Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Drangedal Kraft

Drangedal Kraft KF ble etablert i 2015 og er et kommunalt selskap. Salg av kraft startet opp i 2016, så dette er et relativt nytt kraftselskap. Det primære målet er å selge elektrisk strøm til forbrukere, deriblant mange eiere av fritidsboliger.

Drangedal kommune eier 100 % av selskapet og Kommunestyret er dermed det høyeste styreorgan. Kundene befinner seg stort sett i kommunen og området rundt. Selskapet har som visjon å være en langsiktig og solid aktør i lokalområdet.

Produkter

Drangedal Kraft tilbyr tre ulike produkter: Drangedal enkel, Drangedal Spot og Drangedal Bedrift.

Drangedal Enkel

Dette er den mest oversiktlige avtalen og er basert på et av de mest populære avtalene i markedet. Det er ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling.

Som kunde betaler du et fast beløp per måned i fast pris i tillegg til innkjøpspris og et mindre påslag per kWh for lovpålagte elsertifikatkostnader.

Drangedal Spot

Med denne avtalen har man ingen faste månedsbeløp, ingen forskuddsbetaling, ingen bindingstid og prisen inkluderer lovpålagte elsertifikater. Prisen for kraft beregnes hver måned og følger prisutvikling på strømbørsen.

Dette avtalen har også en unik prisgaranti. Dersom du er misfornøyd med prisen du betaler med Drangedal Spot kan du enkelt bytte til Drangedal enkel. Da får man tilbakebetalt eventuell differanse med tilbakevirkende kraft fra klagedato til siste faktura.

Drangedal Bedrift

Bedriftskunder får god veiledning i valg av strømavtale fra Drangedal Kraft. I forhold til størrelse og aktivitet kan man tilpasse avtale etter behov, med utgangspunkt i spotpris. Total pris vil avhenge av forbruk og størrelse på bedriften.

Fordeler

Da selskapet er eid av Drangedal kommune er et viktig mål å gi tilbake til lokalsamfunnet. Dette gjør det ved å bruke lokale ressurser, fokusere på verdiskapning, etablere arbeidsplasser og benytte seg av lokale leverandører.

Et annet viktig bidrar er å støtte lokale idrettslag og foreninger med penger og andre ressurser. Dette gjør Drangedal Kraft KF til den foretrukne lokale leverandøren. I tillegg tilbyr de rimelig priser på strøm til sine kunder.

En annen viktig fordel er at man som kunde får nettleie og kraftpris på én og samme faktura. Dette gjør det lettere å holde oversikt over eget forbruk.

Nettside

På nettsiden https://www.drangedalkraft.no kan man lese mer om de ulike avtalene og vilkår. En «avtaleagent» er under utvikling der man kan sammenligne ulike produkter tilpasset sine behov og velge den avtalen som passer best.

Her finnes også kontaktskjemaer man kan fylle ut dersom man ønsker mer informasjon om ulike avtaler. Et «spotpriskart» er også på vei der man enkelt kan følge med på utviklingen i strømmarkedet.

Kontakt

Drangedal Kraft KF bruker servicekontoret til Drangedal Kommune. Ved spørsmål kan man ringe 35 99 70 00 eller sende en e-post til [email protected]

Adressen er Drangedal Kraft KF, Stemmen Industriområde, Gudbrandsveien 28, 3750 Drangedal.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.