Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Malmo Elektrisitetsverk

Malmo Elektrisitetsverk

Malm Elektrisitetsverk ligger i administrasjonssenteret Malm i Verran kommune i Nord-Trøndelag. Med sine seks kraftverk er Verran ingen utpreget kraftkommune. De produserer i overkant av 300 GWh i året. Hvorav Malmo Elektrisitetsverk står for omkring ti prosent av den totale årsproduksjonen.

Den størst fallhøyden i kommunen er på 384 meter. Til sammenligning benytter Malmo Elektrisitetsverk seg av et fall på omkring 100 meter. Dette finner vi i Ressemelva, nord-vest for Malm sentrum.

Kraftverket

Malmo Elektrisitetsverk er med andre ord ikke blant de største kraftverkene, hverken i fallhøyde eller produksjon. Når det er sagt, så sitter det litt historie i veggene på Malmo Elektrisitetsverk. Og det ganske bokstavelig talt.

Da det nye kraftverket ble oppført i 1997, la de det nemlig kloss inntil det gamle. I dag ligger med andre ord det gamle kraftverket fra 1910 vegg i vegg med det nye.

1997 er for øvrig også årstallet for etableringen av Malmo Elektrisitetsverk.

Det nye kraftverket ble installert med en effekt på 700 kW og produserer 3,6 GWh årlig.

Kundeservice og kontakt

Malmo Elektrisitetsverk AS står oppført med følgende adresse i Brønnøysundregistrene: Ressem, 7790 MALM.

Daglig leder er Gunnar Thompson-Kvernland. Ønsker du å komme i kontakt med Malmo Elektrisitetsverk AS, kan de nås på telefon: 74 15 70 38.

Malmo Elektrisitetsverk AS har dessverre ingen hjemmeside for øyeblikket. De har heller ikke oppgitt noen e-postadresse.

Sjekk om du kan spare penger
Flere strømleverandører konkurrerer om å gi deg billigere strøm. Tjenesten er uforpliktende og gratis.

INNHOLDSFORTEGNELSE