cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Ballangen Energi

Ballangen Energi har sine kontorer i administrasjonssenteret i Ballangen kommune, nesten helt nord i Nordland. Kundemassen deres strekker seg godt utenfor kommunegrensen, og de virker i både Narvik og Tysfjord så vel som Ballangen.

Ballangen er ingen stor kraftkommune. De hadde inntil nylig tre kraftverk, som til sammen produserte i overkant av 3,5 GWh i året. Dette tallet har imidlertid steget betraktelig de siste årene som følge av oppgraderinger ved Hjertvatn kraftverk.

I 2017 fikk Ballangen Energi dessuten konsesjon til å bygge et nytt kraftverk. Det ble gitt navnet “Røvatn kraftverk” og var et resultat av mange års papir- og bygningsarbeid.

Hva Ballangen Energi tilbyr

I en lang periode solgte og leverte de også strøm. Det er det nå slutt på. Ballangen Energi er ikke lenger en strømleverandør, og strømkundene deres ble overført til Polar Kraft. Eierskap og ansvar for strømnettet var det energikonsernet Nordkraft som overtok.

I dag fokuserer Ballangen Energi først og fremst på kraftutvinning og installasjonsarbeid. De har dessuten et utsalgssted, hvor de selger alt fra sportsutstyr til elektronikk. Butikken er en del av sportskjeden MX-sport og ligger på samme adresse som kontorene deres.

Etter en avtale inngått med Trollfjord Bredbånd i 2017, får alle kunder av Ballangen Energi også tilbud om høyhastighets internett.

Hvorfor velge Ballangen Energi?

I lys av de siste årenes utbygging og oppgraderinger må Ballangen Energi kunne kalles både uredde og optimistiske. Det faktum at de satser på så ulike områder som butikkdrift og kraftproduksjon, peker utvetydig i samme retning.

Gjennom sin butikkvirksomhet kommer de dessuten tett på lokalbefolkningen. Det gjør dem ikke bare ekstra var overfor folks ønsker og behov. Det gir dem også et insentiv til å leve opp til og innfri disse.

Salget av strømnettet forteller oss også noe om handlekraft og evnen til å prioritere.

Kundeservice og kontakt

Besøksadressen til Ballangen Energi er Sentrumsveien 65. Her finner du også sports- og el-butikken deres. Butikken er åpen fra 09:00 til 16:00 alle hverdager utenom fredager, da stenger de 17:00. På lørdager er holder de åpent fra 10:00 til 15:00.

Ønsker du å snakke bredbånd eller elektrisitet, kan du nå dem per telefon på 47 47 81 81. Har du spørsmål til butikken, benytter du deg av 47 79 43 73.

Skriftlige henvendelser rettes enten til adresse:

Ballangen Energi AS

Sentrumsveien 65

8540 Ballangen

eller e-post: [email protected]. Butikkens e-postadresse er passende nok [email protected].

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

La flere strømselskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer