cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Midt Energi

Midt Energi leverer framtidsrettet og miljøvennlig energi. Strømselskapet skreddersyr pakker og løsninger for ditt hjem, og gjør det enkelt for deg å produsere egen strøm.

I dag eier og drifter Midt Energi tre kraftstasjoner.

Gaula Kraftverk - Kraftverket ble rehabilitert i 2008, og den nye stasjonen kom i drift i 2009.

I tillegg til Gaula kraftverk drifter Midt Energi Raubergfossen- og Råfossen Kraftverk.

Mellom seg produserer disse tre kraftstasjonene 30 GWH årlig.

Midt Energi tilbyr 3 strømavtaler

Midt Energi har tre alternativer kundene kan velge mellom når de skal ha strøm til hjemmet eller hytta.

Fastkraft

Fastkraft er den mest forutsigbare avtalen som tilbys av energiselskapet. Med samme fastbeløp som de to andre avtalene får du en rimelig fastpris over 12 måneder. Avtalen har ett års bindingstid + et lite fastbeløp i måneden.

Spotkraft

Spotkraft er avtalen for de mest prisbevisste strømkundene som tåler de varierende prisene som medfølger. Spot-avtaler er anbefalt av eksperter, og har vist seg å være den billigste strømavtalen over tid.

Med denne avtalen fra Midt Energi har du ingen forskuddsbetaling. Spotkraft har heller ingen bindingstid, men inkluderer et lite fastbeløp i måneden. Prisen på strømmen er til innkjøpspris + et lite påslag som blant annet dekker el-sertifikat.

Garantikraft

Med Garantikraft betaler du samme beløp som for Spotkraft, pluss en risikopremier for pristaket. Som i Spotkraft og Fastkraft betaler du et fast beløp i mnd, og slipper både bindingstid og forskuddsbetaling.

Garantikraft er favorittproduktet blant Midt Energis kunder.

Tilleggsprodukter

Strømforsikring

Midt Energi tilbyr strømforsikring til sine kunder. Strømforsikringen dekker strømutgiftene dine i opptil 6 måneder om du blir ufrivillig arbeidsledig eller sykemeldt.

Skulle lynet slå ned og ødelegge elektronisk inventar, betaler forsikringen egenandelen din.

Forsikringen gjelder også forsikredes ektefelle/samboer og selvstendig næringsdrivende.

Jevn Betaling

Jevn Betaling sørger for at du betaler et likt beløp hver måned på strømregningen din. Med denne tjenesten får du ingen overraskelser på strømregningen.

Opprinnelsesgaranti

Kjøper du kraft med opprinnelsesgaranti, sikrer du at pengene går til produsenter som lager fornybar energi. Garantien fungerer som et insentiv til produsenter for å investere i fornybar energi.

Produser din egen strøm

Midt Energis solcellepakker gir deg muligheten til å produsere din egen strøm, både hjemme og på hytta.

Solcelle Hjem - Solcellepanelene leveres og monteres til ditt hjem. Med tilkobling til strømnettet, kan du selge overskuddsstrømmen tilbake til Midt Energi for 1,10kr pr KWh.

Solcelle Hytta - Midt Energi er et naturlig valg om du vil ha solcellepanel montert på hytta. Strømselskapet har forskjellig pakker som dekker de fleste behov, og er svært hjelpsomme i prosessen.

Hvorfor velge Midt Energi

Midt Energi har tre varierte strømavtaler til sine kunder. Sammen med tilleggsproduktene som tilbys, har du som kunde muligheten til å skreddersy din strømavtale etter dine behov.

Selskapet er også svært behjelpelige når det kommer til montering av solcellepanel. Søkeprosessen er lett overkommelig, og du kan enkelt selge strømmen tilbake til strømselskapet via strømnettet.

Midt Energi - Kundeservice og kontakt

Har spørsmål om strøm eller kundeforholdet ditt, kan du ta kontakt med kundeservice på telefon, 72 43 80 00, eller via mail: [email protected]. Du også chatte med kundeservice på Facebook.

Er det noe du lurer på, kan du alltid ta kontakt via kontaktskjemaet på hjemmesiden til MidtEnergi. Kudeservice er åpent alle hverdager fra klokken 08:00 til 15:30.

Adresse:

Kjørkvollveien 1, 7290 Støren

Postadresse

Postboks 57, 7291 Støren

Telefon: 72 43 80 00

Mail: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.