Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Ringeriks-Kraft Strøm (Kraftriket)

Ringerikskraft har med tiden blitt til mange ulike selskap. I dag har de faktisk ulike selskaper for strøm, nett, varme, vannkraft, smarthjem og for entreprenør-tjenester. Selskapet som leverer strøm heter i dag Kraftriket.

Kraftriket As ble etablert i 2017 da Ringerikskraft Strøm slo seg sammen med ValdresEnergi Strøm. I dag leverer Kraftriket strøm til kunder i områdene rundt Modum, Sigdal, Ringerike, Hole og Valdres.

Strømavtaler

I dag tilbyr Kraftriket fem ulike avtaler til markedet. Dermed burde alle klare å finne en avtale som passer seg og sine behov. De fem avtalene er Variabel Strøm, Kraftriket Hytte, Kraftriket Innkjøpspris, Kraftriket Lavpris og Kraftriket Fastpris.

Variabel Strøm

Dette er avtalen for deg som er fristet av konseptet Spotpris, men som ønsker litt mer forutsigbarhet. Prisen baserer seg på prisene i markedet for kraft, og varierer etter markedsprisen. Men istedenfor at prisene endres hver time, vil du få et varsel minst 14 dager før din strømpris vil endre seg.

På den måten slipper du store overraskelser. Her betaler man et lite fast beløp i måneden i tillegg til den variable prisen. Med denne avtalen er det ingen bindingstid. Man vil også betale på etterskudd.

Kraftriket Hytte

Her får du spotpris på strømmen til din hytte. Det vil si at prisen endrer seg fra time til time. Og baserer seg på utviklingen på børsen for kraft, nemlig Nordpool. Prisen bestemmes også ut ifra hvilket prisområde du tilhører.

Her betaler man også på etterskudd. Det er krav om å betale elektronisk, altså med e-faktura eller ved at man får fakturaen på e-post isteden for med posten.

Kraftriket Innkjøpspris

Med denne avtalen avhenger din pris av innkjøpsprisen til Kraftriket. Det vil si den prisen de selv må betale for strømmen. Altså kan prisen ofte. Her også avhenger prisen av utviklingen på Nordpool.

Du får her ingen bindingstid eller oppsigelsesgebyr. Betaling skjer på etterskudd.

Kraftriket Lavpris

utviklingen på Nordpool time for time. Da kan du altså følge med på utviklingen i markedet for strøm.

Det er ingen bindingstid, men det er krav om elektronisk faktura.

Kraftriket Fastpris

Fastpris er den mest forutsigbare avtalen som tilbys. Her setter man en fast pris som gjelder for en viss tid. Enten det er 1 år eller 3 år. Dette er en veldig trygg avtale for deg som ikke ønsker at prisen skal variere etter sesong og etterspørsel.

Hvorfor er Kraftriket et godt valg for deg?

Dersom du bor i områdene Modum, Sigdal, Ringerike, Hole eller Valdres er Kraftriket et bra valg. Da får du bra strøm til en fornuftig pris. Med alle de forskjellige avtalene kan du velge den som passer deg og dine preferanser aller best.

I tillegg kan du med god samvittighet vite at mye av overskuddet går tilbake i samfunnet. Kraftriket gir hvert år mye støtte til lokale lag og foreninger. Enten det går til idrett eller kultur. Fokuset er uansett på å gi tilbake til det lokale samfunnet og fremme samhold og engasjement.

Kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med Kraftriket kan du ringe de på telefonnummer +47 32 14 10 00. Man kan også sende de en e-post på adressen [email protected].

Inne på deres nettside har man også mulighet til å chatte med kundeservice. Da kan man enkelt og raskt få svar dersom man har noen kjappe spørsmål.

Nettside

Kraftrike har en veldig fin hjemmeside på adressen www.kraftriket.no. Her kan man finne mye nyttig informasjon om selskapet og priser samt vilkår på de ulike avtalene. Dersom det skulle oppstå avvik i driften vil det også annonseres på denne hjemmesiden.

Min Side

På nettsiden finnes det en egen avdeling som kalles «Min Side». Her kan alle kunder logge seg inn ved hjelp av brukernavn og passord.

Inne på min side kan man enkelt få en god oversikt over sin egen avtale. Her kan man se forbruk og både gamle og kommende fakturaer. Her inne kan man også endre kontaktinformasjon og betalingsmåte.

Åpningstider

Åpningstider for telefon og e-post er mellom mandag til fredag fra klokken 08 til klokken 16. Tidene for besøk er mellom 08 og 15.

Adresse

Kraftriket har tre ulike lokasjoner. Adresse til de tre er:

Modum og Sigdal

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Øvre Nedmarken 15, 3370 Vikersund

Ringerike og Hole

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Hvervenmoen 33, 3511 Hønefoss

Valdres

Postadresse:

Postboks 522, 3504 Hønefoss

Besøksadresse:

Spikarmoen 16, 2900 Fagernes

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.