Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fredrikstad Energi Marked

På Lisleby bruk i 1877 ble den første lyspæren i norge tent. To tiår senere, og bare et lite steinkast unna, begynner Fredrikstad Energi sin historie.

I 1896 ble forløperen til Fredrikstad Energi, Fredrikstad Gas- & Eletricitetsværk, stiftet.

Konsernet har drevet virksomhet i Fredrikstad-regionen i godt over 100 år. Den lange historien er preget av store og små begivenheter, som alle har vært med på å forme Fredrikstad Energi til bedriften den er i dag.

Bedriften har som mål å alltid være et steg foran sine konkurrenter.

Billig og smart strømavtale

Fredrikstad Energi Marked har gjort det enkelt for sine kunder med to skreddersydde pakker å velge mellom. Du får valget mellom Smart Strøm og Strøm til innkjøpspris, og kan velge den som lønner seg mest for deg.

Innkjøpspris

Med strøm til innkjøpspris følger du spotprisen på markedet så tett som mulig. Avtalen følger prisen på kraftbørsen, og du betaler det samme som Smart Energi kjøper strømmen for.

Innkjøpsprisen kommer med et fast månedsbeløp på kroner i måneden. Med denne avtalen laveste strøm på markedet, og et veldig beskjeden påslag. Innkjøpsprisen har heller ingen bindingstid og er forbrukerrådets anbefalte strømavtale

Smart Strøm

Smart Strøm følger, i likhet med Innkjøpspris-avtalen, prisene i markedet. Du får billigere strøm når strømprisene går ned, men også en makspris i de dyreste vintermånedene. Fastbeløpet lavere enn i Innkjøpspris-avtalen, og Smart Strøm sørger for at du får forutsigbare strømutgifter.

Med begge avtalene får du tilgang til etterskuddsvis betaling, App og påspandert det månedlige fastbeløpet de tre første månedene.

Du får også tilbud om å tegne Trygg strømforsikring med begge avtalene.

Trygg Strømforsikring innebærer at du får dekket utgifter til strøm og nettleie i opptil 6 måneder ved sykemelding eller arbeidsledighet.

Forsikringen dekker også egenandel på innboforsikringen, opptil 4000 kroner, ved lynskader. Strømforsikringen er begrenset til 5000kr pr måned i maksimalt 6 måneder.

Bedriftsavtale

I tillegg til private strømavtaler, tilbyr Fredrikstad Energi også kraftavtaler til alle typer næring. Valg av avtale for din bedrift står mellom kraft til Innkjøpspris og Spotpris Næring, der begge avtaler gir svært gunstige priser.

Produser din egen strøm

Fredrikstad energi satser på grønn energi, og tilbyr kundene å produsere strøm med solcelleanlegg. Det er flere fordeler med solcelleanlegg, og som en langsiktig investering kan det gi klingende mynt i kassa.

Du får som nevnt selvforsynt strøm deler av året, og som en ekstra bonus slipper du å betale nettleie. Ender strømproduksjonen din med overskudd, kan du til og med selge dette tilbake til nettet eller naboene dine.

Vurderer du solcelleanlegg kan du kontakte Fredrikstad Energi Marked for befaring eller samtale på telefon: 987 02361

Hvorfor velge Fredrikstad Energi

  • Gratis App og Min side
  • Betaling på etterskudd
  • Miljøvennlige alternativer
  • Påspandert fastbeløp i tre måneder

Fredrikstad Energi gjør valget enklere for kundene. Du kan velge mellom to pakker, som begge tar vare på dine interesser som forbruker.

Avtalene Fredrikstad Energi tilbyr er tilpasset både den trygghetssøkende og den prisbevisste.

I tillegg til dette tilbyr de også miljøvennlige alternativer som Opprinnelsesgaranti og solcelleanlegg, som kan være interessante for de som er opptatt av fornybar energi og bærekraftig utvikling. En investering i solcelleanlegg kan i tillegg bli et lønnsomt prosjekt på sikt.

Fredrikstad Energi - Kundeservice og kontakt

Selskapet gjør sitt ytterste for å bistå kundene når behovet melder seg. Uansett hva det måtte gjelde, vil Smart Energis kundeservice stå til din tjeneste.

Kundeservice er tilgjengelig via telefon, 98702361 og via mail, [email protected]. Du kan også laste ned Appen og få full kontroll på ditt strømforbruk og kundeforhold.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 17:00.

Besøksadresse:

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Postadresse:

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Åpningstider:

Man-fre 08:00 - 17:00

Tlf: 987 02361

E-post [email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.