Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Energi Salg Norge

Energi Salg Norge AS er heleid av Energi Danmark gruppen, som er Nordens største leverandør av strøm til bedriftsmarkedet. Selskapet tilbyr energiprodukter innen kraft CO2, grønne sertifikater, olje og gass. Det danske morselskapet ble etablert allerede i 1993, mens den norske avdelingen ble stiftet i 2009.

De har mer enn ti kontorer spredt gjennom Norden og Tyskland. Noe som kan være interessant for bedrifter som har virksomheten sin tilstede i flere land.

Strøm og avtaler hos Energi Salg Norge

Av strømavtaler har Energi Salg Norge flere du kan velge mellom. De har fastpris og spotpris. I tillegg er det mulig å få spot med pristak.

Et annet tilbud er kraftpool. Her samles du med flere bedrifter til et innkjøpsfellesskap. Deretter finner Energi Danmark Forvaltning det tidspunktet markedet er mest gunstig, og gjør innkjøp av strøm for året. På denne måten vil man som liten eller mellomstor bedrift få samme fordeler som de større strømforbrukerne, og dermed en mer stabil pris gjennom året.

One Stop Shop

Som leverandør av strøm i både Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland har Energi Salg Norge mulighet til å tilby konseptet One Stop Shop. Dette er mulig ved et samarbeid mellom søsterselskapene Energi Försäljing Sverige AB, Energia Myynti Suomi Oy, Energi Salg Norge AS og Energie Vertrieb Deutschland EVD GmbH

Det vil si at hvis du har en bedrift som har filialer og i flere land, så slipper du å inngå individuelle kontrakter for hvert av de fem landene det gjelder. Dermed har man bare et kontaktpunkt å forholde seg til. For å gjøre det enda enklere tilbyr de ferdigkonterte fakturaer.

Avtale om porteføljeforvaltning

Energi Salg Norge hevder at kundene kan kjenne dem igjen på «Nærhet til kunden med høy grad av service. Vår vilje til å dele risiko med kunden. Velprøvde forvaltningsløsninger med dokumenterte resultater». Som en del av dette tilbyr selskapet individuelle avtaler om porteføljeforvaltning, som står i stil med den enkelte bedrifts behov og risikoprofil.

Denne delen av virksomheten er i samarbeid med søsterselskapet Energi Danmark Securities. Porteføljeforvaltningen tilbys med utgangspunkt i det nordiske kraftmarkedet. Som kunde får man relasjon via en personlig forvalter som vil kunne bistå med rådgiving og rapportere løpende.

Kontakt Energi Salg Norge

Energi Salg Norges kundeservice er åpent på tlf: +4767208190 mellom 09:00-15:00 mandag til fredag. Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected]. De har adresse i Drammensveien 123, Skøyen. 0277 OSLO.

Du kan også besøke www.energisalgnorge.no for mer info. Her kan du som kunde logge inn for å få oversikt, på deres brukersider kalt «My Energy».

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.