Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Fjordkraft

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Fjordkraft ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Fjordkraft og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Fjordkraft og andre selskaper

Om Fjordkraft

Fjordkraft AS ble etablert i 2001 og leverer strøm til både privat- og bedriftskunder over hele Norge. Selskapet er eid av Fjordkraft Holding ASA, hvor største eiere er BKK AS og Skagerak energi AS.
 
Hovedkontoret deres ligger i Bergen, men Fjordkraft har også kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
 
I 2017 utvidet Fjordkraft utover kraftvirksomheten, og ble en leverandør av mobilabonnement.

Strøm og avtaler hos Fjordkraft

Selskapet tilbyr to ulike strømavtaler til sine kunder. Den første er en slags fastprisavtale som de kaller for «Forutsigbar». Prisen fastsettes for minimum to uker, men man kan bli varslet om prisendringer via «Min side». Prisen kommer likevel til å variere måned for måned etter forbruk og med nettleie.
 
I motsetning til «Forutsigbar», følger den andre avtalen til enhver tid markedet, såkalt spotpris. Da kan man oppleve både svært gunstige og mindre gunstige priser gjennom året. I tillegg til spotprisen, kommer et påslag fra Fjordkraft, nettleie samt et fast beløp i måneden.
 
Bedrifter som ønsker å bestille strøm av Fjordkraft kan komme i kontakt med en av deres rådgivere, eller bestille selv på hjemmesiden deres.

Tilleggstjenester

Fjordkraft har en tilleggstjeneste som kalles «Full kontroll». Her er det eneste som varierer nettleien, ettersom den settes av nettselskapet. Dette er en tilleggstjeneste som legger oppå den eksisterende strømavtalen din med en liten ekstra kostnad i måneden. Hva du skal betale hver måned regnes ut fra hvor mye du vanligvis bruker gjennom 12 måneder, og deler summen over hver måned.
 
Hvis man bruker mer eller mindre strøm enn forventet, justeres beløpet. Slik at totalsummen gjennom året skal bli mer riktig. Det er ingen bindingstid på avtalen, og da vil Fjordkraft gjøre opp basert på om du har betalt for mye eller for lite.
 
Trippelgaranti er en annen tilleggstjeneste som er en forsikring som gjør at du kan få dekket kostnader relatert til strøm og nettleie opptil 6 måneder. Maksimalt beløp de dekker i måneden er 5000 kroner. Tjenesten er kostnadsfri de tre første månedene, før den blir en fast tilleggskostnad. Forsikringen gjelder ting som sykdom, arbeidsledighet og lynnedslag.

Fjordkrafts fordelsprogram

Fordelsprogrammet til Fjordkraft er en rekke tilbud hos deres samarbeidspartnere. Det kan for eksempel være rabatter på ulike tjenester. I tillegg kan man få tilbake prosenter av det man handler hos samarbeidende nettbutikker. Disse prosentene får du ved at tilsvarende prosenter trekkes fra strømregningen din.
 
Fordelene er enkelt tilgjengelig i Fjordkrafts app for mobil, og der finner man både faste og månedlige tilbud.

Erfaringer med Fjordkraft

Fjordkraft gjør det dessverre dårlig på kundetilfredshet, kundeservice og brukerservice på bytt.no. Dette er basert på et par hundre brukeres erfaring. Blant tilbakemeldingene flere erfaringer med telefon- og dørselger, men også villedende markedsføring med tanke på pris.
 
Det kan likevel lønne seg å forhøre seg med venner og bekjente om de har noen erfaringer med Fjordkraft. Dette kan hjelpe til å få et litt mer nyansert bilde, og eventuelt utelukke om de negative vurderingene er skrevet i affekt.

Kontakt Fjordkraft

Fitjar kraftlags kundeservice er åpent på tlf: +4723006100 mellom 08:00-20:00 på hverdager. Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected] Du kan også besøke www.fjordkraft.no for mer info. Her kan du også starte en chat med kundeservice.
 
Fjordkrafts postadresse er:

Postboks 3507 Fyllingsdalen, 5845 Bergen
 
Besøksadresser er:

Bergen: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen
Oslo: Lilleakerveien 6, 0216 Oslo
Sandefjord: Østre Kullerød 3, 3241 Sandefjord
Stavanger: DNB Arena, Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Trondheim: Sluppenvegen 17 B, 5. etg, 7037 Trondheim

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer