Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Follo Energi

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Follo Energi ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Follo Energi og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Follo Energi og andre selskaperFå tilbud på strøm fra Follo Energi og andre selskaper

Follo Energi

Helt siden 1914 har det blitt levert lokal strøm i regionen fra Børter Everk. I 1990 kjøpte Follo Energi rettighetene til all strøm som produseres i Børter.

Follo energi bidrar til lokal næringsutvikling, lokale arbeidsplasser og støtter en rekke tiltak for barn og unge i lokalområdet.

Follo Energi gjør det enkelt for kundene

Follo energi strekker seg langt for å tilby kundene best og billigst mulig strømavtale. Selv om utvalget kanskje er noe magert, er det veldig spisset mot det kundene ønsker mest.

Follo “tilbyr bare” to avtaler, Boligstrøm Total og innkjøpspris, men mellom seg dekker dine behov på en god måte. Sammenlignet med andre strømleverandører, har de et lite utvalg. Det som til gjengjeld trekker opp er innholdet i de to avtalene Follo Energi tilbyr.

Strømavtalene Follo Energi tilbyr:

Boligstrøm Total

Pakken lever i aller høyeste grad opp til navnet den har fått. Ønsker du en trygg og forutsigbar strømavtale er denne avtalen midt i blinken.

Med denne avtalen får du konkurransedyktig strømpris med felles faktura for strøm og nettleie. Dette gjelder for de som befinner seg innenfor Norgesnett, Hafslund og Kragerø sitt nettområde.

Boligstrøm Total følger strømbørsen, noe som gjør at du får billigere strøm når strømprisen er lav. Samtidig er du også forsikret mot de verste prisøkningene på vinteren, ettersom Follo Energi har makspris-garanti for pakken.

Med på kjøpet får du også Trygg strømforsikring, som gir en ekstra trygghet for både deg og eventuell samboer/ektefelle.

Trygg Strømforsikring innebærer at du får dekket utgifter til strøm og nettleie i opptil 6 måneder ved sykemelding eller arbeidsledighet.

I tillegg dekker forsikringen egenandel på innboforsikringen ved lynskader. Strømforsikringen er begrenset til 5000kr pr måned i maksimalt 6 måneder.

* Prisen for Trygg Strømforsikring er normalt i overkant av 500 kroner i året.

Innkjøpspris

Med strøm til innkjøpspris følger du spotprisen på markedet så tett som mulig. Avtalen følger prisen på kraftbørsen, og du betaler det samme som Follo Energis kjøper strømmen for.

Innkjøpsprisen kommer med et fastbeløp pålydende kr. 59,- i mnd. Follo Energi er igjen generøse og spanderer fastbeløpet de første tre mnd for nye kunder.

Du kan også legge til Trygg strømforsikring i Innkjøpspris-avtalen, dette koster 45 kroner pr mnd. Detaljer om strømforsikring finner du under Boligstrøm Total.

Felles for begge avtaler er at du kan bestille opprinnelsesgaranti. Dette er et produkt for deg som bryr deg om miljøet og det grønne skiftet. Follo Energi garanterer med dette produktet at strømmen du får levert kommer fra norsk vannkraft.

Bedriftsavtale

Askøy energi tilbyr skreddersydde avtaler til Bedrifter. Vil du ha en best mulig avtale som kler din Bedrifts forbruk, kan du ta kontakt med Follo Energi og deres energirådgivere for en uforpliktende prat.

Produser din egen strøm

Follo energi satser på det grønne skiftet, og tilbyr nå kunder å produsere egen strøm med solcelleanlegg. Det er flere fordeler med solcelleanlegg, og flere av dem bidrar til at det kan bli en god langsiktig investering.

I tillegg til at du får selvforsynt strøm deler av året, slipper du å betale nettleie. Skulle du ende med overskudd av strømproduksjon, kan du også selge dette videre til naboer eller tilbake til nettet.

Du kan få tilsendt tilbud på solceller på nettsiden til Follo Energi

Hvorfor velge Follo Energi

Follo Energi gjør valget enklere for deg som kunde. Du kan velge mellom to pakker, som begge inneholder gode vilkår og bevarer dine interesser som forbruker.

Avtalene Follo Energi tilbyr, passer både den som er trygghetssøkende og ønsker forutsigbarhet, og den som er ute etter så billig strøm som mulig.

I tillegg til dette tilbyr de også miljøvennlige alternativer i form av Opprinnelsesgaranti og solcelleanlegg, som kan være interessante for de som er opptatt av grønn energi.

Utover dette har selskapet har et mål om å være best på kundeservice, og bistå kundene når behovet melder seg. Uansett hva det måtte gjelde, vil Follo Energis kundeservice stå til din tjeneste.

Kundeservice er tilgjengelig via telefon, 98702011 og via mail, [email protected] Du kan også laste ned deres App og dermed få full kontroll på strømforbruk og kundeforhold.

Kundeservice er åpent mandag til fredag, mellom 08:00 og 17:00.

BESØKSADRESSE

Smart Energi

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

POSTADRESSE

Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

ÅPNINGSTIDER

Man-fre 08:00 - 17:00

Tlf: 987 02011

E-post [email protected]

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer