Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Etne Elektrisitetslag

I lang tid har Etne Elektrisitetslag sørget for nett i Etne og området rundt. De har driftet og vedlikeholdt nettet i området. Og dermed sørget for at kundene sine får strøm levert fra sin leverandør og hjem til huset sitt.

En del av BKK

I November 2018 ble Etne Elektrisitetslag en del av BKK (Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap). Selskapet er eid av blant annet Statkraft, Bergen kommune samt 16 andre mindre eiere.

I avtalen ble det enighet om at BKK tok over driften av Etne Elektrisitetslag. Mot det fikk Etne 0.35% eierskap i BKK. Avtalen innebar at alle kundene til Etne Elektrisitetslag ble overført til BKK og fikk da automatisk BKK som ny leverandør av nett.

Denne avtalen var viktig for å sikre arbeidsplasser for lokale og sikre videre drift. For kundene betyr overgangen en nedgang i nettleien som må betales hver måned. Det er fordi BKK som en stor bedrift har stordriftsfordeler og dermed kan kreve en lavere avgift.

Det er positivt for både private kunder som får lavere utgifter hvert år. Men det er også veldig bra for lokale bedrifter som får lavere kostnader og dermed bedre mulighet til å vokse og opprettholde driften.

Kontakt

Dersom det er noe du lurer på kan du kontakte selskapet. Enten det er spørsmål om nettleie eller overgangen fra Etne Elektrisitetslag til BKK. Man kan ringe til nummeret 53 77 11 55. Eller man kan sende en e-post til [email protected].

Strømbrudd

Hvis du opplever et strømbrudd kan du kontakte følgende nummere. Skjer det strømbrudd mellom klokken 07:30 til 15 kan man ringe 53 77 11 51. Dersom strømbruddet skjer etter klokken 15 kan man ringe til 99 15 98 80.

Nettside

Hvis du ønsker å lese mer om BKK kan man se på deres hjemmeside https://www.bkk.no. Dersom du ønsker å lese mer om overgangen kan man finne informasjon om det her https://www.bkk.no/om/etne-elektrisitetslag-gaar-inn-i-bkk.

Adresse

Nyvoll, 5590 Etne

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.