Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Rødøy-Lurøy Kraftverk

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Rødøy-Lurøy Kraftverk ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Rødøy-Lurøy Kraftverk og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Rødøy-Lurøy Kraftverk og andre selskaper

Rødøy-Lurøy Kraftverk

Tidligere var Rødøy-Lurøy Kraftverk et elverk og en produsent av kraft. De leverte kraft til kunder i kommunene Træna, Rødøy og Lurøy. Over tid har selskapet bygget opp et omfattende nett som har forsynt kunder med strøm hjem til sine hus.

I dag er driver ikke Rødøy-Lurøy Kraftverk lenger med direkte distribusjon av kraft til kunder. De drifter kraftverket Reppa som ligger ved Tjongsfjorden og Reppavassdraget i Rødøy kommune. Reppa kraftverk drives med vannkraft og produserer derfor veldig miljøvennlig strøm.

Reppa kraftverk ble etablert i 1953 og begynte da å produsere strøm. I 1986 ble kraftverket

SKS Kraft og Polar Kraft

I dag eies Rødøy-Lurøy Kraftverk av SKS Kraft. Det er en av de største produsentene av kraft i Nord-Norge. De eier over 20 ulike kraftverk spredt utover regionen. Selskapet har et stort fokus på miljøvennlig energi og satser dermed mye på vannkraft. Gjennom sin kraft forsyner SKS over 110 000 husstander rundt om i Nord-Norge.

SKS Kraft er medeier i et annet selskap som heter Polar Kraft As. Det er en såkalt slutt-distributør av kraft. Det vil si at SKS selger den kraften som alle de ulike kraftverkene produserer til Polar Kraft. Og så de selger den videre til kunder rundt om i landet.

Polar Kraft As er en lokal, Nordnorsk leverandør av strøm. De omsetter strøm og leverer strøm til kunder rundt om i den nordlige delen av landet vårt.

Hvorfor velge Rødøy-Lurøy Kraftverk/ SKS Kraft / PolarKraft

Polar Kraft er som tidligere nevnt delvis eid av SKS Kraft. Og Rødøy-Lurøy Kraftverk er 100% eid av SKS Kraft. Videre er eierne av SKS Kraft Bodø og Fauske kommuner, Nordland Næringsvekst AS (Nordland Fylkeskommune), Bodø kommunale pensjonskasse, samt svenske Jämtkraft.

Med så mange lokale og kommunale eiere, kan du være sikker på at mye av pengene går tilbake til samfunnet. Det overskuddet SKS Kraft får fra å selge lokalt produsert kraft, vil bli investert tilbake i lokalsamfunnet. Det kan skje via skatter og avgifter, men også gaver og andre bidrag.

SKS Kraft satser som nevnt stort på fornybar energi, noe som er veldig positivt for fremtidige generasjoner. I tillegg investerer de mye ressurser ved å bygge opp kraftverk og andre institusjoner rundt om i regionen. Alt dette til sammen genererer mye positivt for lokalsamfunnet, og du kan dermed vite at pengene dine går til en god sak.

Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Rødøy-Lurøy Kraftverk, kan du ringe de på telefonnummer (+47) 75 40 22 00. Man kan også sende en e-post til [email protected] Adressen deres er:

Postadresse:

PB 606, 8205 Fauske

Dersom du vil kontakte SKS Kraft, kan de ringes på nummer (+47) 75 40 22 00, eller ved å sende en e-post til [email protected]

Besøks- og postadresse:

Eliasbakken 7, 8205 Fauske

Salten Kraftsamband AS

PB 606, 8205 Fauske

Og hvis du vil kontakte Polar Kraft As kan de nåes på telefonnummer 987 02006. Man kan også sende en e-post til [email protected] Åpningstidene til kundeservice er mandag til fredag mellom klokken 09 og 15.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer