Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Glitre Energi Strøm

Glitre Energi, tidligere Energiselskapet Buskerud, er et energikonsern med hovedkontorer i Drammen. Konsernet eies av Buskerud fylkeskommune gjennom Drammen Kommune og Vardar AS.

Glitre Energi har en rekke søsterselskaper, som driver med produksjon og omseting av elektrisk kraft, samt utbygging og drift av strømnettet i Drammen.

Glitre Energi produserer 100% fornybar energi basert på vannkraft. Konsernet utvikler infrastrukturen for å muliggjøre det grønne skiftet.

Glitre Energi kan skilte med lokal kunnskap og verdier, og ikke minst et sterkt lokalt engasjement. Glitre garanterer for rimelige priser, lokal engasjement og ren fornybar strøm.

Finn strømavtalen som passer for deg

Glitre Energi har et stort utvalg av strømpakker til sine kunder. tilbyr kundene seks forskjellige strømpakker.

Glitre innkjøpspris

Innkjøpspris er Glitres mest populære produkt. Med denne avtalen betaler du innkjøpspris + et lite månedsbeløp. Avtalen inkluderer lovpålagte elsertifikater, og prisen på strømmen følger spotmarkedet.

Glitre webSpot

Denne avtalen er en helelektronisk strømavtale, som baserer seg på timepriser fra Nordpool. Avtalen har hverken påslag eller fastbeløp den første måneden. Etter dette får du som kunde en svært gunstig pris sammenlignet med tilsvarende avtaler hos konkurrenter.

Glitre eSpot

eSpot-avtalen er også basert på timeprisene på strømbørsen Nord Pool. Sammenlignet med WebSpot betaler du litt mer i påslag, men samme månedspris.

Glitre Fastpris

Fastpris er avtalen for deg som foretrekker forutsigbarhet i hverdagen. Du får en forutsigbar og trygg avtale, med en fastpris som strekker seg over 12 måneder. Du betaler et fast beløp i måneden for avtalen, og bindingstiden er 12 måneder.

Glitre Variabel

Med Glitre Variabel betaler du ingenting i fastbeløp per mnd, og kan si opp avtalen når som helst (ingen bindingstid). Avtalen passer den som vil ha et langsiktig og trygt valg, med et moderat strømforbruk.

Glitre Trygg innkjøpspris

Glitre innkjøpspris er det mest populære strømproduktet GLitre tilbyr. Med GLitre Trygg Innkjøpspris får du samme avtalevilkår + en ekstra trygghet i form av strømforsikring. Forsikringen koster kr 1,50 pr dag.

Strøm til Bedrift

Er du på jakt etter en strømavtale til din bedrift, har du fire forskjellige avtaler å velge mellom - Fastpris, Variabel, Innkjøpspris og Spot. Du får en strømavtale med 100% fornybare energi - som betyr noe for både bedriften og miljøet.

Gir Mer Fordelsprogram

Gir Mer er et fordelsprogram for Glitre Energis Strømkunder. I samarbeid med Nte, Haugaland og Lyse får kundene fordeler og tilbud fra både nasjonale og lokale samarbeidspartnere.

Hvorfor velge Glitre Energi

En avtale er en avtale - Du finner ingen liten skrift, ingen skjulte avgifter, ingen forskuddsbetaling og heller ingen lokketilbud.

Som kunde hos Glitre energi får du 100% fornybar strøm fra et selskap som satser voldsomt på lokalmiljøet. Glitre er ett av få strømselskaper som har opprinnelsesgaranti på alle sine produkter. Opprinnelsesgaranti koster normalt noen hundrelapper i året hos andre strømselskap.

Du kan benytte deg av fordelsprogrammet Gir Mer, som gir deg rabatter og fordeler på en rekke forskjellige produkter og opplevelser.

Som kunde kan det også være betryggende at du blir behandlet av kundeservice fra øverste hylle. Kundemålinger viser at Glitre Energi er blant de aller beste på kundeservice i bransjen.

Avslutningsvis kan det nevnes at kundene nyter godt av svært gunstige priser og vilkår. Det sett sammen med det brede utvalget av avtaler, bør i seg selv være grunn nok til å kjøpe strøm fra Glitre Energi.

Glitre Energi - Kundeservice og kontakt

Du kan ta kontakt med kundeservice på telefon, epost, chat og sosiale medier.

Du kan kontakte kundeservice på telefon, 31 00 15 50, eller via mail: [email protected]. Du også chatte med kundeservice på Facebook eller via chatten på hjemmesiden.

Kudeservice er åpent mandag til fredag fra klokken 08:00 til 15:30.

Adresse

Glitre Energi AS

Grønland 67, PB 1602, 3045 Drammen

Jarenvegen 15, 2770 Jaren

Kontakt:

Tlf: 31 00 15 50

Mail: [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.