305

7361 Røros

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.