Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Rauland-Kraftforsyningslag

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Rauland-Kraftforsyningslag ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Rauland-Kraftforsyningslag og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Rauland-Kraftforsyningslag og andre selskaper

Rauland Kraftforsyningslag

Helt siden 1938 har Rauland Kraftforsyningslag levert kraft til sine kunder. Selskapet befinner seg i Rauland og har kunder både der og i områder rundt. Mer presist leverer de til kunder innenfor de gamle grensene til Rauland kommune, og til noen deler av kommunene Tokke, Seljord og Tinn.

Det som er unikt med Rauland er at de er bygget opp som et samvirkelag. Det vil si at alle kundene er med og eier en liten del av selskapet. På den måten er bygda representert i alle ledd av det lokale selskapet.

Selskapet tilbyr i tillegg til kraft også nett og bredbånd.

Strømavtaler

Rauland opererer rett og slett kun med én avtale for sine kunder. Den avtalen er nemlig av typen spotpris.

Spotpris

Spotpris vil si at man følger markedet for strøm. Her bestemmes prisene på børsen for kraft som heter Nordpool. Altså betaler kundene det samme for strømmen som den selges for på denne børsen.

I tillegg kommer et fast, lite beløp per måned. Her kan du altså følge med både oppturene og nedturene i markedet. Det vil si at prisen sannsynligvis går noe opp om vinteren da det er tørt og kaldt, og etterspørselen etter kraft er stor. Også vil den gå opp igjen om sommeren da det er mer vått og varmt, og etterspørselen avtar noe.

Hvorfor bør du velge Rauland Kraftforsyningslag som din leverandør?

Dersom du bor i Rauland, er denne leverandøren et trygt og godt valg. Som en lokal bedrift har de unik kunnskap om de lokale forholdene, og kan stille opp dersom man skulle trenge hjelp med noe.

Det er viktig å støtte de lokale selskapene i kommunen, spesielt de som er viktige bidragsytere i næringslivet. Rauland Kraftforsyningslag gir mye tilbake til det lokale samfunnet. Både til lag og foreninger innenfor alt fra sport til kultur.

Dermed kan du trygt vite at pengene du betaler for din strøm går til noe godt. Nemlig å støtte opp under lokale engasjementer for å skape en inkludere kommune.

Dersom du også abonnerer på nettet hos Rauland, er dette veldig praktisk for deg. Da får du nemlig både regning for kraft og nett på én faktura.

Kontakt

Dersom du lurer på noe med kraft, kan du ringe selskapet på nummer 35 06 20 75. Er det noe akutt, kan man også ringe rett til vakttelefonen på 35 06 20 60. Da får du svar hele døgnet.

Man kan også sende en e-post til adressen [email protected]

Nett

Dersom du skulle lure på noe med nett og nettleie, er dette kontaktinformasjonen for det:

Telefon: 35 06 20 60

E-post: [email protected]

Nettside

På selskapets hjemmeside kan man finne mye nyttig informasjon, enten man allerede er kunde eller vurderer å bli det. Adressen til hjemmesiden er https://www.rauland-kraft.no.

Her kan du lese om strømpriser, nettleie, bredbånd og mye annet nyttig. Du kan for eksempel sjekke strømpriser mange måneder og år tilbake.

Min Side

På hjemmesiden finnes det en egen avdeling som heter «Min Side». Her kan alle som er kunder logge på med brukernavn og passord. Inne på siden kan du få en fullstendig oversikt over din avtale hos Rauland.

Her kan man blant annet se sitt eget forbruk og sjekke både gamle og kommende regninger. I tillegg kan man endre adresse dersom kan skal flytte og melde fra om dette.

Adresse

Dersom du skal sende noe i posten, er postadressen:

Raulandsvegen 1713

3864 Rauland

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer