Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om strømselskapet Los.

For å finne de beste strømavtalene kan du forøvrig hente og sammenligne tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget.

LOS

LOS AS har hovedkontor i Kristiansand, og er et heleid datterselskap av Agder Energi AS.

Selskapet er en av de strømbransjens større aktører, og leverer strøm til kunder over hele Norge.

Selskapet er miljøfyrtårnsertifisert, medlem av klimapartnere, og tilbyr 100% fornybar garanti til kundene sine. word

Strømavtaler

LOS Strøm innkjøpspris

Innkjøpspris er en rimelig spotprisavtale for kundene som ønsker å følge markedsprisen på strøm til enhver tid. Dette er den mest populære strømavtalen blant lOS sine kunder, og spotprisavtaler har i følge SSB vært den rimeligste avtalen de siste 10 årene.

Kundene betaler spotprisen på strøm + et lavt påslag. I tillegg kommer et fast lavt månedsbeløp. De som velger strøm til innkjøpspris får markedspris på strøm, tilgang til LOS sitt fordelsprogram og full oversikt på “Min Side”

LOS Ung

Ung er en avtale for kunder mellom 18 og 30 år. Avtalen er ganske lik innkjøpspris, men de unge kundene får et enda lavere påslag enn innkjøpspris-avtalen.

I tillegg til strøm til innkjøpspris og det lave påslaget, får de mellom 18 og 30 år også Fornybar Energi Granti og strømsparing for unge.

Kundene betaler 29 kr pr mnd for avtalen, i tillegg til spotpris + påslag.

LOS Strøm eKunde

Dette er en standard variabel avtale, der prisen på strømmen varierer med de sesongmessige prissvingningene. Strømprisen varierer i takt med markedsprisen, men har lavere topper og høyere bunner i prisen. Med andre får du en mer stabil strømpris enn ved spotpris / innkjøpspris-avtaler.

I tillegg til prisen pr kWh, betaler kundene samme månedlige sum som de to andre avtalene - 29kr. Endringer i strømprisen varsles 14 dager før endringen trer i kraft.

Avtalen har 3 uker oppsigelsestid.

Avtalen er, som navnet tilsier, for kundene som ønsker et heldigitalt kundeforhold. Prisen forutsetter dermed digital betaling.

Tilleggsprodukter

LOS trygg

Dette tilleggsproduktet er det samme som andre strømleverandører kaller strømforsikring. Selskapet dekker kostnader opptil 3000 kroner dersom du eller samboeren din blir arbeidsledig eller sykemeldt i mer enn en måned.

Den dekker også egenandel ved lynskader. Forsikringen koster 1 krone og 50 øre pr dag.

LOS forutsigbar

Har du behov for forutsigbarhet kan du benytte deg av dette tilleggsproduktet. LOS tilbyr fastpris i korte perioder gjennom høsten og vinteren.

Du får tilbud om en fastpris fire ganger i året, og kan velge å binde deg i en periode på inntil 2 måneder. Tjenesten koster 39 kroner i måneden.

Hva er SSU?

Alle kunder som har Ung-avtalen til LOS, får 500 kWh på sin «SSO-konto» når de blir kunde. For hvert år avtalen løper får kundene ytterligere 250 kWh på SSS-kontoen.

SSU står for StrømSparing for Unge, og er på mange måter et lojalitetsprogram som LOS tilbyr til sine yngre kunder.

Når kundene er 30 år kan den oppsparte strømmen “tas ut” fra kontoen, helt gratis. De som har hatt avtale siden de var 18 år, får da gratis strøm i et halvt år (4000 kWh).

Stømavtaler til Solcelle og Elbil

De som produserer egen strøm med solceller, får en tilpasset strømavtale med LOS solstrøm. Kundene betaler innkjøpspris og har en fastpris på 39 kr i mnd.

Elbil-eiere får gode vilkår med LOS ladestrøm. Dette er en spotprisavtale med flere fordeler som 15% rabatt på Grønn kontakt sine ladepunkter. I tillegg får kundene Fornybar Energi Garanti gratis i tre måneder, samt Grønn Kontakt sin egen volumrabatt.

Med LOS ladestrøm får kundene billig strøm, både hjemme og på veien!

Hvorfor velge LOS?

LOS har et bredt og variert utvalg av strømavtaler og tilleggstjenester. De har spesialavtaler for unge mellom 18-30, elbil-eiere og solceller. Kunder som faller utenfor disse kategoriene får også svært gunstige priser på sine strømavtaler.

Selskapet har vunnet flere priser for kundeservicen sin, og har vært helt i toppen av nasjonale målinger av kundeservice og kundetilfredshet.

Blant landets strømleverandør ligger selskapet på 2.plass i følge Norsk Kundebarometer.

LOS - Kundeservice og Kontakt

Trenger du hjelp til noe, kan du kontakte kundeservice på telefon, 38 60 85 00, mail: [email protected], eller starte en chat på Facebook.

Kundesenteret er åpent alle hverdager fra klokken 08:30 til 16:00.

kontakt:

Telefon: 38 60 85 00

Mail: [email protected]

Hovedkontor:

Kjøita 18, 4630 Kristiansand

Postadresse:

Postboks 603

Lundsiden, 4606 Kristiansand

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.