Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Markedskraft

I 1992 ble Markedskraft etablert i Arendal. Siden det har selskapet vokst ut av Norge og har i dag kontorer i både Sverige, Danmark og Finland. Bedriften beskriver seg selv om en selvstendig tilbyder av tjenester til aktører i det nordiske og europeiske markedet for strøm.

De hjelper andre bedrifter gjennom hele verdikjeden. Det vil si både analyser av markedet, rådgivning, risikoanalyser og forvaltning av porteføljer.

Markedskraft er en nøytral aktør mellom leverandører og kunder i markedet. Generelt kan man si at Markedskraft leverer tjenester for effektiv håndtering av produksjon, distribusjon og forbruk. Både i det kortsiktige og det langsiktige markedet for kraft.

Tjenester

Markedskraft tilbyr ulike tjenester innenfor forvaltning av strøm. Det er både «Produksjonsstyring», «Forbruksstyring», «Investering i råvarer» samt «Fornybar energi».

På selskapets hjemmesider kan man lese mer om de ulike tjenestene som tilbys. Der kan du avgjøre hva som er relevant for deg eller din bedrift. Så kan du kontakte Markedskraft slik at dere sammen kan komme fram til en avtale som kan hjelper deg.

Kontakt

Hvis du lurer på noe med Markedskraft kan du kontakte de med ditt spørsmål. Det kan man gjøre ved å ringe til telefonnummer +47 37 00 97 32. Da kommer du til den porteføljeforvalteren som er på vakt. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

I tillegg kan man finne kontaktinformasjon til samtlige ansatte i selskapet på deres hjemmeside. Her står både telefonnummer og e-post, slik at man kan kontakte den relevante personen direkte.

Nettside

Før du kontakter selskapet, kan det være en god ide å titte på hjemmesiden deres. Adressen til den er https://www.markedskraft.com. Her kan man finne mye nyttig informasjon som blant annet de ulike tjenestene som tilbys.

Kundeside

Hvis du er kunde hos Markedskraft, kan du logge inn på deres kundeside. Denne finner man på selskapets hjemmeside. Man logger enkelt inn med et brukernavn og passord. Inne på kundesiden kan man få en god oversikt over den avtalen man har.

Adresse

Adressen til selskapets kontor i Norge er følgende:

Postadresse

PO Box 62

N- 4801 ARENDAL

Besøksadresse

Langbryggen 9, ARENDAL

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.