cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Luster Energiverk

Luster Energiverk forsyner sine kunder med strøm, nett, bredbånd og andre tjenester. Med andre ord har de et bredt tilbud av produkter og tjenester. De leverer til kunder i flere områder i Sogn og Fjordane.

Selskapets kontor ligger i Luster Energiverk sitt administrasjonsbygg som er plassert i Gaupne. Dette er i kommunesenteret i Luster Kommune i Sogn og Fjordane.

Strømavtaler

Luster Energiverk tilbyr tre ulike avtaler til markedet. Det er Variabel Pris, Spotpris og Fastpris. Dermed burde alle kunder klare å finne en avtale som passer for seg og sitt forbruk.

Variabel Pris

Dette er den mest populære strømavtalen i markedet. Med en variabel pris kjøper Luster Energiverk inn strøm for en kort periode av gangen. Det vil si at prisen du betaler for strømmen din også vil variere gjennom et år. For eksempel vil nok prisen gå opp om vinteren og ned igjen i halvåret med sommer.

Men du vil få et varsel før prisen går opp eller ned, typisk er dette 14 dager før. Slik kan du alltid være forberedt på hva slags pris du må betale. Denne avtalen har ingen bindingstid.

Spotpris

Med spotpris følger du utviklingen i markedet tett. I markedet for kraft, altså børsen for kraft som heter Nordpool, endrer prisen seg raskt. Faktisk fra time til time hver dag, hele året. Hvis du velger spotpris, er du med på denne utviklingen og får en pris som endrer seg hele tiden.

På den måten kan du være med på både oppturene og nedturene i markedet. Denne type avtale med spotpris skal være det billigste alternativet over tid.

Fastpris

Dersom du ønsker en litt mer forutsigbar avtale, kan dette være en god ide. Med fastpris har man én fast pris for strøm i hele perioden som avtalen gjelder. Her er den perioden enten ett, to eller tre år.

På den måten er du sikret mot endringer på børsen for strøm. Dersom prisen plutselig går mye opp, vil du fortsatt ha din avtalte pris. Da blir det lett å planlegge økonomien i lang tid fremover.

Hvorfor burde du velge Luster Energiverk somleverandør?

Hvis du bor i området i eller rundt Sogn og Fjordane, er Luster Energiverk en bra leverandør for deg. Ved å velge en lokal bedrift kan du være trygg på at de kjenner lokalmiljøet og geografien. I tillegg har de gode avtale med konkurransedyktige priser.

Siden selskapet tilbyr så mange forskjellige tjenester kan de gjøre ditt liv veldig mye enklere. Ved å velge Luster til å levere både strøm, nettleie og bredbånd kan du forholde deg til kun én leverandør.

I tillegg kan du med god samvittighet betale dine regninger. For da kan du vite at pengene går videre til lokale formål. Overskuddet fra Luster sin drift går tilbake til samfunnet. Enten det er gjennom spons til lokale idrettsforeninger eller andre gode formål innen kultur.

Som en lokal bedrift er Luster både pålitelige og en viktig bidragsyter. Dermed kan du velge de som leverandør og vite at det bidrar til å styrke lokalmiljøet.

Kontakt

Det er enkelt å kontakte Luster hvis det er noe du lurer på, enten du allerede er kunde eller ikke. Enten kan man ringe til telefonnummeret som er 57 68 29 00. Eller man kan sende en e-post til adressen [email protected].

Åpningstidene for telefon og kundeservice er fra mandag til fredag mellom klokken 07:30 og 15. Dersom du trenger akutt hjelp utenom disse åpningstidene kan du ringe til vakttelefonen på 970 70 911.

Nettside

På selskapets nettside http://www.lusterenergiverk.no/cms/ er det lurt å ta en kikk før du eventuelt kontakter de. Her kan man finne informasjon om blant annet ulike avtaler og kontaktinformasjon til ansatte. Man kan også lese om småkraft og bredbånd.

Min Side

På nettsiden finner man Min Side, der alle kunder kan logge inn med e-post og passord. Her inne kan man få en god oversikt over avtalen sin. Slik som å se sitt eget forbruk eller sjekke regninger. Dersom du skal flytte kan man også melde fra om det her inne.

Adresse

Adressen til Luster sitt kontor er:

Gaupnegrandane

6868 Gaupne

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer