Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Evenes Kraftforsyning

I mange år har Evenes Kraftforsyning levert kraft og nett til sine kunder i Evenes og områder rundt. Men i 2017 ble Evenes Kraftforsyning kjøpt opp og slått sammen med Hålogaland Kraft.

Det betyr at alle kundene til Evenes Kraftforsyning da ble overført til Hålogaland Kraft med umiddelbar virkning. Men bortsett fra et nytt navn å forholde seg til, har ikke endringene vært så veldig store. Faktisk er denne overgangen utelukkende positiv for Evenes sine tidligere kunder.

Fordi Hålogaland Kraft er et stort selskap, har de mange fordeler. Det gjør at de kan redusere nettleien for alle kundene som de har overtatt. Dette kan være snakk om flere tusen kroner per år.

I tillegg vil Hålogaland fortsette i Evenes Kraft sine spor. Det vil si at de vil både levere kraft og nett til alle kunder som ønsker det. På den måten vil det ikke bli noen store endringer for tidligere kunder. Man vil fortsatt få både strøm og nettleie på én og samme faktura. Sett at man velger Hålogaland Kraft Kunde som sin leverandør av strøm.

Kontakt

Hvis det er noe du lurer på i sammenheng med denne overgangen, eller noe helt annet, kan du spørre om det. Da kan man enten ringe til Hålogaland på telefonnummer 77 04 25 00. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Åpningstider for kundeservice og sentralbord er fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 15.

Dersom du vil melde fra om strømbrudd kan du bruke dette nummeret: 77 04 26 26.

Nettside

Man kan også finne mye informasjon om overgangen på nettsidene til Hålogaland. Adressen dit er https://hlk.no.

De har også laget en egen side på hjemmesiden med bare spørsmål og svar for nye kunder fra Evenes. Det kan du se her https://hlk.no/spm-svar-evenesny-kunde/.

Adresse

HKK (Hålogaland Kraft Kunde) er:

Besøksadresse

Rødbergveien 14

9408 Harstad

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
INNHOLDSFORTEGNELSE