Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

FosenKraft Energi - Billig og lokal strøm

FosenKraft ble startet under navnet Fosen Kommunale kraftlag i 1939, med kommunene Ørland, Stjørna, Jøssund og Nes som eiere. Kraftlaget har vært i drift i 80 år, og den første kraftstasjonen ble satt i drift i 1941.

Kommunesammenslåing på 60-tallet førte til at eierstrukturen ble endre. I dag eies bedriften av tre kommuner. Ørland kommune og Bjugn kommune eier 40% hver, og Indre Fosen Kommune eier de resterende 20 prosentene av FosenKraft.

Kraftselskapet ønsker å gi tilbake til lokalmiljøet og vurderer støtte- og sponsorsøknader fire ganger i året.

Fosenkraft Energi har kontorer i Energibygget i Botngård i Bjugn Kommune.

Finn strømavtalen som passer deg

Fosenkraft gjør det enkelt for kunder å finne avtalen som passer best for deres ønsker og behov. På Fosen Energi sine nettsider finner du en avtalevelger som hjelper deg med å finne den riktige strømavtalen for ditt bruk og behov.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn postnummer, antall personer som bor i din bolig og hvilken type bolig du bor i. (Leilighet, Hus, osv..) Basert på disse tre faktorene beregnes ditt omtrentlige forbruk i året.

Avslutningvis bestemmer du om pris eller forutsigbarhet er den viktigste faktoren for deg, og vipps, så har du avtalen som er skreddersydd ditt behov!

Tre avtaler fra FosenKraft Energi

Når du skal velge strømavtale hos Fosenkraft står valget mellom tre alternativer.

Markedskraft

Markedskraft er det enkleste, og historisk sett, billigste produktet FosenKraft har. Denne strømavtalen gir deg strøm til innkjøpspris + et svært rimelig påslag samenlignet med mange andre konkurrenter.

Garantikraft

Garantikraft er en blanding av de to andre avtalene, og gir deg en miks av fastpris og innkjøpspris. Denne avtalen sørger for at du får lave priser når spotprisen er lav, men gir i tillegg forutsigbarhet ved høye priser.

Du betaler det samme påslaget som Markedskraft. Det som er forskjellig fra Markedskraft-avtalen er at dette produktet gir deg en forutsigbarhet i form av et pristak.

Fastkraft

Fastkraft er for deg som ønsker en trygg og forutsigbar avtale, uten ubehaglige overraskelser på strømregningen. Med FosenKraft sitt fastpris-produkt får du en bindende avtale med fast pris i en gitt tidsperiode. Tar du kontakt med FosenKraft får du et uforpliktende tilbud på Fastpris.

Billig strøm + litt mer

Alle kunder som får strøm levert fra FosenKraft får Forsking, Min Side og Fosenkraft-Appen med på kjøpet.

Forsikringen du får som kunde i FosenKraft dekker strømregningen din dersom du skulle bli sykemeldt i 30 dager eller mer. Denne forsikringen tilsvarer det samme som mange av konkurrentene til Fosen Energi tilbyr som tilleggstjeneste. Normalt koster forsikringen i overkant av 500 kroner i året.

Min Side og Fosenkraft sin egen App forenkler kundeforholdet ditt, og gir deg full oversikt over forbruk, personopplysninger og fakturaer. Inne på FosenKraft-Appen kan du blant annet sammenligne ditt eget strømforbruk med naboene dine

Bedriftsavtaler

  • Markedskraft
  • Kraftforvaltning
  • Fastkraft
  • Skreddersøm

Dersom du ser etter en strømavtalen til bedriften din, finner du et bredt spekter av avtaler på nettsiden til Fosen Energi. Du kan velge mellom tre eksisterende avtaler eller be om

Hvorfor velge Fosenkraft

  • Ingen forskuddsbetaling
  • Strøm og nettleie på samme faktura
  • Konkurransedyktige priser
  • Lokalkunnskap og service
  • Alltid inkludert når du er kunde hos Fosenkraft: Forsikring, DinSide, FosenKraft-App

FosenKraft har svært gunstige priser og fordeler for deg som kunde, og er i tillegg en lokal støttespiller som fokuserer på utvikling av det lokale samfunnet selskapet primært opererer i.

Fosenkraft - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp, eller har spørsmål til Fosen Energi angående strømavtalen din, kan du kontakte kundeservice på telefon, 72 52 04 20, Mail - [email protected] , eller sende melding på messenger via Facebook!

Selskapet har svært mange muligheter for at du som kunde kan ta kontakt og få svar på dine spørsmål. DU kan også benytte deg av kontaktskjemaet på nettsiden til Fosen Energi.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 16:00.

Adresse

Emil Schanches gate 10

7160 Bjugn

Kontakt

Tlf. 72 52 04 20

[email protected]

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.