Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Oppdal Everk

I 2018 kjøpte TrøndelagKraft alle strømkundene til Oppdal Everk. Dermed ble kundene hos Oppdal overført til TrøndelagKraft og får nå levert strøm fra dem. Da gikk Oppdal Everk fra å være en strømleverandør til å bli en nettleverandør.

I dag driver Oppdal med å levere nett til kunder i sitt område. I tillegg tilbyr de skogrydding, byggestrøm og kabelpåvisning.

Selskapet ble grunnlagt i 1932 og drev da i hovedsak med produksjon av kraft. Gjennom årene har det stort sett vært lokale eiere i form av kommuner og private aksjonærer. Senere kom Hafslund på banen og kjøpte halvparten av aksjene.

Men i dag har Oppdal kommune tatt over alle aksjene og er i dag eneeier. Dermed kan man nå si at selskapet har en sterk lokal tilhørighet.

Hva er nettleie?

Du har kanskje oppdaget at du i tillegg til å betale for strøm, også må betale for noe som kalles nettleie. Men hva er egentlig dette?

Nettleie er det du betaler for at strømmen blir transportert fra leverandøren og hjem til huset ditt. Du kan sammenligne det med å bestille varer på nettet. Da kjøper du produktet fra ett selskap, mens et annet får ansvar for å frakte det trygt hjem til deg.

Produkter

Siden Oppdal har solgt alle sine tidligere strømkunder, tilbyr de i dag kun tjenester assosiert til nett. Tjenester de tilbyr i dag er dermed byggestrøm, kabelpåvirkning, skogrydding og nettilknytning.

Nettleie

Selv om Oppdal også leverer nett til bedrifter, er nok privat nettleie det mest aktuelle for deg som bor i en privat husstand.

Da betaler du en avgift i måneden for å få strømmen fra din strømleverandør levert hjem til deg. Det er NVE (Norges Vassdrag og Energidirektorat) som bestemmer hva slags priser leverandører av nett kan ta for nettleie. Dermed kan du være sikker på at du får en fornuftig pris.

Nettside

kan du blant annet lese om ulike tjenester de tilbyr, forskjellige avtaler for nettleie, om elsikkerhet, nyheter og andre nyttige oppdateringer om selskapet.

Min Side

Det finnes en «Min Side» der kunder kan logge på med brukernavn og passord. Da kan man enkelt få oversikt over egen avtale, kundeforhold samt gamle og nye fakturaer.

Du kan også levere måleravlesning, bestille tilleggsprodukter, endre betalingsmåte eller sende inn spørsmål til kundeservice.

Hva skjer i Oppdal?

Under fanen «Hva skjer i Oppdal?» kan man følge med på hva som skjer av aktiviteter i Oppdal. Som kunde kan du få rabatterte billetter på noen av disse arrangementene.

Facebook

I tillegg til nettsiden deres, har Oppdal også en side på Facebook. Her poster de nyheter og oppdateringer som det kan være nyttig å følge med på som kunde.

Dersom du har et kort spørsmål, kan man alltids sende de en melding på Facebook. Da vil de svare så fort de har anledning.

Kontakt

Hvis du ønsker å kontakte Oppdal Everk kan du ringe de på telefonnummer 72 40 01 75. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Åpningstider for kundesenteret er fra mandag til fredag mellom klokken 07:30-15:00.

Adressen for post og besøk er:

Kåsvegen 16

7340 Oppdal

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.