Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Hallingkraft

Hallingkraft er et handelsselskap som selger strøm til kunder over hele landet. Selskapet holder til på Ål i Hallingdal, og plasseringen mellom øst og vest gir muligheter for nærkontakt med et marked i et stort geografisk område.

Hallingkraft begynte sin virksomhet i 1995, og har sin opprinnelse i tidligere Hallingdal Kraftlag.

Hallingkraft - Strømavtaler

Hallingkraft tilbyr fire varierte strømavtaler, i tillegg til seks forskjellige fordelsprodukter. Dette gir deg muligheten til å finne strømavtalen som passer perfekt til ditt bruk og dine preferanser.

Innkjøp

Med innkjøpsavtalen til Hallingdal, får du alltid strøm til markedspris. Strømprisen følger svingningene i markedet, som betyr at du får med deg nedgang i strømprisene umiddelbart.

Avtalen har et fastledd som betales en gang i måneden + et lite påslag som inkluderer lovpålagt elsertifikat.

Flexi

Flexi er en forutsigbar strømavtale som gir både deg og miljøet en mulighet for gevinst. Med denne avtalen kan du bestille en ønsket mengde strøm til fastpris (opptil 80%).

Du kan velge å binde deg i ett, to eller tre år. Forbruk utover det som er innenfor fastpris, blir fakturert med Spot til innkjøpspris.

I tillegg kommer et fastledd som betales en gang i måneden

Vinter

I likhet med Flexi-avtalen, kan du med Vinter, få opptil 80% av estimert vinterforburk til fastpris.

Du får da forutsigbare kostnader, og kan bestemme beløpet etter eget ønske. Avtalen kommer med samme fastledd pr mnd som de andre avtalene.

Variabel

Variabel er en avtale som følger de sesongmessige svingningene, og er den beste avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet. Variabel sørger for at du unngår de aller største pristoppene, og får mer moderate svingninger i pris.

Alle prisendringer blir kunngjort 14 dager før de trer i kraft.

Avtalen har samme fastledd som de tre andre avtalen nevnt tidliger (49 kr mnd).

Fordelsprodukter hos Hallingkraft

Forsikring

Forsikringen dekker strømutgiftene dine (opptil 6 måneder), dersom du eller samboer/ektefelle skulle bli sykemeldt eller arbeidsledige. Tjenesten koster 45 kroner i måneden.

Grønt Valg

Dette er et tilleggsprodukt som sikrer at den mengden strøm du bruker, blir produsert fra fornybare kilder. I tillegg får du 1 time energirådgivning i året, samt at Hallingkraft donerer 100 kroner til regnskogfondet. Energirådgivningen er verdt 1000 kroner ifølge Hallingkraft.

Tjenesten koster 2 kroner dagen, eller enklere sagt - 730 kroner i året.

Fritid

Hallingkraft Fritid er et fordelskort som gir deg en rekke fordeler og rabatter.

Vinterkontroll

Dette er en SMS-tjeneste der du blir varslet med tilbud på kommende vinters strømpris.

Lik Betaling

Lik Betaling gir deg muligheten til å betale samme beløp, hver eneste måned, året gjennom. Du får med det en forutsigbar strømregning i et helt år, og trenger ikke bekymre deg for høye strømpriser på vinteren.

Strømavtale for bedrifter

Hallingkraft har svært konkurransedyktige strømavtaler til bedrifter over hele landet. Bedrifter får hjelp til å finne riktig strømavtale, og muligheter til å få en skreddersydd avtale etter bedriftens forbruk.

Bedrifter med forbruk over 50.000 må ta kontakt for tilbud utover standard-avtalen Hallingkraft tilbyr.

Hvorfor velge Hallingkraft

Hallingkraft har konkurransedyktige priser, og et bredt utvalg av avtaler og tilleggsprodukter. Med utvalget de tilbyr, kan du velge strømavtale og tilleggsprodukter slik at du får dekket ditt eventuelle behov for f.eks forutsigbarhet.

Hallingkraft - Kundeservice og kontakt

Om du har spørsmål om strømavtaler, spotpris, fordelsprodukt eller faktura, kan du ta kontakt med kundeservice på telefon, 32 08 66 00, eller mail, [email protected].

Du kan også chatte med kundeservice på hallingkrafts nettside, eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden til å sende de en melding.

Kundeservice er åpent mandag til fredag fra kl 09:00 til 15:00

Adresse:

Hallingkraft AS

Sundrejordet 4

3570 Ål

Kontakt:

Tlf: 32 08 66 00

Mail: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.