Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

NØK Kraftlag

NØK står for Nord Østerdal Kraftlag. De leverer kraft til sine kunder på Tynset og i noen områder rundt her. Som en viktig bedrift i det lokale samfunnet er NØK en hjørnestensbedrift.

I tillegg til å levere strøm til mange kunder er NØK opptatt av miljøet samt å gi tilbake til lokalsamfunnet. Gjennom sin avtale med vannkraft gjør selskapet det lett for deg som kunde å velge en miljøvennlig løsning for kraft til ditt hjem. På den måten bidrar både du og NØK til et litt bedre miljø for fremtiden.

Strømavtaler Privat

For private husholdninger tilbyr NØK flere ulike avtaler for strøm. Det er NØK Spot, NØK Fastpris og NØK Vannkraft.

NØK Spot

Spotpris er kjent for å være den beste og billigste avtalen på markedet over tid. Her får du den prisen som gjelder på børsen for kraft – Nordpool. Det vil si at prisen kan endre seg fra en time til en annen. Da blir du med på både oppturene og nedturene i markedet.

Det er den samme prisen som leverandørens selv betaler. I tillegg må du som kunde betale en liten, fast pris hver måned.

NØK Fastpris

Det her er avtalen for deg som liker forutsigbarhet. Her låser du nemlig prisen i en viss periode med tid. Her er det tre år om gangen. Da betaler du det samme uansett hvordan markedet for kraft utvikler seg.

I tillegg til fastprisen kommer et lite tillegg hver måned, slik som med de andre avtalene.

NØK Vannkraft

Her får du 100% vannkraft levert til ditt hus. Da garanterer NØK at det lages like mye vannkraft som det du bruker. På den måten kan du både få miljøvennlig og «ren» kraft til ditt hus, samtidig som du bidrar til at enda mer vannkraft blir produsert til samfunnet.

Dette kan du velge som et tillegg til din avtale. Prisen er et lite tillegg per kWh. Disse pengene går videre til selskapet som NØK kjøper vannkraft av.

Strømavtaler Bedrift

For bedrifter tilbyr NØK flere ulike avtaler - nemlig Spot, Fastpris samt en Kombinasjonsavtale. Spot og Fastpris er de samme avtale som for private husstander. Spot-avtale følger prisen i markedet mens Fastpris er én låst pris over for eksempel ett eller tre år.

Avtalen med Kombinasjonspris innebærer at dere sammen lager en avtale som passer for din bedrift. Denne avtalen passer for bedrifter som vil følge markedsprisen deler av året. Mens de kanskje i andre perioder har behov for mer forutsigbarhet.

I tillegg har også alle bedrifter mulighet for å velge Vannkraft som tilleggsavtale. Da kan du sikre at ditt selskap blir drevet med fornybar energi. Det er bra for både bedriften og for miljøet.

Hvorfor bør du velge NØK Kraftlag?

Dersom du bor på Tynset eller i området rundt, er NØK en veldig bra leverandør for deg. For det første tilbyr de gode avtaler til en rimelig og konkurransedyktig pris. Med unik lokal kunnskap kan du også stole på at de hjelper til med alle problemer du skulle få med strøm i ditt hus.

I tillegg bryr NØK seg mye og lokalsamfunnet. De gir mye tilbake til lokalmiljøet, både gjennom penger og annen støtte. Dette går til lokale lag og andre foreninger innenfor både sport, musikk og kultur. Dermed kan du med god samvittighet vite at pengene du betaler for strømmen din går tilbake til gode formål.

Kontakt

Hvis det er noe du lurer på kan du ringe til NØK på telefonnummer 62 70 07 00. Eller man kan sende de en e-post til adressen [email protected]. Eventuelt kan du fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden. Her fyller du inn din beskjed og din egen e-post, så vil NØK kontakte deg innen kort tid.

Åpningstidene for kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 8 og 15.

Nettside

Før du kontakter NØK, kan det være en god ide å titte på hjemmesiden deres. Her kan man nemlig finne mye nyttig informasjon både for kunder og deg som vurderer å bli det. Blant annet finnes svar på det meste du måtte lure på om strømavtaler, regning, forbruk og mye mer.

Min Side

På hjemmesiden kan alle kunder logge inn på Min Side. Det gjør man ved hjelp av e-post og passord. Her inne kan man få en god oversikt over sitt eget kundeforhold. Slik som forbruket den siste tiden, regninger man har betalt eller annen informasjon. Her kan man også melde flytting eller endre betalingsmåte.

Adresse

Selskapet adresse er følgende:

Tomtegata 8

2500 Tynset

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.