Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Rakkestad Energi Smaalenene Kraft

I Askim i Østfold finner vi det lokale selskapet Rakkestad Energi Smaalenene Kraft, også bare alt Smaalenene Kraft. De leverer strøm til sine kunder i Askim og områder rundt. De er eid av Rakkestad Energi, som igjen er eid av Rakkestad Kommune og Hafslund Energi.

Smaalenene Kraft er en lokal bedrift. De har et stort fokus på å være en viktig støttespiller i det lokale samfunnet. I tillegg til å ansette lokale folk, gir de også mye tilbake til lokale lag og foreninger.

Strømavtaler

Rakkestad Energi Smaalenene Kraft tilbyr tre ulike avtaler for strøm til markedet. Det er Innkjøpspris, Garantikraft og Fastpris. Her kan du lese om avtalene og finne den som passer best til deg og din husholdning.

Innkjøpspris

Hvis du velger avtalen Innkjøpspris, vil du følge spotprisen på markedet. Din pris blir beregnet ut ifra hva Smaalenene Kraft må betale for den strømmen de selv kjøper. Du betaler gjennomsnittet av denne innkjøpsprisen.

I tillegg kommer et lite, fast beløp hver måned. Med denne avtalen er det ingen bindingstid.

Garantikraft

Dersom du ønsker litt mer trygghet kan Garantikraft være en god avtale for deg. Her følger man med prisene når de går ned. Men man er forsikret med et pristak når prisene går oppover. Et pristak vil si en øvre grense for hvor høy din strømpris kan bli.

Her betaler man også den gjennomsnittlige innkjøpsprisen per måned. Samt et fast beløp hver måned. Her er det heller ingen bindingstid.

Fastpris

For deg som ønsker en skikkelig forutsigbar avtale, er Fastpris sannsynligvis den beste avtalen. Her bestemmer man en pris som vil være fast for hele perioden avtalen gjelder. Enten det er 1 eller 3 år.

På den måten får man ingen ubehagelige overraskelser. Du vet nemlig alltid hva din strømpris er og vil være resten av perioden. I tillegg kommer et fast beløp per måned.

Hvorfor bør du velge Smaalenene Kraft?

Dersom du bor i Askim eller i området rundt, er dette selskapet et godt valg for deg. De har ulike avtaler slik at du kan finne den som passer deg aller best. Smaalenene Kraft har et stort fokus på god kundeservice, og er alltid klar for å hjelpe deg med hva enn du lurer på.

I tillegg er de veldig opptatte av å engasjere seg i det lokale miljøet. Ikke bare er de en viktig bidragsyter i det lokale næringslivet. Selskapet gir også ofte gaver og andre bidrag til lokale lag og foreninger. Enten det er innenfor idrett eller kultur. Men som regel går det til barn og unge.

Dette gjør de for å styrke det lokale samfunnet og skape et inkluderende miljø for alle. Dermed kan du med god samvittighet betale din regning til Smaalenene Kraft. Og vite at pengene indirekte går tilbake til ditt lokale samfunn, og gode formål.

Kontakt

Hvis det er noe du lurer på kan du kontakte Smaalenene Kraft på telefonnummer 69 22 65 00, eller direkte til kundesenteret på nummer 69 22 65 02. Eller så kan man sende de en e-post til adressen [email protected].

Åpningstidene er fra mandag til fredag mellom klokken 09 og 17.

Nettside

Før du eventuelt kontakter selskapet, kan det være en god ide å ta en titt på hjemmesiden deres. Den har adresse http://www.smaalenenekraft.no. Her kan man finne mye nyttig informasjon enten man allerede er kunde, eller ikke.

Blant annet kan man lese om de ulike avtalene de tilbyr, og vilkår samt priser for disse. Eller man kan lese om alle kundefordelene man får med Smaalenene Kraft som leverandør.

Min Side

Inne på nettsiden finnes også «Min Side». Her kan alle kunder logge på med e-post og passord. Her kan du enkelt få en god oversikt over din avtale.

Du kan se ditt eget forbruk og sjekke både eldre og kommende fakturaer. Her kan man også melde flytting eller endre annen informasjon for kontakt eller betaling.

Adresse

Dersom du ønsker å sende noe, eller besøke selskapet, er adressen:

Smaalenene Kraft

Volleneveien 8

1831 Askim

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.