Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Orkland Energi AS

Orkland Energi er en lokal leverandør av strøm i nettopp Orkland og i regionen rundt. De leverer strøm og fjernvarme til sine kunder. I tillegg drifter og tilbyr de nettleie gjennom sitt andre selskap som heter Orkland Energi Nett.

Selskapet er eid av Orkland kommune og er med det en stor del av det lokale samfunnet. De gir mye tilbake både i næringslivet og i det sosiale miljøet i regionen.

I tillegg produserer selskapet kraft ved hjelp av vannkraft. De har nemlig to vannkraftverk i Orkland som bidrar til å forsyne kommunen med strøm. Dette, kombinert med den miljøvennlige fjernvarmen, viser at bedriften har et stort fokus på miljøet.

Strømavtaler

Orkland Energi tilbyr tre ulike avtaler til markedet. Det er følgende: TryggPris, Innkjøpspris og Fastpris 1 år.

Innkjøpspris

Med denne avtalen får du strøm til innkjøpspris. Det vil si at du betaler den gjennomsnittlige prisen som Orkland betaler i løpet av en måned. Det er prisen Orkland får når de selv kjøper strømmen på børsen for kraft Nordpool.

Her får du altså være med på både nedgang og oppgang i pris i markedet. I tillegg til strømprisen kommer det et fast beløp per måned.

TryggPris

Her får du innkjøpspris med pristak, altså både i pose og sekk. Det vil si at man setter en øvre grense på hvor høy prisen din kan bli. På den måten er du alltid forsikret mot skyhøye priser. Men du får bli med når prisen går ned i markedet.

Dette er altså en litt mer forutsigbar avtale der du aldri må bekymre deg for om prisen plutselig skyter i været. Her må man også betale en fast pris per måned.

Fastpris 1 år

Dersom du ønsker deg en forutsigbar avtale, er nok fastpris en god avtale. Med en slik avtale bestemmer man nemlig én pris som gjelder for hele perioden avtalen det gjelder. Her er det i 1 år.

På den måten vet du hva din strømpris vil være i et helt år frem i tid. Da slipper du å bekymre deg for svingninger i prisen og om den plutselig vil bli veldig høy. Denne avtalen har også et fast beløp per måned.

Hvorfor for er Orkland Energi en bra leverandør for deg?

Hvis du bor i nye Orkland kommune eller området rundt, er denne leverandøren et trygt valg for deg. Her får du bra og «kortreist» strøm fra en lokal bedrift. De har god kunnskap og kjennskap om området, og kan derfor hjelpe deg med hva enn du trenger hjelp med.

  • Lokal bidragsyter

Som en lokal bedrift har Orkland Energi et stort fokus på å gi tilbake til samfunnet. Det gjør de ved hjelp av flere tiltak. Blant annet støtter de lokale lag og foreninger med penger og gaver. Enten de holder på med idrett eller kultur, men som regel er det til barn og ungdom.

  • Gnistprisen

En gang i året gir de også ut «Gnistprisen». Den går til unge og lovende mennesker i kommunen. Da får de en pengegave som kan hjelpe ungdommen med å utvikle sitt talent videre.

  • Del av lokalsamfunnet

Alt dette, i tillegg til sitt fokus på miljø, er gode grunner til å velge Orkland Energi som din leverandør. Da vet du at pengene du betaler for strøm, går tilbake til kommunen. Enten det er gjennom arbeidsplasser eller via sponsing til lokale foretak. Med andre ord er Orkland en viktig del av lokalsamfunnet.

Kontakt

Dersom du lurer på noe med din avtale, eller vurderer å bli kunde, kan du kontakte Orkland Energi. Det letteste er nok å bruke kontaktskjemaet som ligger på selskapets hjemmeside.

Her fyller du ut din egen kontaktinformasjon og emne, i tillegg til at du skriver inn beskjeden din. Så vil du få svar på e-post etter kort tid. Dette skjemaet kan du finne på https://www.orklandenergi.no/kontaktskjema.

Hvis du ønsker å ringe selskapet, kan du bruke telefonnummer 72 46 63 60.

Åpningstidene til kundeservice er mellom mandag og fredag fra klokken 9 til 15. I tillegg kan man finne kontaktinformasjonen for ulike ansatte på hjemmesiden. Der kan du eventuelt kontakte den ansatte som jobber med det du lurer på.

Hjemmeside

På selskapets hjemmeside kan man finne informasjon om det meste man kan lure på. Adressen er https://www.orklandenergi.no. Her kan man blant annet lese om de ulike avtalene og vilkår og priser for disse.

I tillegg kan man benytte seg av «avtalevelgeren». Det er en kalkulator som beregner hvilken avtale som passer deg best ut ifra den informasjonen du fyller inn. Det er blant annet hva slags bolig du har, antall medlemmer av husstanden og hva du er mest opptatt av. Enten det er pris eller forutsigbarhet.

Min Side

På hjemmesiden finner man også «Min Side». Her kan kunder logge inn med kundenummer og mobilnummer. Slik kan man enkelt få en god oversikt over forbrukt, fakturaer og andre detaljer ved sin egen avtale. Her er det også lett å melde flytting eller endre avtale.

Adresse

Selskapets adresse er:

Orkland Energi AS

Megardsvegen 1

7320 Fannrem

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.