Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

NordlysEnergi

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe NordlysEnergi ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra NordlysEnergi og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra NordlysEnergi og andre selskaper

Nordlys Energi

Nordlys Energi er en helnorsk, landsdekkende strømleverandør. Selskapet har som mål å levere enkle og oversiktlige strømavtaler til en rimelig pris, samt ha norges beste kundeservice.

Selskapet ble opprettet i 2017 og holder til på Majorstuen i oslo. Nordlys Energi leverer kraft til hele norge, og kjøper kun strøm fra miljøvennlige leverandører.

Nordlys Energi - Strømavtaler

Skal du ha strøm fra Nordlys Energi, kan du velge mellom fem forskjellige strømavtaler.

Nordlys Innkjøpspris

Innkjøpspris er en avtale som følger prisen på markedet fra dag til dag. Prisen varierer etter tilbud og etterspørsel. I tillegg til innkjøpsprisen på strøm, betaler kundene et lavt påslag, som blant annet dekker elsertifikater.

Avtalen har 3 mnd oppsigelsestid, og kundene betaler en fast lav sum i måneden.

Innkjøpspris Garanti

I likhet med Nordlys Innkjøpspris er dette en avtale somfølger prisen på markedet fra dag til dag. Prisen varierer etter tilbud og etterspørsel. Kundene betaler et litt høyere beløp i måneden, men har 0 kroner i avslag på avtalen.

Avtalen har 3 mnd oppsigelsestid.

Innkjøpspris Garanti Web

Denne skiller seg fra de to andre innkjøpspris-avtalene ved at kundene hverken betaler månedsbeløp eller påslag for avtalen. I likhet med Nordlys Innkjøpspris og Innkjøpspris Garanti, er dette en avtale som følger prisen på markedet fra dag til dag. Prisen varierer etter tilbud og etterspørsel.

Avtalen har 3 mnd oppsigelsestid.

Nordlys variabel

Variabel er en stabil og enkel avtale som gir kundene mer kontroll på strømprisen. Variabel strøm følger de sesongmessige variasjonene i pris, men har mer moderate svingninger i prisen enn innkjøpspris og spotpris.

Kundene betaler en fast pris i måneden, mens lovpålagte el-sertifikat er inkludert i prisen. Avtalen faktureres etterskuddsvis og har 3 måneder oppsigelsestid.

Nordlys Energis Bedriftsavtale

Innkjøpspris Allianse er bedriftsavtalen til Nordlys Energi. Dette er en avtale som for næringsdrivende som følger spotprisen i markedet. Prisen varierer fra dag til dag og time for time. Prisen på strømmen styres av tilbud og etterspørsel, som igjen er svært avhengig av været og dermed strømproduksjon.

Kundene med bedriftsavtalen innkjøpspris Allianse betaler et fast månedsbeløp og et lavt påslag på strømmen.

Allianse har ingen bindingstid, og faktureres etterskuddsvis.

Vinn gratis strøm

Alle som er kunder, eller blir kunder, hos Nordlys Energi er med i trekingen av en mnd med gratis strøm. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å være kunde hos Nordlys Energi.

Hver måned trekkes det en ny vinner, og vinner offentliggjøres med fornavn og bosted.

100 % HAPPY GARANTI

Nordlys Energi vil ha et godt forhold til kundene, og ønsker at strømkundene skal være 100% fornøyde med størmavtalen sin

Med 100% Happy Garanti kan kundene som ikke er fornøyde, klage og dermed få gratis strøm på sin neste strømregning. Kundene som ikke er 100% fornøyde får 100 kwh gratis strøm på sin neste strømregning.

Hvorfor velge Nordlys Energi

 • 100% Happy Garanti
 • Billig strøm
 • Vinn gratis strøm

Nordlys Energi legger stor vekt på at kundene skal være fornøyde, og gjør sitt ytterste for å gjøre kundeforholdet så enkelt og billig som mulig.

Med 100% Happy Garanti kan kundene som ikke er fornøyde, klage etter 6 måneder. Kundene som ikke er 100% fornøyde får da 100 kwh gratis på neste strømregning.

Alle kunder er også automatisk med i trekningen av 1 måned gratis strøm. Hver måned trekkes det en ny vinner som får dekket strømutgiftene i en måned.

Nordlys Energi - Kundeservice og Kontakt

Kundeservice kan kontaktes på telefon, 22 12 00 72 eller mail, [email protected]

Kontakt:

Telefon - 22 12 00 72

Mail - [email protected]

Adresse:

Postboks 5828

Majorstuen

0308 Oslo

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer