cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Dragefossen

Konsernet Dragefossen AS ble etablert i 1928 og driver i dag med produksjon og salg av kraft i tillegg til prosjektering. Rundt 820 aksjonærer eier til sammen 1295 aksjer. Underlagt Dragefossen AS er datterselskapene Peder Brenne AS og Rognan Bioenergi AS.

Selskapets distribusjonsnett ble slått sammen med Nordlandsnett AS i 2014 og Dragefossen fikk dermed en eierandel på 10%. Gjennom denne sammenslåingen fikk Dragefossen utvidet sitt geografiske område og leverer nå kraft til enda flere kunder enn før.

Med hovedkontor på Rognan foregår det meste av selskapets virksomhet og levering av kraft i Saltdal kommune og nærliggende områder.

Produkter:

Dragefossen leverer til både private forbrukere og bedrifter. Blant produkter som tilbys er boligstrøm, hyttestrøm, strøm til spotpris, fastpris i 1 år, strømforsikring og mulighet til jevn betaling.

Boligstrøm:

Dersom du ønsker en enkel og oversiktlig avtale, er boligstrøm noe for deg. Prisen beregnes på etterskudd og beregnes ut ifra de faktiske prisene på strømbørsen. Påslag fra leverandør og el-sertifikater er inkludert i prisen.

Med denne avtalen får du som kunde strøm til innkjøpspris, ingen månedsgebyr og mulighet for å få nettleie og strøm på samme regning.

Hyttestrøm:

Dersom du ønsker en oversiktlig avtale for strøm på din hytte eller fritidsbolig, bør du velge hyttestrøm. Her får du strøm til innkjøpspris og din totale pris blir estimert ut ifra faktiske innkjøpspriser på strømbørsen. Det er ingen månedlige gebyr og prisen er svært konkurransedyktig.

Strøm til spotpris:

Hvis du ønsker å følge utviklingen i strømmarkedet er spotpris avtalen for deg. Her får du beregnet total pris på etterskudd når prisen fra strømbørsen er klar. Med et fast månedsgebyr og et mindre påslag per kWh får du en svært konkurransedyktig pris som følger prisutviklingen.

Fastpris 1 år:

Svingninger i strømprisen kan være uforutsigbart, og hvis du heller vil ha en sikker pris året rundt bør du velge fastpris. Da får du ingen overraskende regninger og kan enkelt holde oversikt over dine strøm-utgifter.

Strømforsikring:

Har du tenkt over hva som skjer med strømregningen din dersom du blir syk, arbeidsledig eller lynet slår ned i nærheten av deg? Hvis du har strømforsikring fra Dragefoss trenger du ikke å bekymre deg for dette. Du betaler nemlig kr 0,- dersom noe av dette skulle inntreffe. Dette gir deg som kunde en viktig trygghet og koster en svært liten sum per dag.

Jevn betaling:

Noen måneder kan strømregningen være høyere enn andre måneder, spesielt på vinteren. Hvis du ønsker å beskytte deg mot høye regninger kan du opprette «jevn betaling» der de totale utgiftene for året blir jevnet ut slik at du betaler et jevnt beløp hver måned.

Fordeler

Dragefossen er en lokal aktør som forsyner private kunder og bedrifter med strøm til en konkurransedyktig pris. Med Dragefoss som leverandør kan du som kunde velge både lokalt og billig. Forsikring og jevn betaling gir kunder fleksibilitet og trygghet som få andre konkurrenter.

I tillegg til dette får du som kunde tilgang til fordelsprogrammet «Det skal være en fordel», som gir gode tilbud på ulike butikker. Dette er helt gratis og tilbys til alle kunder som får strøm levert av Dragefossen.

Nettside

Dragefossen har en oversiktlig nettside der man kan lese om ulike produkter og vilkår for avtaler. Her finnes også nyttig informasjon dersom du skal flytte eller ønsker å vite mer om bygging og graving.

Under «min side» kan man som kunde logge inn og få oversikt over eget forbruk og utgifter. Her kan man også følge med på tilbud og rabatter man kan benytte seg av gjennom fordelsprogrammet.

Kontakt:

Dragefossen kan kontaktes på telefonnummer 75 68 19 50. Åpningstider er mandag til fredag mellom 09.00 – 15.00.

Besøksadresse er Dragefossen AS, Osvegen 6, 0250 Rognan.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer