cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Rauma Energi Kraft

Rauma sitt viktigste mål som strømleverandør er å skape verdier i det lokale samfunnet. Det sier litt om hvor forankret selskapet er i det lokale næringslivet.

De tre områdene de driver med er å produsere kraft, omsette kraft og drifte nettet som distribuerer strøm i Rauma Kommune. I tillegg leverer de bredbånd til kunder i området.

Rauma Energi AS er morselskapet og eier de to datterselskapene Rauma Energi Kraft AS og Rauma Energi Bredbånd AS.

Selskapet har både private kunder og bedriftskunder over hele landet. Med Rauma Kommune som eneste eier er de en leverandør til å stole på.

Produkter

Rauma tilbyr 5 ulike produkter til sine kunder. Da kan alle finne akkurat den avtalen som passer for seg. De ulike avtalene er Fastpris 3 måneder, Fastpris 5 år, Spot Mannen, Spot Trollveggen og Spot Web.

Fastpris 3 måneder

Med denne avtalen binder du prisen på strøm i 3 måneder. Det vil si at du som kunde betaler den samme prisen uansett hvordan markedet endrer seg. Så hvis det plutselig blir skyhøye innkjøpspriser på strøm, vil du fremdeles betale den faste prisen du har bundet.

Dette er en veldig god avtale for deg som liker forutsigbarhet. Da trenger du aldri å bekymre deg for om regningen blir kjempestor på grunn av oppgang i prisen på strøm. Med andre ord en garanti mot høye strømpriser.

Når prisen er satt, kan du ikke endre den i løpet av avtaleperioden. I tillegg til den prisen som bindes, må det betales en fast, lav pris avgift i måneden.

Fastpris 5 år

Dersom du ønsker å binde prisen enda lenger enn noen måneder, bør du velge Fastpris 5 år. Da binder du nemlig prisen i hele 5 år. Dette er lurt for deg som ønsker å vite hvor store utgifter du må regne med at går til strøm de neste årene.

Da får du nemlig ingen overraskende regninger, siden du vet akkurat hva prisen er. Her gjelder også en fast, lav avgift i måneden.

Spot Mannen

Hvis du er opptatt av miljøet bør du velge denne avtalen. Her får du nemlig grønn kraft. Du får en garanti om ren strøm.

Denne avtalen har en morsom vri. Dersom den beryktede Veslemannen faktisk faller, vil alle med denne pakken få gratis strøm den dagen.

Her følger du som kunde spotpris fra kraftbørsen. Det vil si at prisen din matcher den innkjøpsprisen som Rauma må kjøpe strømmen for. Her er det ingen faste beløp og avtalen er kun for private kunder.

Spot Trollveggen

Dette er rett og slett en av de billigste spotavtalene på hele markedet. Du får her strøm til spotpris minus 2 øre per kWh. Prisen følger markedet på kraftbørsen Nord Pool og dermed også innkjøpsprisene.

Det er ingen bindingstid, og heller ingen faste beløp i måneden. Denne avtalen er også kun tilgjengelig for private kunder og de som bestiller via nettsiden deres.

Spot Web

Den siste avtalen er for deg som liker å ha styr på alt digitalt. Her får du nemlig alle fakturaer som efaktura og det benyttes AvtaleGiro. Dette er enkelt for deg og bra for klimaet.

I tillegg får du strøm til spotpris og prisene følger utviklingen på kraftbørsen. Det er ingen faste avgifter i måneden og heller ingen bindingstid.

Spot Web er tilgjengelig for private kunder og må bestilles på selskapets nettsider.

Hvorfor er Rauma Energi Kraft en god leverandør?

Ikke bare leverer Rauma gode produkter til rimelige priser til deg som kunde. De har også en viktig betydning for lokalsamfunnet.

Siden selskapet er eid av Kommunen går overskuddet tilbake i samfunnet. Selskapet gir penger til lokale lag og organisasjoner gjennom Energifondet. Formål for barn og unge blir prioritert, og det meste går til kultur og idrett.

Dermed kan du som kunde være sikker på at pengene du betaler går tilbake i ditt lokale samfunn. I tillegg vet du at pengene går til de som trenger det med formål om å spre gode verdier.

Nettside

På selskapets nettside www.rauma-energi.no kan du finne alt du lurer på. Først velger du om det er kraft eller nett du lurer på.

Inne på siden for kraft finnes det informasjon om strømavtaler, produksjon, de ansatte og kontaktinformasjon til kundeservice.

Min side

Det finnes også «Din Side» der kunder enkelt kan logge på med et brukernavn og passord man lager selv. Her inne kan du få en god oversikt over forbruk og kostnader. Eller se hva slags vilkår som gjelder for din avtale og når du skal lese av strømmen neste gang.

I tillegg kan du sjekke hvor stor den neste fakturaen du får er forventet å bli. Slik kan du forberede deg på hvor stor utgift det blir den måneden.

Facebook

Selskapet har også en side på Facebook der de stadig legger ut poster om aktuelle nyheter og andre tips og triks. Her kan det være lurt å følge med for å få oppdateringer om feilmeldinger eller strømbrudd.

Kontakt

Dersom du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med sentralbordet til konsernet kan du ringe de på telefonnummer 71 22 67 00. Eller man kan sende de en e-post til [email protected].

Hvis du vil kontakte Rauma Energi Kraft direkte kan telefonnummer 71 22 67 50 benyttes. Eventuelt kan du sende en e-post til [email protected].

Åpningstider er mandag til fredag mellom klokken 08:00 til 15:30.

På Facebook-siden kan man også sende melding med eventuelle spørsmål. Da vil de svare deg så fort de har anledning.

Besøksadressen er:

Øran Vest

6300 Åndalsnes

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer