Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Otovo

Med selvutnevnelsen «fremtidens energiselskap» jobber Otovo for å bringe klimavennlig strøm til folket. Det gjør de ved å installere solceller i ulike former rundt om i det ganske land.

Stadig flere ønsker å ha solceller på taket sitt enten hjemme i huset, eller på hytta. Otovo håndterer hele prosessen fra å planlegge til å faktisk installere solcellene på taket.

Med andre ord får du her god hjelp og oppfølging. Selskapet ble grunnlagt i 2016 og har dermed ikke holdt på så lenge i markedet. Men de er likevel eksperter på solstrøm.

I dag er selskapet markedsledende i landet på å selge solceller til private husholdninger. De leverer også til bedrifter som ønsker det.

Eierne av selskapet er både noen store investorer som OBOS og Akershus Energi. Men også mange av de ansatte er med og eier Otovo, noe som gir de et stort insentiv til hjelpe deg så mye de kan.

Hva er solstrøm?

De fleste har nok sett eller hørt om solceller før. Men hvordan fungerer egentlig solstrøm?

Det har i lang tid vært vanlig å ha solstrøm på hytter uten tilgang på vanlig strøm. Men nå blir det stadig mer populært også for private husstander og bedrifter.

Solceller monteres enten på tak, eller andre store flater på en bygning. Eller som taksteiner slik som ble nevnt tidligere, for et «penere» utseende.

Så vil solen skinne på disse solcellene, som omgjør solstrålene til energi ved hjelp av noe som kalles fotovoltaisk effekt.

Enkelt forklart konverterer solcellene energien i sola til energi som kan brukes i huset. Det skjer ved at solens energi skaper forskjell i spenning mellom plater i solcellen som er laget av silisium.

Slik fungerer det

Hvis du ønsker å bli kunde hos Otovo, vil du følge en prosess i 4 ledd. Først må dere sammen utforske potensiale til taket ditt, før man kan tilpasse mulighetene og gi et tilbud.

Deretter kommer det installasjon og tilkobling. Da kan du som lykkelig kunde få billig og ren strøm i mange, mange år.

Det finnes noen ulike former for solceller. Du kan enten velge de «gammeldagse», originale solcellene som man monterer på et allerede eksisterende tak.

Ulike varianter

Eller du kan velge den mer moderne varianten, som er solceller formet som taksteiner. Det vil si at taket du legger på huset ditt faktisk er solceller og dermed produserer strøm. Sistnevnte er nok litt dyrere, men også mer diskret i forhold til design.

Hvorfor bør du velge Otovo som leverandør?

Hvis du ønsker å få et veldig bra produkt til en konkurransedyktig pris, bør du velge Otovo. De står på for å gi deg en lav pris selv om solceller kan være dyrt.

Montører over hele landet

Selskapet har montører fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, og kan dermed sende ut et team som allerede er i nærheten av deg. Det sparer deg for mye kostnader for reise. Det er nemlig arbeidstid som ofte blir det dyreste med selve installasjonen.

Avansert teknologi

Med sine digitale kart har virksomheten mulighet til å tidlig kartlegge hva slags potensiale som finnes for ditt hus. Da slipper du å kaste bort tid og penger på noe det ikke finnes potensiale i.

Teknologien gjør det også lettere og mer effektivt å planlegge hvordan man best mulig kan designe solcellene for ditt hus.

Tett oppfølging

Etter du har montert solceller i ditt hus, vil Otovo være på plass for å gi deg den oppfølgingen du trenger. Det vil si at de er klare for å svare på alle slags spørsmål du måtte ha etter hvert.

Nettside

På hjemmesiden til selskapet www.otovo.no kan du finne mye nyttig informasjon. Blant annet kan du fylle inn adressen til ditt hus, for å sjekke mulighetene for solceller der du bor.

Sjekk hva slags solceller du kan ha i ditt hus

Ved å fylle inn adressen din vil Otovo finne huset ditt på et kart. Da kan man se hvor stor flate det er på taket, og dermed hvor mye flate man har disponibelt til solceller.

Ved å regne ut dette kan du også få et tilbud for hvor mye det vil koste å installere solceller. Slik kan du enkelt finne ut hva slags muligheter som finnes der du er, enten det er hus, hytte eller leiligheter.

Mye smart informasjon

I tillegg kan du lese mer om hva solstrøm er og hvordan solceller fungerer. Du kan også se eksempler på ulike installasjoner, slik at det er lettere å se for seg på ulike hus med forskjellige design.

Ofte stilte spørsmål

Det kan være mange spørsmål knyttet til solstrøm. Dette har nok Otovo opplevd og har derfor laget en side med ofte stilte spørsmål. Det er saker og ting som folk lurer på, og som ofte går igjen.

Derfor har de listet disse spørsmålene sammen med tilhørende svar på hjemmesiden. Så her kan det være lurt å gå inn og sjekke før du eventuelt kontakter kundeservice. Da kan det hende du slipper å vente før du får svar på spørsmålet ditt.

Min Side

På hjemmesiden kan man som kunde også logge inn på «Min Side» med brukernavn og passord. Da kan man enkelt få en oversikt over forbruk og utgifter.

I tillegg kan man enkelt endre betalingsløsning eller kontaktinfo. Det er også lett å se både gamle og nye fakturaer, slik at man kan holde styr på kostnadene og forbruket.

Blogg

Otovo har også en egen blogg på sin hjemmeside. Her postet de ulike nyhetssaker og andre relevante tips til deg som enten har solceller, eller vurderer å skaffe det.

Gå inn på bloggen og les mer om hvordan solkraft fungerer, eller hvordan du kan utnytte ditt anlegg mest mulig effektivt.

App

Selskapet har også laget en egen app som alle kunder kan laste ned. Her kan du følge med på at solcellene produserer energi. Med andre ord kan du fra dag til dag følge med på at du sparer penger på strømregningen.

Kontakt

Otovo har kontorer i Norge, Sverige og Frankrike. Ønsker du å komme i kontakt med det norske kontoret kan du sende de en e-post på [email protected].

Åpningstider for kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 09:00 og klokken 16:00.

Det finnes også en funksjon for chat på hjemmesiden deres. Der kan du få hurtig og god hjelp uten å måtte vente lenge på svar.

Adressen deres i Oslo er:

Otovo AS

Torggata 5

0181 Oslo

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.