Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Gauldal Energi

Gauldal Energi

Gauldal Energi AS, tidligere Gauldal Elverk, ble stiftet første nyttårsdag i 1971. På samme dag, 26 år senere, ble selskapet etablert som aksjeselskap. Selskapet har hatt sin hovedvirksomhet i Gauldalen, men har også levert strøm til store deler av landet.

Strømproduksjonen foregikk ved Gauldal Kraftverk i Ålen og ved Raubergfossen Kraftstasjon i Haltdalen.

I 2018 endret Gauldal Energi navn og opererer i dag som Midt Energi. Midt Energi drifter kraftstasjonene som tidligere var under Gauldal Energi, og eier i tillegg Råfossen Kraftverk.

Midt energi leverer fremtidsrettet, miljøvennlig energi, og kan vise til ekspertise på felt som sol- og vindenergi.

Midt Energi tilbyr 3 strømavtaler

Midt Energi gir kundene tre valg når de skal velge strømpakke til hjemmet eller hytta.

Spotkraft

Spotkraft er avtalen for de mest prisbevisste strømkundene som tåler de varierende prisene som medfølger. Spot-avtaler er anbefalt av eksperter, og har vist seg å være den billigste strømavtalen over tid.

Med denne avtalen fra Midt Energi har du ingen forskuddsbetaling. Spotkraft har heller ingen bindingstid, men inkluderer et lite fastbeløp i måneden. Prisen på strømmen er til innkjøpspris + et lite påslag som blant annet dekker el-sertifikat.

Garantikraft

Velger du Garantikraft betaler du samme beløp som for Spotkraft, pluss en liten risikopremier for pristaket. Som i Spotkraft-avtalen betaler du et fast beløp i mnd, og slipper både bindingstid og forskuddsbetaling.

Garantikraft er favorittproduktet blant Midt Energis kunder.

Fastkraft

Fastkraft er den mest forutsigbare avtalen energiselskapet tilbyr. Med samme fastbeløp som de to andre får du en rimelig fastpris over 12 måneder. Avtalen har 1 års bindingstid + et lite fastbeløp i måneden.

Tilleggsprodukter

Strømforsikring

Som de fleste andre strømleverandører, tilbyr Midt Energi strømforsikring til sine kunder. Strømforsikringen dekker strømutgiftene dine i 6 måneder om du blir syk eller arbeidsledig.

Skulle lynet slå ned, og med det ødelegge elektronisk inventar, betaler forsikringen egenandelen din.

Forsikringen gjelder også selvstendig næringsdrivende og forsikredes ektefelle/samboer.

Jevn Betaling

Med Jevn Betaling betaler du et likt beløp hver måned på strømregningen din. Du får fast forfallsdato hver måned og betaler gjennomsnitt av strøm og nettleie. Med denne tjenesten får du ingen ubehaglige overraskelser

Opprinnelsesgaranti

Kjøper du kraft med opprinnelsesgaranti, sikrer du, eller din bedrift, at pengene går til produsenter som lager fornybar energi. Garantien fungerer som et insentiv til produseter for å investere i fornybar energi.

Produser din egen strøm

Midt Energi tilbyr solcellepakker som gjør at du kan produsere din egen strøm, både på hytta og hjemme hos deg selv.

Solcelle Hjem - Solcellepanelene leveres og monteres til ditt hjem. Med tilkobling til strømnettet, kjøper Midt Energi tilbake overskuddsstrømmen for 1,10kr pr KWh.

Solcelle Hytta - Midt Energi er et naturlig valg om du vil montere solcellepanel på hytta. Strømselskapet har pakker som dekker de aller fleste behov, og er svært behjelpelige i prosessen.

Hvorfor velge Midt Energi

Midt Energi har tre varierte strømavtaler til sine kunder. Sammen med tilleggsproduktene som tilbys, har du som kunde muligheten til å skreddersy din strømavtale etter dine behov.

Selskapet er også svært behjelpelige når det kommer til montering av solcellepanel. Søkeprosessen er lett overkommelig, og du kan enkelt selge strømmen tilbake til strømselskapet via strømnettet.

Midt Energi - Kundeservice og kontakt

På Midt Energi sine egne hjemmeside, kan du finne ut av svært mye uten å måtte kontakte kundeservice. Under “Ofte stilte spørsmål” har selskapet listet opp svar på de mest hyppige spørsmålene fra kunder.

Skulle du ønske å ta en prat med en kundeservice, kan du kontakte de på telefon, 72 43 80 00, eller via mail: [email protected]. Du også chatte med kundeservice på Facebook.

Er det noe du lurer på, kan du alltid ta kontakt via kontaktskjemaet på hjemmesiden til MidtEnergi. Kudeservice er åpent mandag til fredag fra klokken 08:00 til 15:30.

Besøksadresse

Kjørkvollveien 1, 7290 Støren

Postadresse

Postboks 57, 7291 Støren

Telefon: 72 43 80 00

Mail: [email protected]

Sjekk om du kan spare penger
Flere strømleverandører konkurrerer om å gi deg billigere strøm. Tjenesten er uforpliktende og gratis.