cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi AS ble etablert i 1916, og er i dag en landsdekkende kraftleverandør. Selskapet eies av kommunene Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu og Øyer.

Selskapet er blant de ti største kraftleverandørene i Norge med over 100.000 kunder. Hovedkontoret ligger på Vinstra i Gudbrandsdalen.

Historisk sett har Gudbrandsdal vært blant de aller billigste strømselskapene i Norge, og har flere år på rad toppet norsk kundebarometer sin kundetilfredshetsundersøkelse.

Finn strømavtalen som passer for deg

Gudbrandsdal Energi tilbyr avtaler under tre kategorier: Spotavtaler, Fastprisavtaler og Variabel.

Spotprisavtaler

Spotprisen beregnes hver dag av den nordiske kraftbørsen, Nord Pool. Strømprisen er derfor i konstant endring, men du får alltid strøm til markedspris. Med en spotprisavtale får du med andre ord umiddelbart glede av prisnedgang.

Gudbrandsdal Energi har totalt 6 spotprisavtaler å velge mellom. Fire av avtalene er kampanjer spesielt for sommeren, nye kunder, deling på sosiale medier og WC i Kvitfjell.

Markedskraft spotpris er standardavtalen, og med denne betaler du spotprisen i markedet + påsalg. Det er ikke fastbeløp i mnd, men avtalen forutsetter betaling med eFaktura eller e-postfaktura.

Spotpris Goo 15 er en grønnere spotprisavtale som inneholder opprinnelsesgaranti. Dette betyr at Gudbrandsdal energi garanterer at strømmer du får levert er 100% fornybar.

Fastpris

Fastprisavtaler er et alternativ for deg som ønsker en forutsigbar strømregning. Du kan velge å binde deg i 3 måneder eller 1 år (12 måneder). Forskjellen er bindingstiden på avtalen, og sammen med det hvor lenge du er garantert å få samme strømpris.

Variabel

Med en variabel avtale får du mildere svingninger i strømprisen enn med en spotprisavtale, men nyter samtidig godt av lavere strømpriser.

Det er totalt fire Variabel-pakker å velge mellom. Du kan velge mellom to kampanje-avtaler, der den ene gir gratis inngang på WC i Kvitfjell, imens den andre gir deg noe billigere strøm for deling på Facebook/google+.

Standardavtalene er Variabel Kraftpris og Variabel Goo 15. Begge avtalene forutsetter eFaktura/e-postfaktura og kan endres med varsel 14 dager før prisendring.

Det som skiller er at Variabel Goo 15, i likhet med Spotpris Goo 15, er en avtale med opprinnelsesgaranti. Denne garantien betyr at du betaler for 100% fornybar energi. Påslaget i Goo 15 er noe høyere enn ved standardavtalen Variabel Kraftpris

Plusskunder - Solcelle

Plusskunder, eller plusshus, er bygninger som produserer like mye, eller mer, energi enn de forbruker. Dermed kan de selge strømmen tilbake til strømnettet. Plusskunder hos Gudbrandsdal Energi får spotpris- 1 øre, for strømmen de selger tilbake til nettet.

Plusskunder produserer sin egen strøm, og tjener penger på eventuelt overskudd av strøm.

Strøm til Bedrift

Bedrifter kan velge mellom fire forskjellige avtaler - Markedskraft, Fastpris 1 år, Variabel og Fastpris Vinter. Utvalget sørger for at din bedrift finner en avtale som passer forbruk og krav til forutsigbarhet.

Hvorfor velge Gudbrandsdal Energi

  • Pris
  • Kundetilfredshet
  • Utvalg

Listen kunne sikkert vært lengre enn den over, men det er ikke nødvendig å nevne flere gode grunner. Som kunde hos Gudbrandsdal Energi får du gode priser, og all den hjelpen du trenger fra kundeservice.

Det er ikke uten grunn at selskapet har toppet norsk kundebarometers målinger for kundetilfredshet de siste 9 årene.

Gudbrandsdal Energi er eneste strømleverandør som har 4 av 5 stjerner i norsk kundebarometers måling.

Et bredt utvalg av strømavtaler sørger for at du finner strømavtalen som passer deg. Og historisk sett har Gudbrandsdal vært blant de aller billigste strømselskapene i Norge. Kombinasjonen av de tre faktorene som er nevnt, gir god grunn til å vurdere Gudbrandsdal Energi neste gang du skal bytte strømleverandør.

Gudbrandsdal Energi - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål angående ditt kundeforhold, eller generelle spørsmål til GE, er raskeste alternativ chatbotten på hjemmesiden.

Du kan også kontakte kundeservice på telefon, 61 29 47 00, via mail: [email protected], eller på Facebook.

Kudeservice er åpent mandag til fredag fra klokken 07:30 til 15:15.

Adresse:

Gudbrandsdal Energi AS

Strandgata 39, 2640 Vinstra

Kontakt:

Tlf: 61 29 47 00

Mail: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer