Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

BKK Nett

BKK Nett er ikke bare Vestlandets største kraftselskap – det er også et av de betydeligste på landsbasis. Faktisk er det bare Hafslund Nett som slår dem.

Konsernet BKK ble etablert som “Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap” i 1920. Siden den gang har de fått omkring 1 200 ansatte, 28 vannkraftverk og 16 500 kilometer med strømnett. I dag er “BKK” ikke lenger en forkortelse, men selskapets offisielle navn.

BKK driver i tillegg til vannkraft og infrastruktur på med bredbånd, telefoni og fjernvarme. Slagordet deres er “Vi gir morgendagen nye muligheter”. Det henspiller ifølge dem selv på deres historiske rolle som kraftpionerer. Samt et ønske om å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet.

Nettleie hos BKK Nett

BKK Nett driver først og fremst med vedlikehold, drift og utbygging av strømnettet på Vestlandet. Nesten 250 000 kunder benytter seg av nettet deres, noe som gjør deres til landets nest største distribusjonsnett.

BKK Nett kan for øvrig skilte med en leveringssikkerhet på hele 99,98 prosent og svært konkurransedyktige priser. Merk deg ellers at BKK helst ikke selger strøm direkte til kundene sine. Det er det strømleverandører som skal stå for. På grunn av såkalt leveringsplikt, må BKK imidlertid levere strøm til kunder i sitt område.

Dette er svært dyr elektrisitet. Kontakt derfor en strømleverandør snarest dersom du ikke har noen avtale med en slik.

Spørsmål og svar om BKKs strømnett

Spørsmål vedrørende strømnettet kan dukke opp i mange ulike sammenhenger. Grunneiere lurer på hvilke plikter de har med tanke på rydding rundt kraftlinja. Hytte- og boligeiere undres over hvordan de kobler seg på strømnettet. Og maskinførere har spørsmål i forbindelse med arbeid som skal utføres nær strømnettet.

BKK Nett har gjort det enkelt for deg og samlet svarene på de vanligste spørsmålene på nettsidene sine. Ønsker du å koble deg til strømnettet deres, kan du for eksempel søke om det der. Skal du utføre arbeid nær strømnettet, får du tilbud om både gratis kart og veiledning. Og er du el-installatør har de både prislister og meldeskjema tilgjengelig på nettsidene sine.

I tillegg til svar på slike praktiske spørsmål, finner du også generell informasjon om hvordan kraft utvinnes og distribueres.

Kundeservice og kontakt

BKK har mye informasjon om alle tjenestene sine liggende ute på hjemmesidene sine, www.bkk.no. Kunder av BKK kan i tillegg logge seg inn på “Min Side” og finne informasjon om forbruk og betaling der.

Skulle du lure på noe som det ikke står noe om på nettet, kan du kontakte dem på følgende måter:

BKK Nett har hovedkontoret og besøksadressen sin i Kokstadvegen 37 i Bergen. Har du ikke anledning til å besøke dem, kan du heller ringe på telefon 55 12 70 00.

Skriftlige henvendelser rettes enten til adresse Postboks 7050, 5020 Bergen eller e-post [email protected].

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.