cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Lærdal Energi

Lærdal Energi AS ble stiftet i 1934 som L/L Lærdal Kraftverk med aksjeinnskudd fra innbyggere, kommunen og Lærdal sparebank.

Lærdal Energi er et energiselskap som driver med kraftomsetning og nettvirksomhet. Selskapet har konsesjon i Lærdal kommune, bortsett frå Frønningen. Dette betyr at Lærdal Energi har monopol på energisalg i kommunen.

I dag er Lærdal Energi en landsdekkende strømleverandør som leverer strøm til norske husholdninger.

Lærdal Energi - Strømavtaler

Selskapet har totalt fem strømavtaler som kundene kan velge mellom. Lyse anbefaler selv avtalene Lyse innkjøpspris, Ung og Innkjøpspris Hytte. I tillegg til disse tre har energiselskapet to fastprisavtaler, fastpris 1 år og fastpris 3 år.

Variabel Sommarsol

Variabel Sommarsol er en avtale som tilbys nye kunder. Kundene får med denne avtalensvært billig strømpris i sommermånedene. Etter dette blir kunden overført til variabel ordinær.

Avtalen inkluderer elsertifikat og påslag og er ikke bindende.

Spot

I likhet med Variabel Sommarsol er dette en kampanjeavtale. Kundene får 30 øre/kWh i rabatt på spotprisen den første måneden.

Etter en måned overføres kunden til Spot Ordinær.

Avtalen har ingen bindingstid.

Spot Ordinær

Kundene får en gjennomsnittlig spotpris - time for time. Kundene får strømmen til prisen den handles for på strømbørsen Nordpool. Inkludert i prisen er også innkjøpskostnader basert på området strømmen leveres til. Kundene betaler et månedsbeløp på 39 kroner, samt et lavt påslag per kWh på strømprisen.

Månedspris oppgis på faktura hver måned. Dette er den mest populære avtalen Lærdal Energi tilbyr, og den har vist seg å være billigst over tid.

Avtalen har ingen bindingstid.

Fast

Fast Pris er et produkt som passer de som liker at ting er forutsigbart og trygt. Liker du liten risiko og stor grad av forutsigbarhet, er dette avtalen for deg.

Med en fast pris på strømmen i 12 måneder, slipper du å ta hensyn til prissvingninger og høye priser. Det eneste som bestemmer hvor dyr eller billig strømregningen blir, er eget forbruk!

Lærdal Energi tilbyr fastpris i ett år. Avtalen har bindingstid, men kan bli sagt opp før den utløper. Ved oppsigelse i avtaleperioden belastes kunden 500 kroner i bruddgebyr.

Variabel

Kundene som velger Variabel sommarsol, går etterhvert over til standardavtalen til strømselskapet, variabel. Dette er en mellomting av Spot og Fastpris, der prisen varierer med de sesongmessige variasjonene i strømprisen.

Velger du variabel får du en mer forutsigbar avtale enn spot, men også en avtale som gir deg billigere strøm når strømprisen er lav - i motsetning til Fastpris.

Prisendringer blir varslet 14 dager før endringer trer i kraft.

Bedriftsavtaler

Bedrifter som ønsker å bestille strøm fra Lærdal Energi, kan velge mellom en fastpris-avtale og en spot-avtale. Bedrifter bør vurdere hvilken avtale som passer forbruk og risikovilje.

For å få et konkret tilbud, må bedriften ta kontakt med Lærdal Energi for tilbud.

Hvorfor velge Lærdal Energi

Gjennom MUNERIS, latinsk for gave, gir Lærdal Energi tilbake til lokalsammfunnet. MUNERIS deler ut midler til idrett, kultur og andre samfunnsnyttige formål to ganger i året. Selskapet har støttet idrett og kultur i en årrekke og er opptatt av å bidra til utviklingen av Lærdal kommune.

Ettersom Lærdal Energi har konsesjon i området de driver kraftsalg, er det ingen andre som kan konkurrere med selskapet i Lærdal.

Kundene kan likevel være sikre på at de får konkurransedyktige priser. Alle kraftselskap som har monopol i ett område har nemlig klare retningslinjer for priser de kan ta for tjenestene sine.

Lærdal Energi leverer strøm til hele norge.

Lærdal Energi - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp, eller har spørsmål til kundeservice, kan du kontakte de på E-post, [email protected], telefon, 57 66 94 10, eller via Facebook.

Kontakt:

Telefon - 57 66 94 10

E-post - [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.