cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Bodø Energi Kraftsalg

Bodø Energi As er et morselskap i et konsern som går under navnet Bodø Energi. De leverer strøm til både privatkunder og bedrifter i Bodø, Saltdal, Rødøy, Træna, Lurøy, Gildeskål og Beiarn kommune.

Lokalsamfunnet settes høyt og selskapet gir tilbake i form av sponsing og støtte til lokale idrettslag og foreninger. Bodø Energi Kraftsalg jobber for at du som kunde får en rimelig og konkurransedyktig pris, samtidig som man gir tilbake til samfunnet.

Eiere

Bodø Energi er 100% eid av Bodø Kommune. Morselskapet har eierskap i mindre datterselskaper, i tillegg til eierskap i andre mindre selskap som Nordlandsnett AS, Frost Kraftentreprenør AS, BE Varme AS og BE kraftsalg.

Produkter

Bodø Energi tilbyr strøm innenfor kategorier som boligstrøm, fastpris, Glimt-strøm og hyttestrøm i tillegg til variabel pris.

Boligstrøm

Denne avtalen passer for deg som har et relativt lite strømforbruk, fordi avtalen ikke har noen faste påslag. Man betaler en månedlig pris som regnes ut på etterskudd når selskapet har fått vite forrige måneds priser på kraftbørsen, også kalt spotpris.

Fastpris

Dersom man velger fastpris, inngås det en bindende avtale der man betaler en fast pris for strøm i en avtalt periode. Fordi selve strømprisen er konstant, er det kun forbruket ditt som justerer den totale prisen du må betale.

Denne typen strømavtale gir god forutsigbarhet, men følger ikke selskapets innkjøpspriser.

Glimt-strøm

Her har du som kunde mulighet til å støtte ditt lokale fotballag Bodø/Glimt samtidig

som du holder strømutgiftene nede. Med denne avtalen betales et fastbeløp for strøm i

tillegg til en støtte til Bodø/Glimt på 10,- i måneden. Her er du sikret gode

strømpriser gjennom hele året.

Hyttestrøm

Med avtalen «hyttestrøm» får man en oversiktlig strømavtale til hytte eller annen

fritidsbolig, uten faste påslag. Dermed betales en månedlig pris som settes når

selskapet får innkjøpspris fra kraftbørsen.

Andre avtaler/variabel pris

Den mest populære avtalen er en variabel pris der leverandøren setter prisen etter en vurdering av utviklingen i markedet for strøm. Som regel er kostnader og påslag inkludert i prisen man betaler.

Dersom du som kunde velger denne strømavtalen, får du strøm til innkjøpspris. Det vil si den prisen Bodø Energi betaler for kraft på den nordiske kraftbørsen. I tillegg betales et avtalt påslag til Bodø Energi.

Denne avtalen gir en pris som varierer med innkjøpsprisene. Da er man sikret å betale akkurat det markedsprisen ligger på.

Fordeler

Bodø Energi er et brukervennlig selskap med konkurransedyktige priser på strøm. Ved å støtte en lokal bedrift kan du være sikker på overskudd går tilbake i samfunnet. Gjennom appen kan man som kunde enkelt holde oversikt over eget forbruk og utgifter. Her kan du også se hvilke kundefordeler du kan benytte deg av i lokalmiljøet.

Nettside:

Bodø Energi har en god nettside der man som kunde kan lese mer om strømavtaler, kundefordeler og få gode tips til hvordan du kan velge riktig strømavtale. Her kan du også lese om hvordan selskapet gir tilbake til lokalsamfunnet og kommunen. Nettsiden er https://bodoenergi.no/

App:

Selskapet har også en mobil-app der man kan får tilgang til «Min Side» på mobilen. Da kan man holde oversikt over strømforbruk og strømutgifter, lese avtalevilkår og benytte seg av kundefordeler.

Det er også lett å komme i kontakt med kundeservice dersom man skulle lure på noe. Man kan enkelt logge inn med samme brukernavn og passord som på nettsiden.

Kontakt:

Kundeservice kan nås på telefon: 75 54 51 00. Man kan også sende e-post til [email protected]. Åpningstider for kundeservice er 08.00-15.30.

Besøksadressen deres er Energihuset, Jernbaneveien 85, 8006 Bodø og postadressen er Postboks 1410, 8002 Bodø.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
INNHOLDSFORTEGNELSE
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.