cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fusa Kraftlag

Fusa kraftlag ble stiftet i 1946 under navnet Strandvik, Fusa & Hålandsdalen Kraftlaf, for å levere strøm til private og bedrifter i de daværende kommunene i distriktet. Etter kommunesammenslåingen i 1964, fikk selskapet navnet Fusa Kraftlag P/L.

I 2010 ble selskapsformen endret fra partslag til allmennyttig samvirkeforetak. I dag har Fusa Kraftlag 22 ansatte og har kontorer og lagerbygg på Stallabrotet i Eikelandsosen.

Kraftlagets primæroppgave er å levere strøm til en rimelig pris. Overskuddet fra driften blir delt ut til samfunnsnyttige formål.

Bredt utvalg av strømavtaler

På Fusa Kraftlags nettsider kan du finne hele fem forskjellige avtaler, i tillegg til at du kan bestille strømforsikring separat. Under kan du lese mer om de forskjellige avtalene Fusa leverer.

Fusa Garantikraft

Velger du Fusa garantikraft, er du sikret en solid avtale med trygge rammer. Pakken har verken forskuddsbetaling eller bindingstid, noe som gir deg frihet mtp endring av strømleverandør.

En annen gunstig fordel med Garantikraft er at tjenesten har et pristak, og prisen på strømmen er dermed begrenset til gjeldende grense. Denne grensen settes i mars og november.

Sist, men ikke minst, har du strømforsikring inkludert i pakken. Forsikringen gir litt ekstra trygghet i hverdagen. Dette fordi Fusa Kraft dekker strømregningen i opptil 6 måneder dersom du blir arbeidsledig eller sykmeldt.

Fusa Spot med tak

Fusa spot med tak er identisk med Fusa Garantikraft, med unntak av forsikringen som er inkludert i sistnevnte avtale. Du har mulighet til å legge til strømforsikring i Fusa Spot med Tak, men da kan du like godt bestille Fusa Garantikraft. Prisen på begge avtalene blir fastsatt av spotpris + påslag.

Fusa Spotkraft

Med Spotkraft-avtalen får du strøm til innkjøpspris, og du slipper forskuddsbetaling og bindende avtale. Prisen på produktet blir fastsatt ut i fra gjennomsnittlig spotpris månedlig + påslag. I tillegg til dette betaler du en liten fastpris pr mnd.

Fusa kraft til innkjøpspris

Kraft til innkjøpspris og Spotkraft er identiske avtaler, og kan skape forvirring for deg som kunde. Avtalene inneholder både samme vilkår og priser.

Fusa Grønkraft

Fusa GrønKraft er den siste strømavtalen Fusa Kraftlag tilbyr. Avtalen har i likhet med de andre avtalene, ingen forskuddsbetaling eller bindingstid. Avtalen kan kun bestilles på nett, og krever efaktura som betalingsmåte. All informasjon blir sendt på epost eller sms.

Grønkraft er en Grønn avtale, som navnet tilsier. Bedriften garanterer at strømmen du får leverter 100% fornybar strøm.

Av avtalene som er nevnt har Grønkraft den høyeste prisen per måned, men har også det laveste påslaget per kWh. Sammenlignet med de andre avtalene går det omtrent opp i opp.

Strømavtale for Bedrifter

For mindre bedrifter tilbyr Fusa Spot m/tak-avtalen og Kraft til innkjøpspris. Større næringskunder/bedrifter kan også velge Forvaltningskraft næring. Dette er en spotprisavtale med risikostyring, der målet er å slå spotprisen.

Hvorfor velge Fusa Kraftlag

I tillegg til at kraftlaget gir kundene gunstige vilkår og fornuftige priser på sine produkter, går overskuddet tilbake til lokalsamfunnet der selskapet driver virksomhet.

Du som kunde får nok av alternativer, og kan velge mellom rimelig, trygt og miljøvennlig. Fusa Kraftlag har noe for enhver smak.

Fusa - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp, eller har spørsmål angående strømavtalen din, kan du kontakte kundeservice på telefon, 56 58 00 20, eller mail: [email protected].

På Fusa Krafts nettside kan du også lese mer om avtalevilkår, flytting og elsertifikat.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 15:00.

Kontaktinformasjon:

+56 58 00 20

[email protected]

Postadresse:

Fusa Kraftlag SA

Stallabrotvegen 119,

5640 Eikelandsosen

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer