Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Orkdal Energi

Selskapet i Fannrem tilbyr både strøm, fjernvarme og elbil-lader til sine kunder. Men den største oppgaven til Orkland Energi er å være strømleverandør til kunder i sitt område.

I over 100 år har selskapet satt lokalsamfunnet i sentrum for driften. Orkland Kommune eier 100% av virksomheten, og på grunn av det er samfunnsansvar veldig viktig.

Siden de ikke bare er leverandør av strøm, men også nett, er Orkland en helhetlig leverandør. De garanterer en trygg og stabil leveranse av strøm til deg. Her er det ingen skjulte gebyrer og kun ønske om et godt kundeforhold.

I tillegg til dette eier selskapet to vannkraftverk og forsyner med det bygda med klimavennlig og kortreist fjernvarme. Som en viktig aktør i næringslivet, gir de mye tilbake til lokale lag og foreninger.

Produkter

I dag tilbyr selskapet tre ulike avtaler til sine kunder. Nemlig Innkjøpspris, Fastpris og Tryggpris. Hvis du bor i Orkland, kan du til og med få nettleie og strøm på samme faktura. Da blir det litt enklere å betale regningene dine.

Innkjøpspris

Selskapet anbefaler faktisk sine kunder å velge denne avtalen. Da mener de at du får en strømpris som er meget konkurransedyktig over tid.

Innkjøpspris vil si at du betaler samme strømpris som det Orkland selv kjøper strømmen for. Altså vil prisene følge utviklingen i markedet for strøm. Disse endringene i pris kan man se på børsen for kraft som heter Nord Pool.

Med denne avtalen betaler du et fast beløp i måneden samt innkjøpspris for strømmen du bruker. Dette er definitivt en av markedets billigste og mest populære avtaler.

Fastpris

Dersom du er ute etter en forutsigbar avtale, er fastpris en god idé. Her får du en trygg strømpris som ikke vil gi deg noen store, overraskende regninger.

Fastpris innebærer at du «låser» prisen i en bestemt tid, med denne avtalen er det 1 år. Da betaler du den samme prisen hele året for strømmen du bruker, i tillegg til en fast avgift i måneden.

Da er det enkelt å holde oversikt og vite omtrent hvor stor regningen blir. Da slipper du også å bli med på de største oppsvingene og nedturene som markedet går gjennom.

Tryggpris

Hvis du ønsker å sikre deg mot høye strømpriser, bør du velge avtalen Tryggpris. Her blir du nemlig sikret fra å oppleve store svingninger i prisen.

Her får du nemlig strøm til innkjøpspris, men med et pristak. Det vil si at det settes en øvre grense på hvor høy din strømpris kan bli.

Avtalen har ingen bindingstid og har meget gode vilkår. Om vinteren når det er kaldt og tørt, kan strømprisene skyte i været. Med Tryggpris slipper du unna dette prishoppet som kan komme.

Strømforsikring

I tillegg til de vanlige avtalene, tilbyr også selskapet en strømforsikring. Den vil komme til nytte hvis du av en eller annen grunn ikke klarer å betale strømregningen din. Grunner til dette kan være sykdom, ekstra kostnader grunnet lynnedslag eller akutt arbeidsledighet.

En slik forsikring gir deg en god trygghet i hverdagen. Selv om du har vanlig forsikring eller får dagpenger kan strømregningen raskt bli en stor byrde når du har begrensede midler.

Hvorfor er Orkland Energi et bra valg?

Som kunde hos Orkland får du bra strøm til en fornuftig og konkurransedyktig pris. Spesielt med avtalen Innkjøpspris er du sikret en av markedets beste avtaler.

Men i tillegg til en god deal, er det flere gode grunner til hvorfor du burde velge Orkland Energi som din leverandør av strøm.

Pengene går tilbake til det lokale samfunnet

Spesielt om du bor i Orkland, burde du med god samvittighet være kunde hos selskapet. De gir nemlig av sitt overskudd til gode formål i det lokale samfunnet.

I form av sponsing støtter de alt fra lokale lag, til foreninger og ulike organisasjoner. Støtten retter seg ofte mot barn og unge, og gjerne saker innenfor kultur og idrett i Orkland kommune.

Målet med dette er å bidra til en positiv utvikling for både kommunen og regionen. Så ved å være kunde hos selskapet gir du indirekte støtte til disse formålene.

Gnistprisen

I tillegg til sponsing av form av ressurser, deler Orkland Energi ut noe som heter «Gnistprisen» hvert år. Den deles ut til en ung innbygger i kommunen som har utmerket seg merkbart innenfor sport, kultur eller utdanning.

Premien er et stipend på 10.000 kroner, og er til stor hjelp for mottakeren. Det er et motiverende tiltak som kommer kommunen til gode ved å fremme flittige ungdommer.

Alt i alt kan du stole på at de pengene du betaler for strømmen din bidrar til å løfte det lokale samfunnet og bedre samholdet i kommunen.

Nettside

På selskapets hjemmeside www.orklandenergi.no kan du nok finne svaret på det meste du måtte lure på. Her kan man lese mer om blant annet strøm, elbil-lader, fjernvarme og de ulike avtalene for energi.

Her finnes også kontaktinformasjon til kundeservice og historien til bedriften. Man kan også lese mer om sponsing og Gnistprisen.

Min Side

I tillegg finnes en side som heter «Min Side». Her kan alle kunder logge på med brukernavn/ e-post og passord.

Inne på siden kan man enkelt få en god oversikt over sitt eget kundeforhold og avtalen man har. Det vil si priser og vilkår, samt mulighet til å endre betalingsmåte, kontaktinformasjon og legge inn måler-avlesninger.

Man kan også se både gamle fakturaer og de forestående. Slik kan du følge med på ditt forbruk fra måned til måned. Og eventuelt forberede deg på hvor stor regningen blir som kommer neste måned.

Facebook

Orkland Energi har også en Facebook-side med samme navn. Her poster de nyheter og andre aktuelle saker som kan være relevant for deg som kunde. Derfor kan det være en lur idé å følge med her.

Man kan også sende korte spørsmål til selskapet på Facebook ved å sende de en melding. Da vil de svare deg så fort de har anledning. Dersom du har et lengre spørsmål anbefales det nok å kontakte kundeservice direkte via telefon eller mail.

App

Selskaper har også laget en egen app for kunder. Her lager man en bruker på samme måte som på «Min Side». Appen kan lastes ned på alle typer smarttelefoner, både Apple og Android.

Inne på appen kan du holde oversikt over strømforbruket og på den måten spare både strøm og penger. Her finnes også de fleste funksjoner fra Min Side, men det er enklere å få tilgang på mobilen mens du er på farten.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål til Orkland kan du ringe de på telefonnummer 72 46 63 60. Eller man kan sende de en e-post til [email protected].

Åpningstidene til kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 7:30 til 15:00.

Adressen til selskapet er:

Orkland Energi

Megardsvegen 1

7320 Fannrem

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.