cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Finnås Kraftlag

Finnås kraftlag er et samvirkelag etablert i 1946, med formål om å skaffe nok energi og sørge for energidistribusjon til sine medlemmer. Selskapet leverer kun strøm kun til folkeregistrerte i Bømlo kommune, i Hordaland fylke.

Strøm og avtaler hos Finnås kraftlag SA

Kraftlaget tilbyr to ulike strømavtaler til sine kunder. Den første er en 1-årig fastprisavtale. Det går ut på, som navnet sier, at man får den samme prisen målt i øre/kWh gjennom et år. Dette er passende for de som ønsker seg en mer forutsigbar pris å betale på strømregningen sin.

Avtalen er bindende for begge parter, så man er skånet mot store svingninger i strømprisene. Dette er en god trygghet å ha, særlig på vintertid når oppvarming ofte øker forbruket betraktelig. Men da får man heller ikke de laveste prisene når markedet er mest gunstig.

Den andre strømavtalen Finnås kraftlag SA tilbyr er «kraft til innkjøpspris». Da betaler man en forbruksveid spotpris fra den nordiske kraftbøren (Nord Pool). I tillegg til et påslag pluss moms fra selskapet. På hjemmesiden, som du finner under her, kan du se tidligere priser og prøve å regne deg fram til hvilken avtale som er mest gunstig for deg.

Finnås kraftlag SA er også leverandør av Altibox og fiberbredbånd. For å gjøre det enkelt, har kraftlaget sørget for at alle produkter du kjøper av dem havner på samme faktura. Det er en enkel måte å få mer oversikt og kontroll.

Nettleie

I Bømlo er det Finnås kraftlag SA som drifter strømnettet. Derfor betales nettleie til dem for å dekke kostnader rundt drift og oppgradering av strømnettet. Tariffen for hvor mye kraftlaget kan ta i nettleie, er avgjort av Noregs vassdrag og energidirektorat (NVE)

Om det skulle oppstå noe feil på strømnettet, har kraftlaget en døgnåpen beredskap året rundt.

Medlemskap

Som lokalt samvirkelag, tilbyr Finnås kraftlag medlemskap for de med bostedsadresse i Bømlo kommune. Som medlem får man utbetalt kjøpsutbytte fra kraftlagets overskudd. Summen du får er basert på hvor mye du har handlet hos dem.

Medlemmene har også mulighet til å påvirke selskapets retning ved å være med på årsmøter. Alle stemmene veier like mye, og man kan stemme om eksempelvis hva kraftlaget skal satse på i fremtiden, eller hvem som skal sitte i styret.

For å bli medlem betaler man en liten engangskontingent. Denne får man tilbake om man skulle velge å melde seg ut igjen.

Kontakt Finnås kraflag SA

Finnås kraftlags kundeservice er åpent på tlf: +4753428900 mellom 07:30-15:00 mandag til fredag. Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected]. De har adresse i Hollundsdalen 1. 5430 BREMNES.

Du kan også besøke www.finnas-kraftlag.no for mer info. Her kan du som kunde også logge inn på «min side» for å få oversikt og kontroll på forbruket eller detaljer rundt fakturaen din.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.