Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Bindal Kraftlag

Bindal Kraftlag leverer strøm til medlemmer i området rundt Nord-Trøndelag. Deres mål er å levere rimelig og trygg strøm til sine kunder. Elven Åbjøravassdraget renner gjennom Kraftlagets lokale kommune og gir gode muligheter for vannkraft. Dette gir både lokal og klimavennlig strøm til medlemmer.

Selskapet ligger i Bindal kommune, helt sør i Nordland fylke. Bindal leverer strøm til kunder i denne kommunen og til andre nærliggende områder.

Produkter

Bindal leverer to ulike produkter – nett og kraft.

Nett

Som hos de fleste andre selskaper, betaler kunder hos Bindal for nettleie. Dette er en pris for å få strømmen fraktet fra leverandøren og hjem til forbrukeren.

Inntekten her går til å drifte og vedlikeholde det lokale linjenettet, som Bindal Kraftlag har monopol på. Prisen blir satt på grunnlag av inntektsrammer satt av Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE).

TysnesKraft

Bindal Kraftlag tilbyr konsesjonskraft, som vil si at store vannkraftverk er pliktig til å levere en prosent av kraften som blir laget i et område til lokale beboere. Det betyr at kunder får kraft fra sin lokale elv, noe som gir både rimelig og kortreist strøm.

Prisen er variabel og følger utvikler i markedet. Kraftlaget har som mål å tilby konkurransedyktig og rimelig strøm til sine kunder.

Nettsider

Bindal Kraftlag har en nettside med informasjon om nett, deriblant byggestrøm, driftsmeldinger og kundesider. Her kan man også lese om kraft, slik som kraftmarked, priser og kundesider for kraft. Nettsiden har adresse http://bindalkraftlag.no/.

Elhub

Bindal Kraftlag har nylig tatt i bruk Elhub. Det er et IT-system som skal gjøre kraftmarkedet i Norge mer effektivt gjennom rapportering av forbruk og innsamling av data. Målet er at kunder skal kunne få regning for nettleie og kraft i én, istedenfor i to separate fakturaer.

Min Side

Selskapet har nylig lansert ny «Min Side», der man kan logge inn og få oversikt over eget forbruk. På nettsiden finnes også mange nyttige artikler om sikkerhet og tips til å spare strøm. Man kan også finne informasjon til hjelp ved flytting eller bygging.

Hvorfor velge Bindal

Bindal Kraftlag er en viktig støttespiller i det lokale samfunnet. Hvert år deler selskapet ut midler til sportslag og andre foreninger. Ved å bruke selskapet som leverandør vet man at strømmen er lokal og at overskudd blir brukt på å løfte kommunen.

Kontakt

Man kan kontakte selskapet på telefonnummer 75 03 19 00, eller sende en e-post til [email protected]

Dersom du som kunde ønsker å melde fra om feil, kan man benytte telefonnummer til vakttelefon: 75 03 19 19 eller 91 89 41 45.

Adressen er Oldervikveien 8, Postboks 34, 7980 Terråk.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.