cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Å finne et strømselskap med en strømavtale som passer dine behov, enten vi snakker lavest pris, beste kundeservice, forutsigbarhet i strømavtalen og så videre, kan være utfordrende. 

Men vi hjelper deg!

Markedet er stort, og vi i Tjenestetorget ønsker å tilgjengeliggjøre informasjon om ulike strømleverandører, slik at du kan ta veloverveide beslutninger når du velger en strømavtale.

Her kan du for eksempel lese mer om strømleverandøren Helgeland Kraft.

For å finne de beste strømavtalene kan du forøvrig hente og sammenligne tilbud på strømavtaler fra flere strømselskaper via Tjenestetorget.

Helgeland Kraft

Helgeland Kraft leverer og produserer fornybar energi til hele helgeland. Selskapet selger også strøm til bedrifter og husholdninger i hele landet.

Kraftselskapet er eid av 14 kommuner på Helgeland, og har som mål å være en aktiv verdiskaper.

Helgeland Kraft - Finn din strømavtale

På helgeland kraft sine nettsider kan du finne finne strømavtalen som passer din bolig og dine preferanser. Strømselskapet gjør det enklere for deg å velge en passende avtale. Det eneste du må gjøre er å oppgi størrelsen på boligen, og i hvilken grad du foretrekker markedspris eller forutsigbar pris.

Når du har fylt ut dette, får du med en gang en anbefalt strømavtale. Her er avtalene du kan velge mellom:

100 % fornybar strøm

Denne avtalen er den mest populære avtalen blant kundene. Ved å velge 100% fornybar strøm tar du et aktivt valg for miljøet. Du får, som i navnet på avtalen, 100 % fornybar strøm.

Avtalen betinger oppretting av e-postfktura eller e-faktura. Du betaler en fastsatt pris pr kWh i mnd, i tillegg til en fast månedspris

eSpot

Med eSpot velger du å følge markedet, og får med det med deg nedgang og oppgang i strømprisen umiddelbart. Risikoen for hyppige prisendringer er stor, men tall fra SSB har vist at denne avtalen har vært den billigste de siste 10 årene.

Du betaler innkjøpspris + påslag, i tillegg til et avtalt fastbeløp i mnd. Begge parter kan si opp avtalen med 14 dagers varsel.

Variabel Kraft

Variabel kraft er for den som ønsker en mer forutsigbar og gjennomsnittlig pris på strømmen. Prissvingningene er mindre enn ved ren markedspris, både ved oppgang og nedgang i strømprisene.

Du betaler et fast månedsbeløp for Variabel kraftpris, i likhet med andre avtaler som tilbys av Helgeland Kraft. Prisen på Variabel kraft kan endres med 14 dagers varsel, og begge parter kan si opp avtalen med 14 dagers varsel.

Fastpris

Er du typen som søker det trygge og forutsigbare, da er fastpris avtalen som passer best for deg. Fastpris sørger for at du betaler samme pris for strømmen, for hele den avtalte perioden.

Ved inngåelse av avtalen, får du en bestemt pris som gjelder for hele avtaleperioden, som er enten 3 måneder, 1 år eller 3 år. Avtalen er bindende og kan ikke sies opp før den løper ut.

Full oversikt med strømApp

  • Oversikt over kundeforhold
  • Måleravlesning med lommelykt
  • Oversikt over dine avtaler
  • Bestilling av nye avtaler
  • Oversikt over ditt forbruk
  • Kampanjer og fordeler

Kundeservice

Alle som er kunder hos Helgeland Kraft kan laste ned StrømAppen. Inne i Appen får du blant annet oversikt over dine avtaler, forbruk og fordeler. Appen gir deg muligheten til å få full kontroll over ditt kundeforhold til Helgeland Kraft.

Kundefordeler

Som strømkunde hos Helgeland Kraft kan du oppleve Helgeland gjennnom bedriftens samarbeid med Naturlige Helgeland. Du får rabatter på diverse sommeraktiviteter slik at du kan oppleve Helgeland på sitt aller beste.

Blant sommeraktivitetene du kan oppleve, er Via Ferrata, Zipline, kajakkurs og grottetur. Ale aktiviteten er rabattert med 10 prosent for Helgeland Kraft sine kunder.

Bedriftsavtaler

Helgeland Kraft hjelper deg gjerne med å finne en avtale som passer din bedrift, og gir deg en oppdatering på kraftmarkedet om du ønsker det.

Hvorfor velge Helgeland Kraft

  • Gratis App og mine sider
  • Fornuftige priser
  • Bra utvalg
  • Miljøvennlige alternativer

Valget av strømavtale blir gjort enkelt for kundene. Du får raskt et forslag til strømavtale, basert på dine behov og preferanser. Etter å ha fylt ut hva du foretrekker av markedspris og forutsigbar pris, samt størrelse på boligen, får du anbefalt en passende avtale.

Som kunde har du et variert utvalg til gode priser.

Helgeland Kraft har klimavennlige alternativer som 100% Fornybar Energi. Avtalen er lik det andre selskaper kaller opprinnelsesgaranti. I motsetning til disse, betaler du ikke mer i måned for avtalen.

Helgeland Kraft har avtaler for enhver smak, og kundene kan være trygge på at de får en billig strømavtale.

Helgeland Kraft - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp, eller har spørsmål, kan du ta kontakt med kundeservice inne i appen, eller på telefon, 751 00 700.

Kundeservice er åpent mandag til fredag fra kl 08:30 til 15:15

Adresse:

Helgeland Kraft AS

Postboks 702

8654 Mosjøen

Kontakt:

Tlf: 751 00 700

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer