Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sjekk hvem som kan gi deg billigst strøm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Strøm

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Energi Salg Norge

Får du ofte høye uforutsette strømregninger? Dette er noe Energi Salg Norge ønsker å gjøre noe med. De vet hvor mye en strømregning kan påvirke din økonomi, og ønsker derfor å gi deres kunder den billigste strømmen over tid. Få tilbud fra Energi Salg Norge og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte.

Få tilbud på strøm fra Energi Salg Norge og andre selskaper

Energi Salg Norge

Energi Salg Norge AS er heleid av Energi Danmark gruppen, som er Nordens største leverandør av strøm til bedriftsmarkedet. Selskapet tilbyr energiprodukter innen kraft CO2, grønne sertifikater, olje og gass. Det danske morselskapet ble etablert allerede i 1993, mens den norske avdelingen ble stiftet i 2009.

De har mer enn ti kontorer spredt gjennom Norden og Tyskland. Noe som kan være interessant for bedrifter som har virksomheten sin tilstede i flere land.

Strøm og avtaler hos Energi Salg Norge

Av strømavtaler har Energi Salg Norge flere du kan velge mellom. De har fastpris og spotpris. I tillegg er det mulig å få spot med pristak.

Et annet tilbud er kraftpool. Her samles du med flere bedrifter til et innkjøpsfellesskap. Deretter finner Energi Danmark Forvaltning det tidspunktet markedet er mest gunstig, og gjør innkjøp av strøm for året. På denne måten vil man som liten eller mellomstor bedrift få samme fordeler som de større strømforbrukerne, og dermed en mer stabil pris gjennom året.

One Stop Shop

Som leverandør av strøm i både Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland har Energi Salg Norge mulighet til å tilby konseptet One Stop Shop. Dette er mulig ved et samarbeid mellom søsterselskapene Energi Försäljing Sverige AB, Energia Myynti Suomi Oy, Energi Salg Norge AS og Energie Vertrieb Deutschland EVD GmbH

Det vil si at hvis du har en bedrift som har filialer og i flere land, så slipper du å inngå individuelle kontrakter for hvert av de fem landene det gjelder. Dermed har man bare et kontaktpunkt å forholde seg til. For å gjøre det enda enklere tilbyr de ferdigkonterte fakturaer.

Avtale om porteføljeforvaltning

Energi Salg Norge hevder at kundene kan kjenne dem igjen på «Nærhet til kunden med høy grad av service. Vår vilje til å dele risiko med kunden. Velprøvde forvaltningsløsninger med dokumenterte resultater». Som en del av dette tilbyr selskapet individuelle avtaler om porteføljeforvaltning, som står i stil med den enkelte bedrifts behov og risikoprofil.

Denne delen av virksomheten er i samarbeid med søsterselskapet Energi Danmark Securities. Porteføljeforvaltningen tilbys med utgangspunkt i det nordiske kraftmarkedet. Som kunde får man relasjon via en personlig forvalter som vil kunne bistå med rådgiving og rapportere løpende.

Erfaringer

Det er ikke så mye omtaler om selskapet rundt omkring på nettet. Derfor kan det lønne seg å forhøre seg med venner og kjente om de har noen erfaringer med Energi Salg Norge AS. Pris er selvfølgelig en stor og viktig faktor for mange, men om noe skulle skje er god kundeservice vel så viktig.

Derfor kan en annen idé være å ta kontakt med Energi Salg Norge direkte og forhøre seg om hva de kan tilby nettopp deg og din bedrift. Før du tar kontakt kan det være lurt å ha kartlagt hvilke behov du allerede vet du har.

Kontakt Energi Salg Norge

Energi Salg Norges kundeservice er åpent på tlf: +4767208190 mellom 09:00-15:00 mandag til fredag. Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected] De har adresse i Drammensveien 123, Skøyen. 0277 OSLO.

Du kan også besøke www.energisalgnorge.no for mer info. Her kan du som kunde logge inn for å få oversikt, på deres brukersider kalt «My Energy».

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer