Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Nordkraft Nett

I 2001 ble Nordkraft Nett stiftet og i 2002 begynte de sin operative drift. Det er et datterselskap til selskapet Nordkraft As, som produserer og selger strøm. Nordkraft Nett eies i dag halvparten av Nordkraft AS og den andre halvparten eies av Hålogaland Kraft AS. Hovedkontoret ligger i Narvik, helt nord i landet.

Nordkraft Nett drifter i dag nettet i Narvik og områder rundt. Selskapet har kunder i både Ballangen kommune, Narvik kommune, nordre Tysfjord og også Veggen i Evenes kommune.

I tillegg distribuerer de kraft til sine kunder. Det vil si at de «frakter» strømmen fra leverandøren og hele veien hjem og inn i huset til forbrukeren.

Produkter og tjenester

Nordkraft Nett tilbyr en rekke ulike tjenester til både private kunder og til bedrifter.

Privat

For deg som er privat kunde kan Nordkraft Nett hjelpe til med mye forskjellig. Slik som byggestrøm, gravemeldinger, stikkledninger og spørsmål om riving. Siden nettet kan være både i bakken og i lufta, må man være forsiktig med eventuelle inngrep og arbeid på tomten. Da kan selskapet være til god hjelp for å sørge for at ingenting går galt.

På selskapets hjemmeside kan man finne en oppdatert liste med oversikt over de ulike tjenestene og priser for dette.

I tillegg kan du sjekke hva du må betale for nettleie gjennom Nordkraft Nett. Nettleien består av en variabel kostnad, en fast kostnad per måned samt avgifter som går til staten. Nettleien varierer dermed noe ut ifra hvor stort hus du har og hvor mye strøm som brukes.

Bedrift

For bedrifter kan Nordkraft Nett hjelpe til med mye av det somme som til private kunder. I tillegg til alle tjenestene i forbindelse med bygging og graving, kan de bistå med gode tips. Slik som hvordan du kan drive en rasjonell elektrisk virksomhet samt andre råd for bedrifter.

Dersom du har spesielle ønsker eller forespørsler til Nordkraft, kan man kontakte de. Da kan dere sammen finne en løsning som passer til deg og din bedrift.

Plusskunde

For både private kunder og bedrifter finnes et tilbud som heter «Plusskunde». Det går ut på at mange hus og andre institusjoner produserer sin egen strøm. Det kan for eksempel være ved hjelp av solceller eller vindkraft.

Dersom man bruker mindre strøm enn det som produseres, kan man levere dette tilbake til produsenter via kraftnettet. Dersom dette er noe som er interessant for deg eller din bedrift, kan du kontakte Nordkraft.

Hvorfor bør du velge Nordkraft Nett?

Hvis du bor i et av områdene rundt Ballangen kommune, Narvik kommune, nordre Tysfjord eller Veggen i Evenes kommune, er Nordkraft et bra valg av nett-leverandør. Som en lokal bedrift har de god kunnskap om de lokale forholdene og kan dermed drifte nettet på en god måte.

I tillegg er det bra å støtte lokale bedrifter fordi de bidrar i lokalsamfunnet. Ved å velge Nordkraft Nett som din distributør av strøm, kan du vite at pengene dine går til gode formål. Alt overskudd fra driften går tilbake til lokalmiljøet på ulike måter.

Nordkraft, som eier Nordkraft Nett, er opptatt av å gi mye støtte til lokale sportslag eller grupper innenfor musikk og kultur. Det er viktig for å lage et godt samhold i regionen. Prisen du betaler for nettleie går indirekte til disse gode formålene.

Kontakt

Hvis det er noe du lurer på kan du enkelt kontakte Nordkraft Nett. Det kan du gjøre ved å ringe til telefonnummer 76 96 11 75. Eventuelt kan man sende en e-post til adressen [email protected].

Åpningstider for kundeservice og sentralbord er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 15. Åpningstidene for kontoret er fra 07:30 til 15, dersom du skulle ønske å besøke selskapet.

Nettside

Nordkraft Nett har en egen hjemmeside som du finner på https://www.nordkraftnett.no. Her kan man få mye nyttig informasjon om det meste man kan lure på. Enten du er kunde privat eller lurer på noe til din bedrift, finnes informasjon om ulike tjenester for alle kunder.

I tillegg kan holde seg oppdatert på eventuelle avvik i nettet. Dersom du plutselig står uten strøm kan du for eksempel sjekke her om det er meldinger om feil med driften.

Min Side

På hjemmesiden finnes også en «Min Side». Her kan du som kunde logge på med brukernavn og passord. Inne på denne siden kan du finne all mulig informasjon om din avtale. Her kan du bytte adresse og melde flytting, eller sjekke på regningene.

Adresse

Nordkraft har følgende adresser:

Postadresse:

Postboks 55

8501 Narvik

Besøksadresse:

Teknologiveien 2B, 8515 Narvik

Bjørkåsveien 69, 8540 Ballangen

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.