Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Flesberg Elektrisitetsverk

I november 1939 ble andelslaget Flesberg Elektrisitetsverk stiftet, og ti år senere fikk de første kundene tilkoblet strøm gjennom elektrisitetsverket. Mot slutten av år 2000 ble FE omdannet til aksjeselskap for å etablere en selskapsstruktur som var bedre tilpasset Energiloven. Den nye energiloven trådte i kraft i 1994, og det ble etablert et fritt marked for energihandel.

Flesberg Elektrisitetsverk AS har som mål å sørge for sikker og rasjonell drift og utbygging av distribusjonsnettet i deres konsesjonsområde. FE har med andre ord monopol i konsesjonsområdet, FLesberg Kommune, og driver kraftomsetning i området.

I dag har Flesberg 15 ansatte og holder til i lokaler i Lampeland sentrum.

Nettleie

For å få strøm i Flesberg kommune må du ha en nettleieavtale med Flesberg Elektrisitet.

Kunder kan selv velge strømleverandører som leverer strøm til Flesberg kommune. Kunder som derimot ikke har inngått avtale med leverandør, mottar leveringspliktig kraft fra FE.

Prisen for leveringspliktig kraft er regulert av NVE, Norges Vassdrags- og energidirektorat. Prisen for leveringspliktig strøm er gjennomsnittlig spotpris pr mnd + 5,00øre/kWh - eksl. mva.

Valg av strømleverandør

Når du har avtale om nettleie med FE, må du velge en kraftleverandør. Du finner en oversikt over selskaper som leverer kraft i FEs nett på deres hjemmeside. Oversikten er enkel, og gir ikke informasjon om priser de forskjellige leverandørene tilbyr. Det eneste du får oppgitt er kontaktinformasjonen til de som leverer strøm i området

Om du vil spare tid på å finne en billig strømavtale, kan du bruke sammenligningstjeneste som elskling.no ( LINK TIL OMTALE AV ELSKLING). Denne tjenesten finner det beste alternativet og pris for deg.

Pris

Prisen på strømmen du får levert fra Flesberg, inkludert mva, er spotpris + 6,25 øre / kWh.

Vilkårene for strømmen levert av FE er gode, og påslaget er i området rundt det de markedsledende aktørene tilbyr.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.