cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Hadeland Energi

Hadeland Energi er et selskap som investerer i strømnett, omsetning av kraft og fiberteknologi. Selskapet er i dag uten operativ virksomhet. Tidligere var Hadeland Energi morselskapet i et energikonsern som både forvaltet strømnettet innenfor konsesjonsområdet og solgte strøm.

Datterselskapene gikk under navnene Hadeland EnergiNett AS og Hadeland Energi Strøm AS. Førstnevnte forvaltet, vedlikeholdt og bygget ut strømnettet. Mens Hadeland Energi Strøm AS solgte energi til sluttbruker.

Etter en fusjon mellom EB, Lier Everk og Hadeland Energi i 2016, opphørte imidlertid disse selskapene. Det som en gang het Hadeland Energi, er nå en del av det større selskapet Glitre Energi.

Glitre Energi

Glitre Energi virker innenfor Buskerud og Hadelands-regionen. Visjonen deres er å gjøre “morgendagen helt elektrisk”. Det jobber de for gjennom å oppgradere, videreutvikle og fornye kraftforsyningene i området.

De produserer 100 prosent fornybar energi i form av vannkraft, forvalter strømnettet i konsesjonsområdet og selger strøm til sluttbruker. Til sammen har de nærmere 200 ansatte. Konsernet er eid av Buskerud fylkeskommune og Drammen kommune. Kommunene eier halvparten av konsernet hver.

Eierforholdet i Hadeland Energi

Hadeland Energi er i dag delt i fire på eiersiden. Minst andel sitter Lunner og Jevnaker kommune med. De har et eierskap på 8,5 prosent hver. Så kommer Gran kommune med sine 34 prosent. Og som hovedeier har vi Glitre Energi, med hele 49 prosent eierskap.

Kundeservice og kontakt

Hadeland Energi har kontorer på Jaren, nærmere bestemt Jarenveien 15-17. For å nå dem på telefon kan du ringe 61 40 08 00. Foretrekker du å henvende deg skriftlig, kan du sende en e-post til [email protected].

Hvis du er tidligere strømkunde av Hadeland Energi, eller lurer på noe angående el-nettet, kan du ta kontakt med Glitre Energi. De har kontorene sine i Drammen, og kan enkelt nås per telefon, e-post eller chat.

Er det noe feil på strømnettet, ringer du 31 00 36 80. For andre henvendelser i forbindelse med nettet, kan du benytte deg av 31 00 42 30. Lurer du på noe angående strømavtalen din, er det relevante telefonnummeret 31 00 15 50.

Skriftlige henvendelser rettes til følgende e-postadresser: [email protected] eller [email protected].

Ellers har hjemmesidene deres en chat-funksjon, som enkelt tillater deg å komme i kontakt med kundesenteret deres.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.