Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Elkraft

Etter strømmarkedet ble åpnet for fri konkurranse, ble Elkraft AS en av de første private strømleverandørene i Norge etter stiftelsen i 1992.

Firmaet eies av styremedlem Tom Hagen og daglig leder Marius Nerby, gjennom Holding 2 AS og Marius Invest AS respektivt.

Elkraft leverer strøm til bedrifter over hele Norge, så vel som kunder i Danmark, Finland og Sverige. Noe som er nyttig om bedriften din befinner seg i flere av disse landene. Selskapet har kunder innenfor mange forskjellige bransjer.

Blant annet butikkjeder, byggefirmaer, forhandlere, banker, statlige virksomheter, eiendomsselskap og industri, for å nevne noen.

Strøm og avtaler fra Elkraft

Som leverandør av strøm, tilbyr Elkraft ulike strømavtaler du kan velge mellom. Blant annet fastpris eller spotavtale. Man kan også velge å bli en del av en såkalt forvaltningsportefølje.

Da blir forbruket til bedriften din lagt sammen med andre forvaltningskunder. Som del av en større kraftportefølje kan dermed små og mellomstore kunder oppnå samme pris som de store strømforbrukerne.

For den miljøbevisste, tilbyr Elkraft også opprinnelsesgaranti. Dette er en garanti for at det kommer til å bli produsert energi av fornybare ressurser tilsvarende ditt forbruk.

Nettleie og strøm på samme faktura

Innenfor ulike områder i Norge har ulike nettselskap monopol. Nettleien dekker kostnader rundt transport av strøm, samt utbedring av strømnettet.

Dette er en utgift som består av fastledd, energiledd og i noen tilfeller effektledd. Fastledd er bestemt ut fra en tariff for måleren, mens de to andre leddene varieres av eget forbruk.

Heller ikke Elkraft får gjort noe med nettleien, har de i det minste gjort det litt mer oversiktlig for kundene. Derfor tar de hånd om fakturaen for nettleie, kontrollerer den og sender deg til slutt en samlet faktura med både nettleie og strøm.

I tillegg fungerer selskapet som rådgiver for bedriften din, og guider deg hva gjelder valg av tariff, måleroppsett og effektoptimering. Slik at du potensielt kan spare penger på nettleie.

Konsulenttjeneste

I tillegg til å være en strømleverandør, tilbyr Elkraft også tjenester innenfor energirådgivning. De har både ingeniører og spesialister som hjelper deg med å minske forbruket, og dermed spare penger på strøm.

Produktene de tilbyr er blant annet forbruksanalyser, ENØK-rapporter og feilsøking på bedriftens elektriske anlegg.

Vil du kartlegge energieffektiviserende tiltak for lokalene til din bedrift, bistår Elkraft med energimerking av bygget. Om man er flere leietagere i et bygg, finnes det fellesmåling. Når man måler sammen, blir kostnadene mindre for hver enkelt bedrift.

Kontakt Elkraft

For Elkrafts kundeservice, kan man ta kontakt på tlf: +4767970805 og e-post: [email protected]. Adresse er Solheimsveien 62 B, Lørenskog, Norge.

Du kan også besøke www.elkraft.no for mer info. Her har de også gjort det mulig å logge inn på «min side» for sine kunder.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.