Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fredrikstad EnergiSalg

Fredrikstad EnergiSalg ( FES ) er lett gjenkjennelig med symbolet som viser møllehjulet på Isegran. I 1999 bestemte Fredrikstad Energi-konsernet seg for å selge det som i dag utgjør Fredrikstad EnergiSalg til Vattenfall.

I perioden fra 2002 til 2017 var FES eid av Hafslund, men er i dag heleid av Nordens største kraftleverandør, Fortum.

FES sin spisskompetanse er kjøp og salg av strøm, og selskapet er oppdatert på kraftmarkedet 24 timer i døgnet.

Fredrikstad energiSalg tilbyr kundene sine et “bekymringsfritt strømliv”, og legger i det at de gjør kundeforholdet ditt så enkelt og bekymringsfritt som mulig.

En strømavtale som dekker alle dine behov

Med endring av merkevarenavnet til Fortum, får eksisterende kunder beholde sine avtaler. De som vil bytte avtaler, eller bli ny kunde, kan gå over til Fortums Netto-avtale.

Fortum tilbyr én strømavtale til sine kunder. For å kunne tilpasse avtalen til hver enkelt kundes behov, tilbyr de tre tilleggsprodukter som kan du kan velge etter eget ønske.

Fortums strømavtale, Netto, er en strømavtale som passer de aller fleste. Strømavtalen er en spotpris-avtale, som betyr at du betaler innkjøpspris pluss et lavt påslag.

Tilpass strømavtalen din

Enten du ønsker ekstra forsikring, trygghet eller miljøvennlige løsninger, har Fortum og Fredrikstad EnergiSalg den perfekte avtale for deg.

Trygg Hverdag

Trygg Hverdag er en ekstra forsikring til deg som ønsker økonomisk trygghet i hverdagen. Dersom du eller din ektefelle skulle bli sykemeldt i 30 dager eller mer, dekker fortum hele strømregningen din.

Forsikringen gjelder også dersom du skulle bli permittert eller på andre måter bli ufrivillig arbeidsledig i over 30 dager sammenhengende.

Det utbetales et minimumsbeløp på 2000 kroner hver måned er, og dette gjelder uansett om strømregningen for perioden er lavere. Fortum dekker også hele strømregningen om kostnadene overstiger 2000 kroner.

Lik Betaling

Lik betaling er en tilleggstjeneste som ligner på Fastpris-avtaler hos andre strømselskaper. En slik avtale passer best for den som trenger eller vil ha en forutsigbar strømregning. Tjenesten gir deg muligheten til å betale en fast sum hver måned gjennom hele året.

Kort oppsummert betaler du litt mer om sommeren for å unngå overraskende høye strømregninger om vinteren.

Grønt Valg

Tjenesten Grønt Valg passer for de miljøbevisste strømkundene. Med Grønt Valg som tilleggstjeneste støtter du regnskogfondet med en donasjon på 100kr årlig.

Fortum garanterer også at den mengden strøm du forbruker kommer fra 100% fornybare energikilder.

Sist, men ikke minst, får du profesjonell energirådgivning - tilpasset ditt strømforbruk og livssituasjon. Rådgivere gir deg sine beste råd slik at du kan spare både penger og miljøet.

Strømavtale for Bedrifter

Fortum tilbyr strømavtaler for bedrifter tilpasset bedriftens totale strømforbruk. Bedrifter kan velge mellom to strømavtaler, eSpot Bedrift og Individuell Bedrift.

eSpot Bedrift er en strømavtale som følger spotprisen på markedet + et lavt påslag. Avtalen er tilpasset bedrifter med et årlig forbruk på under 150 000 kWh

Individuell Bedrift er lignende spotprisavtale, men for større bedrifter med et forbruk på over 150 000 kilowatt timer. Påslaget i avtalen er tilpasset hver enkelt bedrifts forbruk og behov.

Hvorfor velge Fredrikstad EnergiSalg

Fredrikstad EnergiSalg har alltid gjort det enkelt og billig for sine kunder. Under det nye navnet Fortum garanterer de at dette ikke kommer til å endre seg.

Fredrikstad Energisalg har delt ut 3 millioner kroner til lokale lag og foreninger de siste 15 årene. Under nytt navn vil de fortsette med den populære Bluzz-ordningen, og i tillegg sponser Fortum allerede Østfold fotballkrets.

Fordeler som kunde hos Fredrikstad Energisalg

Tar du med deg strømavtalen når du flytter inn i ny bolig får du 300 kroner i avslag på strømregningen din.

Alle elbil-eiere som er kunde hos Fortum kan glede seg over at de får 15 prosent rabatt på lading av elbilen.

Verv en venn og få 500 kroner i avslag på strømregningen. Du får 500 kroner i avslag per venn du verver, og det er ingen begrensninger på hvor mange venner du kan verve.

StrømAppen gir deg full oversikt over ditt kundeforhold. Du kan enkelt sjekke strømforbruk, se fakturaer eller utsette betalinger. Du får detaljene klart og tydelig i Fortums app, og kan enkelt endre avtalen i appen, om du ønsker det.

Fredrikstad EnergiSalg - Adresse og Kundeservice

Adresse: Wilbergjordet 2, 1605 Fredrikstad

Kontakt:

Tlf: 69 030 100

e-post: [email protected]

Kundeservice er åpent alle hverdager 09:00-15:00.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.