cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Hardanger Energi

Hardanger Energi Nett AS ble skilt ut som et eget selskap fra Hardanger Energi AS i 2018. Sistnevnte er 100% eid av Hardanger Energi.

Ulike eiere som Ulvik Herad, Jondal Kommune, Ullensvang Herad og Eidfjord Kommune eier morselskapet. I alle disse kommunene har Hardanger Energi Nett konsesjon i tillegg til i Granvin Herad.

Nett

Men hva er egentlig nett? En nettleverandør transporterer strømmen fra leverandøren og helt hjem og inn i ditt hus. Det vil si at Hardanger Energi Nett er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde dette nettet. Slik at du får strømmen levert hjem til deg på en god måte.

Hva er egentlig nettleie?

Enten på samme, eller på en egen faktura, får du både kostnaden for selve energien du bruker og nettleie. Kanskje har du lurt på hva nettleie er?

Man kan se på nettleie som en kostnad for å få strømmen levert til deg. Slik som når du bestiller varer på nettet, og et annet selskap frakter varen hjem til døren din.

Sammensatt pris

Den totale nettleien er satt sammen av to ulike elementer. Nemlig en fastpris som er satt i tillegg til et energiledd. Sistnevnte baserer seg på strekningen som strømmen må fraktes.

Det er NVE (Norges Vassdrags og Energidirektorat) som bestemmer hva slags priser selskaper kan ta for å tilby nett. Denne prisen skal inkludere alle utgifter forbundet til vedlikehold og drift av nettet.

Nettet er en viktig del av infrastrukturen i landet og derfor noe man stadig må investere i for å holde ved like. Slik at alle som ønsker kan få strøm til sitt hjem.

Hvorfor bør du velge Hardanger Energi?

Som den største aktøren i det lokale området, har selskapet unik kunnskap. Både om innbyggerne og befolkningen, men også om geografien i det vakre men noe ulendte Vestlandet.

Trygg og rimelig nettleie

Dermed kan du være trygg på at selskapet vet hva de driver med. Og du vil få strømmen din levert til hjemmet på en trygg og rimelig måte.

Støtt en lokal bedrift

Som et lokalt selskap kan du også med god samvittighet vite at du bidrar til det lokale næringslivet. Hardanger Energi er en hjørnesteinsbedrift ved at mange fra området er ansatt i selskapet. Dette gir ringvirkninger videre i samfunnet, og bidrar positivt for videre utvikling.

Dermed kan du velge Hardanger Energi som leverandør og vite at du får god og trygg nettleie til en rimelig pris.

Nettside

Hardanger Energi Nett har en egen nettside med adresse www.hardangerenergi.no der du kan finne alt du lurer på om deres nett. Her er det informasjon om priser, for deg som er ny kunde, om trygghet og tilsyn, generelt om selskapet og hvordan man kan kontakte.

Egne sider for kundene

Det finnes også kundesider, der man som kunde kan logge inn med brukernavn og passord. Inne på kundesidene er det lett å få en oversikt over forbruk og kostnader, og annen informasjon om din avtale.

Da kan du også sjekke hvor stor den forventede neste fakturaen er, så kan du være forberedt på det. Man kan også registrere målerstand.

Sjekk om det er driftsfeil

I tillegg vil det her komme meldinger og driftsfeil eller andre avvik på nettet. Slik kan du få med deg dersom det blir strømstans, enten planlagt eller ikke.

Kontakt

Hvis du ønsker å kontakte Hardanger Energi konsernet kan du ringe 53 67 16 00 eller sende en e-post til [email protected].

Dersom du ønsker å kontakte Hardanger Energi Nett direkte er e-posten [email protected].

Har du feilmeldinger om nettet utenfor arbeidstid kan du ringe 99 53 51 00.

Hvis du ønsker å sende noe i posten til selskapet er adressen:

Postboks 33

5782 Kinsarvik.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.