cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kragerø Kraft

Kragerø kraft er en del av smart Energi, som igjen er en del av Fredrikstad Energi-konsernet. Smart Energi driver en rekke merkevarer og har kontorer i Follo, Røyken, Kragerø og Askøy.

Smart Energi - Enkelt og bærekraftig

Smart energi er strømselskapet i Fredrikstad Energi, og jobber for at kundene skal få de enkleste og mest miljøvennlige løsningene. Smart Energi vant “Enovas innovasjonspris” i 2017 for å ha tatt det grønne skiftet ut til folket på en enkel og rimelig måte.

Smart Energi er en lokal strømleverandør i Fredrikstad, og tilbyr rimelige strømavtaler til private i området. Vil du bestille strøm fra Smart Energi kan du velge mellom Innkjøpspris og Smart Strøm.

Strømavtalene Kragerø Kraft tilbyr:

Innkjøpspris

Med strøm til innkjøpspris følger du spotprisen på markedet så tett som overhodet mulig. Avtalen følger prisen på kraftbørsen NordPool og kundene betaler samme pris som Kragerø Kraft kjøper strømmen for.

Innkjøpsprisen kommer med et fast beløp per måned. Du får laveste strømpris på markedet, og et veldig beskjeden påslag. Innkjøpspris har ingen bindingstid og er anbefalt av forbrukerrådet.

Smart Strøm

Smart Strøm følger i likhet med Innkjøpspris strømprisene i markedet. Med Smart Strøm følger du de sesongmessige varisajonene, og får en makspris i de dyreste vintermånedene - som ofte er fra november til mars.

Fastbeløpet i avtalen er lavere enn i Innkjøpspris-avtalen.

Boligstrøm Spot

Dette er avtalen for deg som er svært bevisst på eget strømbruk, og vil utnytte prisforskjellen som oppstår gjennom døgnet. Med denne avtalen følge du prisene på kraftmarkedet time for time. Da kan du spare penger ved å bruke strøm på den billigste tiden av døgnet.

Avtalen forutsetter at du har AMS-måler og timesmåling.

Med alle avtalene får du tilgang til gratis app og betaling etterskuddsvis.

Når du bestiller strøm får du også tilbud om å tegne Trygg strømforsikring med begge avtalene.

Med Trygg Strømforsikring får du dekket utgifter til strøm og nettleie i opptil 6 måneder ved sykemelding eller arbeidsledighet.

Forsikringen dekker også egenandel på innboforsikringen ved lynskader. Strømforsikringen er begrenset til 5000kr pr måned i maksimalt 6 måneder.

Bedriftsavtale

Smart energi har tilgang på Nordens ledende forvaltningsmiljø, noe som gjør at de kan tilby skreddersydde avtaler til bedrifter. For å få en best mulig avtale som kler bedriftens forbruk, kan du ta kontakt med Smart Energi. Da får du tilsendt et tilbud om strømavtale som er tilpasset bedriften din.

Produser din egen strøm

Smart energi satser på fornybar energi, og tilbyr kunder å produsere egen strøm med solcelleanlegg. Det er flere fordeler med solcelleanlegg, og en av fordelene er at det kan bli en god langsiktig investering.

I tillegg til at du får selvforsynt strøm deler av året, slipper du å betale nettleie. Skulle du ende med overskudd av strømproduksjon, kan du også selge dette videre til naboer eller tilbake til nettet.

Du kan kontakte Smart Energi for samtale eller befaring på telefon: 987 02361

Hvorfor velge Smart Energi

  • Konkurransedyktige priser
  • Betaling på etterskudd
  • Gratis App og Min side
  • Miljøvennlige alternativer

Med sin innovative satsning har Smart Energi gjort strøm enklere for kundene. Du kan velge mellom tre strømavtaler, som begge bevarer dine interesser som kunde.

Avtalene som tilbys passer både den trygghetssøkende og den prisbevisste.

I tillegg til dette er det muligheter for å velgemiljøvennlige alternativer som Opprinnelsesgaranti og solcelleanlegg. Dette er kanskje spesielt interessant for de som er opptatt av det grønne skifte. En investering i solcelleanlegg kan også bli et lønnsomt prosjekt på sikt.

Kragerø Kraft - Kundeservice og kontakt

Selskapet strekker seg så langt som mulig for å være til hjelp for kundene. Uansett hva det måtte gjelde, vil kundeservice gjøre sitt ytterste for å besvare dine spørsmål.

Kundeservice er tilgjengelig via telefon, 35 29 50 05 og via mail, [email protected].

Du kan også laste ned strømapplikasjonen og dermed få full kontroll på strømforbruk og kundeforhold.

Kundeservice er åpent alle hverdager fra 08:00 og 17:00.

BESØKSADRESSE

Kragerø Kraft

Bråteveien 6, 3770 Kragerø

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

POSTADRESSE

Smart Energi

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Kontakt:

Tlf: 35 29 50 05

E-post: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.