Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Rakkestad Energi Kraft

Rakkestad Energi er et stort selskap som tilbyr mange ulike tjenester. Som blant annet nett, installasjon, varmepumper og mer. De har også et eget selskap som leverer strøm til sine kunder. Det heter Rakkestad Energi Strøm. Selskapet er den største leverandøren av strøm til innbyggere i området rundt Rakkestad.

Rakkestad Energi Strøm eies av Rakkestad Energi, som igjen eies av Rakkestad kommune med 67 % og Hafslund Nett AS med 33%

Strømavtaler

Rakkestad Energi Strøm tilbyr tre ulike avtaler for sine kunder. Det er Innkjøpspris, Garantikraft og Fastpris.

Innkjøpspris

Med innkjøpspris betaler du som kunde den gjennomsnittlige innkjøpsprisen for hver måned. Det vil den prisen Rakkestad Energi Strøm betaler for strømmen de kjøper fra børsen for strøm, Nordpool.

I tillegg til denne innkjøpsprisen betaler man et lite, fast beløp. Denne avtalen har ingen bindingstid. Men det forutsettes AvtaleGiro og eFaktura.

Garantikraft

Her får du en avtale som gir i både pose og sekk. Avtalen følger prisene når de går nedover i markedet. Men når de snur og går oppover, vil de ikke gå høyere enn et pristak. Et pristak er en maksimal grense som settes for hvor høyt prisen kan gå.

Prisen man betaler er den gjennomsnittlige innkjøpsprisen samt et lite, fast beløp. Her er det ingen bindingstid, men også her må man ha AvtaleGiro og eFaktura.

Fastpris

Fastpris er avtalen for deg som liker forutsigbarhet. Her setter man nemlig en fast pris som gjelder for en viss periode med tid. Det kan for eksempel være enten 1 år eller 3 år.

Da vet du som kunde alltid hva strømprisen er, og kommer til å være for resten av avtaletiden. På den måten slipper du ubehagelige overraskelser og svingninger i prisen. Man betaler et fast beløp i måneden i tillegg til fastprisen man bestemmer. Ved opprettelse av eFaktura og AvtaleGiro kan fastbeløpet bli noe lavere.

Hvorfor er Rakkestad Energi Kraft en bra leverandør?

Dersom du bor i Rakkestad eller området rundt, er dette en bra leverandør for deg. Da vet du at selskapet er lokalt og en del av ditt lokale miljø.

Lokal bidragsyter

I tillegg til å ansette lokale folk og skape verdi i samfunnet, gjør Rakkestad Energi Strøm mye annet bra. De gir tilbake av sitt overskudd til lokale lag og foreninger. Dette bidrar til et godt fellesskap og et godt miljø i området.

Da kan du med god samvittighet betale for strøm til selskapet. Og vite at pengene dine indirekte går tilbake til samfunnet og skaper viktig verdi.

Lett å bli kunde

Det skal ikke være vanskelig å bli kunde hos selskapet. Derfor stiller de opp med hjelp hvis du ønsker å bli kunde. God hjelp er også lett å få dersom du allerede er kunde og ønsker å bytte avtale. Du får også strøm og nettleie på samme faktura. Det er veldig oversiktlig og gjør det litt lettere å betale regninger.

Kontakt

Hvis du lurer på noe med Rakkestad Energi, kan de kontaktes på telefonnummer 69 22 65 00. Man kan også sende de en e-post på adressen [email protected].

For å kontakte Rakkestad Energi Strøm direkte, kan man ringe til 69 22 65 02. Eller sende en e-post til [email protected].

Åpningstidene for kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 15.

Hjemmeside

På selskapets hjemmesider kan man finne mye nyttig informasjon om aktiviteter samt priser og vilkår for de ulike avtalene. Adressen er http://www.rakkestadstrom.no/stroem.

Inne på hjemmesiden finnes det også «Min Side». Her kan man som kunde logge inn med et brukernavn og passord. Da kan man få en oversikt over sitt kundeforhold. Man kan blant annet se forbruk, gamle og kommende fakturaer og mye mer. Her kan man også endre kontaktinformasjon eller foretrukket metode for betaling.

Adresse

Rakkestad Energi AS

Grenseveien 2

1890 Rakkestad

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.