Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Dalane Energisalg AS

Dalane Energisalg AS er en del av konsernet Dalane Energi. Deres historie strekker seg over hundre år tilbake i tid og begynner med Rogalands første kraftstasjon til allmenn benyttelse. Den ble ferdigstilt i 1905 av Theodor Nordaas og lå i utkanten av Egersund.

Det skulle dukke opp flere kommunale kraftstasjoner i Rogaland videre utover 1900-tallet. På slutten av 70-tallet ble fire av disse slått sammen under navnet “Dalane Elverk”. Og 22 år senere fikk det interkommunale foretaket navnet det i dag går under, Dalane Energi.

Organisasjonsformen er riktignok byttet fra såkalt interkommunalt selskap til aksjeselskap. Likevel er Dalane Energi fremdeles eid av de fire kommunene de åtte kraftverkene deres befinner seg i: Sokndal, Bjerkreim, Lund og Eigersund.

Dalane Energisalgs strømavtaler

Dalane Energisalg har en rekke ulike strømavtaler å tilby både privat- og bedriftsmarkedet. Det er nesten så det skal godt gjøres å ikke finne noe som passer deg.

Setter du for eksempel stabilitet og forutsigbarhet i høysetet, vil avtalen “Fastpris” gi deg nettopp det. Her binder du strømprisen i en periode på et år. Det vil si at den vil forbli fullstendig upåvirket av fluktasjoner i markedet de neste 12 månedene.

Er det først og fremst vintermånedene som bekymrer deg, kan avtalen “Snøspot” være av interesse. Da binder du kun strømprisen i de kaldeste månedene, hvor forbruket også normalt sett er høyest.

Dalane Energisalg har også tilbud til deg som er hytteeier eller under 35 år. Disse avtalene heter henholdsvis “Hyttekraft” og “Ung Strøm”. Førstnevnte gir hytteeiere som har både hytte- og boligstrømavtale hos Dalane Energisalg en rabatt på ett øre pr/kWh. Mens “Ung Strøm” er uten månedsavgift og dessuten har et lavere påslag enn andre avtaler.

Dalane Energisalg også tilby store og små bedrifter gunstige strømavtaler. Er du på jakt etter en avtale til din bedrift, anbefales det å kontakte en av deres rådgivere for nærmere informasjon.

Fordelsprogram

Uansett om du er privat- eller bedrifstkunde, vil du kunne nyte godt av Dalane Energisalgs fordelsprogram. Dette gir deg tilbud og avslag hos en rekke lokale samarbeidspartnere. At du faktisk er strømkunde hos dem, viser du gjennom telefonen din. Beviset blir umiddelbart tilsendt alle nye kunder.

Her er et lite utvalg av samarbeidspartnere som gir deg som strømkunde avslag: Bohus Egersund, Intersport Egersund, Berntsens Brygghus Egersund, MX-Sport Nærbø og Flekkefjord Intersport.

Kundeservice og kontakt

Ønsker du å avlegge Dalane Energisalg et besøk, finner du dem på følgende adresse:

Fiskarvik Maritime senter

Hovlandsveien 52

4374 Egersund

Foretrekker du å bruke telefon, ringer du 51 46 25 25. Linja er åpen fra 09:00 til 14:30 alle hverdager.

Skriftlige henvendelser rettes enten til Postboks 400, 4379 Egersund eller [email protected].

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.